2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Rahim filminiz temiz ise tüplerde sıvı yoksa rahimde miyon polip kist yoksa rahim kalınlığı istenilen seviye ye ulaşırsa sigara içmiyorsanız embriyo da sağlıklı ise yüzde 70 tutunuyor zaten hiç merak etmeyin
Pcos var bende eşimde de morfoloji %2 çıktı ama rahim film temiz tüplerde sorun yok polip miyom yok sigara içmiyorum. Rahim kalınlığı ne durumda olduğunu da yarın öğreneceğim galiba 🫶🏻 inşallah dediğiniz gibi olur 🤲🏻

Şimdi aradılar hastaneden değerleriniz iyi progesteron u 1 in altında istiyoruz zaten dedi çarsamba günü transfer olacakmışım yarında tutunmayı arttırmak için bir serum vermek için hastaneye çağırdılar
Ah canimmm hersey çok güzel olsun inşallah sizin adınıza ben çok heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum bilee

Benim de 6 embriyo var gecen ay toplandı bugun kan verdim e2 380 progesteron 0.430 çıktı hastaneden haber bekliyorum değerleri uygun bulursa 29 Mart ta transferim var nisan basında sonucum belli olur umudum yok ama
Canım ben 23 ünde hastaneye gittim işte önce kan verdim. e2 30 progesteron da 0.3 çıktı lan verdikten sonra değerler normal ise ilaca başlayabilirmişim. Aradılar değerler normal başlayın dediler şu an ikinci günüm.Hiç belli olmaz umudunu yitirme lütfen çünkü ol der ve olur. Mübarek ayda bol bol dua edelim ummadığın anda çiçek açar umutlar.🌸 Seni umutsuz yapan ne oldu peki paylaşmak ister misin

Canım kasık ağrın vs var mı ? Bende adet olacağım gibi ve sol kasığımda ağrı var sabahtan beri
Daha transferim olmadı o yüzden bir ağrım falan yok ama transferi olanlardan okuduğuma göre böyle ağrıları olanlar varmış. Ben geçen sene boş genelik yaşamıştım orda da sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama ilaçlar da bu tarz ağrılar yapabiliyor

Daha transferim olmadı o yüzden bir ağrım falan yok ama transferi olanlardan okuduğuma göre böyle ağrıları olanlar varmış. Ben geçen sene boş genelik yaşamıştım orda da sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama ilaçlar da bu tarz ağrılar yapabiliyor
Bende daha olmadım transfer hazırlığındayım o yüzden sordum estrofem den mi acaba diye anlayamadım

Bende daha olmadım transfer hazırlığındayım o yüzden sordum estrofem den mi acaba diye anlayamadım
Sanki ilk içtiğim zamanlarda vardı gibi ama bilemedim. Bende bel ağrısı var ama o benimle alakalı galiba.

X