2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ya ben biraz tartistim orayla cunku bana ogleden sonra transfer oluyor dediler ve ben yarin calisiyorum o sebeple arkadaslarim izin aldi ben tekim beni ariolar sabah 8.30 da gelin die dedim siz sakamisiniz beni strese sokuyosunuz ben size sormadim mi siz ogleden sonra demediniz mi ? Yok arifeymis yarim gunmus bla bla. En son cirlayinca artik dediler 11.45 de gelin o halde 10.15 gbide su icmeye baslayin artik isyerinden 11.30 gbi cikacagim 15 dakikada taksi ile giderimm. Yani anliycaginiz kostur kostur mahvetcekler beni.

Ooo evet biraz stresli ama
Siz güzel düşünün ya olsun :) erken
Başlamayın su içmeye, transferden maksimum 1 saat önce başlayın ben 12.30 da başlamıştım 13.35-13.40 da transferim oldu bayağı 20-25 dk rahat uzanabildim

Evet iyi dusunmeye calisyorum artik elden bisey gelmez akisina birakacagim yogun calisiyorum izin almak cok zor oluyor, bide esimle ben bilioruz tedaviyi baska kmseye soylemedik o yuzden biraz pembe yalan soylemek durumunda kaliyorum izin alirken

Hayırlısı olsun cnm inş yine güzel bir sonuçla bize müjde verirsinBenimde ilk denemem bayramdan sonra transfer olacak heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…