- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Ayyy belki benim de ikisi de tutmuştur 3.gun embriyosuydu 9.gun 138 cikmisti kan degerimBence ikiside tutmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy belki benim de ikisi de tutmuştur 3.gun embriyosuydu 9.gun 138 cikmisti kan degerimBence ikiside tutmuş
Beni de eklemenizi rica ediyorum daha öncede yazmıştım sanırım görmediniz 31 yaş 4.gün embriyosu 7 nisan transfer günüCanim bilgilerini yazarsan eklerim senide
Istiyorsanz. Ins hayirlisiyla olurAyyy belki benim de ikisi de tutmuştur 3.gun embriyosuydu 9.gun 138 cikmisti kan degerim
Merhaba çok tebrik ederim Allah kucağımıza almayı nasip etsin aynı gün transferimiz bizimde çift embriyo kan testi doktor mu istedi siz mi yaptırdınız bizim kan testimiz cumartesi günü ama eşimi kandırsam Bende yaptırcam bugünIyi Aksamlar. 18 nisanda transfer oldum. 5. Gun embriyosu cift embriyo. Bugun 8. Gunum hcg 132. Nasil sizce. Yorumunuzq cok ihtiyacım var
Cok tskkur ederim. Rabbim size ve herkese nasip etsin. Ilk gunlerde hicbir sey yoktu. Ama dinden beri adet sancilqrim başlamıştı. Umudumu kaybetmistim. Evde test yaptım. Ikinci cizgiyi görünce gittik tahlil verdik.Merhaba çok tebrik ederim Allah kucağımıza almayı nasip etsin aynı gün transferimiz bizimde çift embriyo kan testi doktor mu istedi siz mi yaptırdınız bizim kan testimiz cumartesi günü ama eşimi kandırsam Bende yaptırcam bugün
Benimde 2.ci günden beri var belirtilerim idrar pozitif çıktı ama kan vermeye daha gitmedik eşim cumartesini bekleyelim diyorCok tskkur ederim. Rabbim size ve herkese nasip etsin. Ilk gunlerde hicbir sey yoktu. Ama dinden beri adet sancilqrim başlamıştı. Umudumu kaybetmistim. Evde test yaptım. Ikinci cizgiyi görünce gittik tahlil verdik.
Bence değer çok güzelIyi Aksamlar. 18 nisanda transfer oldum. 5. Gun embriyosu cift embriyo. Bugun 8. Gunum hcg 132. Nasil sizce. Yorumunuzq cok ihtiyacım var
Cook tebrik ederim. Ins evde gormusseniz kanda da görürsünüz.. biran once verin ins.Benimde 2.ci günden beri var belirtilerim idrar pozitif çıktı ama kan vermeye daha gitmedik eşim cumartesini bekleyelim diyor
Zor bir süreç biraz meşakkatli kesin karar verip gidin derim. Eğer normal yollardan oluyorsa bekleyinMerhaba, benimde 6 ay önce dış gebelik oldu. İkinci çocuk için tüp bebek istiyoruz ancak nasıl bir süreç hiç bilmiyoruz
Beni bilgilendirebilir misiniz
Ilk defa bu duyguyu yaşadığım icin bilemiyorum. Ins dediginiz gibidirBence değer çok güzel
Değer güzel ve önemli olan artışıIlk defa bu duyguyu yaşadığım icin bilemiyorum. Ins dediginiz gibidir
Ins guzel bir sekilde artarDeğer güzel ve önemli olan artışı
Bugünde benim regl ağrılarım başladı bel ağrısı ile birlikte başka bir belirtiniz var mı şuanCok tskkur ederim. Rabbim size ve herkese nasip etsin. Ilk gunlerde hicbir sey yoktu. Ama dinden beri adet sancilqrim başlamıştı. Umudumu kaybetmistim. Evde test yaptım. Ikinci cizgiyi görünce gittik tahlil verdik.
Beni de ekleyebilir misin canım yaş 32 5. Gün embriyosu 24 nisan transferTamam canım ekliyorum. Hayırlı olsun tedavin
Baska bir sey yok zaten regl sancisi da arada bir oluyor. Ama bayağı hissettiriyor ondan sonra geciyor. Ayakta cok kalinca belim agriyor ama o normalde de oluydorBugünde benim regl ağrılarım başladı bel ağrısı ile birlikte başka bir belirtiniz var mı şuan
Ya ins idrarda çıkmışsa kanda hayli hayli cikar diye düşünüyorum. Ins sagliklilardir ve bizimledirlerBugünde benim regl ağrılarım başladı bel ağrısı ile birlikte başka bir belirtiniz var mı şuan
Sorma bugün kafamız leyla gibiAminnn insallaaahh insan heyecandan unutuyor valla ya
Hayırlı olsun tedavin canim ekledim. İnsaAllah saglicakla sıkıca tutunur.Beni de ekleyebilir misin canım yaş 32 5. Gün embriyosu 24 nisan transfer
İnşallah canım benim sağolEkledim canim hayırlı olsun tedavin insaAllah