- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim ne guzel artmisKızlar p.tesi günü 252 çıkmıştı bugün 697 çıktı sizce normal mi hemşireme henüz ulaşamadım merak ettim
Canım senin son kan değerinin 166 degil mi idi yani pozıtıf dı sonucun zatenBenim lekelenme devam ediyor kızlar korkuyorum. Benim gibi olup gebeliği devam eden var mı ?
Evet canım 166 da bir şey olursa diye korkuyorum. Doktorum kan sulandırıcı iğneyi ve coraspirini kes dediCanım senin son kan değerinin 166 degil mi idi yani pozıtıf dı sonucun zaten
Benim transferim yarın canım 20 Nisan, çok heyecanlıyımDoktor kendisi bayramda gel ben burdayım dedmişti şimdi plan yaptı galibaBenimde son adet tarihim 3 nisandı.Senin trasfer tarihin belli oldu mu?
Ya evet ben şimdi seksenleri actim izliyorum biraz olsun kafam dağıldı valla okudum biraz, gerçekten herkeste farklı belirtiler oluyor ya da olmuyor, deli etmeyelim kendimizi bence bekleyelim zaten değiştiremeyiz ne olursa da hayırlısı olsun insallahBenim de bugün 2. Günüm. Bugun azaldı göğüs agrilarim ama çok olmasa da hala var. kasık ağrılarım da azaldı. Akıntım da yok. ben de olmadı mı acaba diye düşünmeye başladım. Ama düşünmemek lazım başka şeylere odaklanmak lazım. Keşke elimizde olsa
Aminnn canım inşallah ben de eski dizileri izleyip kafa dağıtıyorum komikli şeyleri tercih ediyorumYa evet ben şimdi seksenleri actim izliyorum biraz olsun kafam dağıldı valla okudum biraz, gerçekten herkeste farklı belirtiler oluyor ya da olmuyor, deli etmeyelim kendimizi bence bekleyelim zaten değiştiremeyiz ne olursa da hayırlısı olsun insallah
Hiç takma birşeyi ben de kanama olmadı. Herkeain süreci çok farklı ilerliyor. Ne olacağı hiç belli olmaz iyi tut içiniYa evet ben şimdi seksenleri actim izliyorum biraz olsun kafam dağıldı valla okudum biraz, gerçekten herkeste farklı belirtiler oluyor ya da olmuyor, deli etmeyelim kendimizi bence bekleyelim zaten değiştiremeyiz ne olursa da hayırlısı olsun insallah
Böyle devam, iyi düşünelim iyi olsun insallahAminnn canım inşallah ben de eski dizileri izleyip kafa dağıtıyorum komikli şeyleri tercih ediyorum
İnsallah canim, hayırlısı olsun insallah takmamaya çalışıyorumHiç takma birşeyi ben de kanama olmadı. Herkeain süreci çok farklı ilerliyor. Ne olacağı hiç belli olmaz iyi tut içini
Evet canım hiç görememiş biri olarak çok mutlu oldum kendime gibi sevindimYaa çok mutlu oldum. Gerçekten çok güzel bir şey bu iki çizgiyi az fa olsa görmek
Amin canm inşaAllah
Canım ben 7. gün akşamı erken gebelik yaptım silik bile çıkmadı varsa çıkıyor inşallah sağlıklı ilerler. Gebelik belirtileri ve adet belirtileri o kadar benziyor ki ayırt etmek neredeyse imkansız gibi ama şu da bir gerçek ki insan kendini ve vücudunu tanır sen hissedebilirsin bunu. Bir sürü de ilaç kullanıyoruz onların da etkisi var. Halsizlik gebelik belirtisi ama onu biliyorum Rabbim boş bırakmasın kucağınıÇok silik cikti. Hatta 10 dknsonra birazdaha belirginleşti. Hala yüzde 50 şansım var bakalım kısmet inşallah inşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Benim aksamdan beri baş ağrım ve kasık ağrım var ve nedense çok halsizim
Ne mutlu size umarım bu sefer de pozitif sonuç alıp kucağınıza almak nasip olur.Minnoş kızınızın da sağlıklı uzun ömrü olsun insaAllahselam kizlar burda size bir moral olmak icin yaziyorum 25 yasindayim 2019 da ilk tüp bebek tedavisi oldum ve bir kizim oldu temuz da 3 yasina giricek insl daha öncesinde 2 yil denedim ve normal yolla hic olmadi sonrasinda pco oldugumu ögrendim ve dogal yollarla olmadigi icin tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denememde cok sükür oldu ve suan kizim 3 yasina giricek 1 yildir normal yolla denedik ve yine bir sonuc alamadik 2 tane dondurlumus embryom vardi ilk tedavimden suanda onun icin transfere hazirlaniyrum insallah 2 kez ayni heycan nasipse mayis ayinin ilk haftalarina transfer kryo transfer planlaniyor insallah güzel sonuclar aliriz hepimizde
5. Günde kim yaptıysa hiç çıkmadı bence moralinizi bozmayın geç tutunmada olabiliyorBiliyorum çok erken ama bugün (transferin 5.günü) kaset testlerden yaptım. Hayalet çizgi bile çıkmadı. Çok saçma ve çok erken üzülmek için ama sanırım biraz sizin desteğinize ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem. Hiç çocuğum yok. Yaş da 43. 5.gün embriyosu, pgt’li, sağlıklı 6AA. Ama işte hem yaş faktörü, hem de daha önce bir kez doğal yolla hamilelikte düşük yaşamıştım. Onlardan dolayı tedirgin oluyorum. 5.gün en azından hayalet bi çizgi çıkmaz mı?
4 hafta 4 günlükmus bebisiniz hayırlı olsunkızlar merhaba bugün kese kontrolüne gittim heyecandan haftalığı sormadım baksanıza
Bence daha çok erken yaa. İki gün sonra tekrar bı test yapinBiliyorum çok erken ama bugün (transferin 5.günü) kaset testlerden yaptım. Hayalet çizgi bile çıkmadı. Çok saçma ve çok erken üzülmek için ama sanırım biraz sizin desteğinize ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem. Hiç çocuğum yok. Yaş da 43. 5.gün embriyosu, pgt’li, sağlıklı 6AA. Ama işte hem yaş faktörü, hem de daha önce bir kez doğal yolla hamilelikte düşük yaşamıştım. Onlardan dolayı tedirgin oluyorum. 5.gün en azından hayalet bi çizgi çıkmaz mı?