Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öle pozitif düsün hep,iyi olmak zorundayiz 🙏 rosi dedgin dollenme teknigimi onu tam bilmiorum ama pixi piezzo yu biliorum bizimde ole oldu hatta onun gibi bisi mi?
Esim azosperm olduğu için mikro tese ameliyatı oldu Spermatid yuvarlak hücreler çıktı.Yuvarlak hücrelerle yumurta birleştiği zaman elektrikle uyarma yapılıyormuş sanırım. Rosi de bu galiba bende internetten baktım canım.

Esim azosperm olduğu için mikro tese ameliyatı oldu Spermatid yuvarlak hücreler çıktı.Yuvarlak hücrelerle yumurta birleştiği zaman elektrikle uyarma yapılıyormuş sanırım. Rosi de bu galiba bende internetten baktım canım.
Benim eşimde kansere bağlı azospermi oluştu. Dondurulmuş spermlerle deniyoruz. Bu dediğinizi ilk defa duydum. Hangi şehirdesiniz? Bi umut oldunuz bana gerçekten ☺️🙏🏻

Benim eşimde kansere bağlı azospermi oluştu. Dondurulmuş spermlerle deniyoruz. Bu dediğinizi ilk defa duydum. Hangi şehirdesiniz? Bi umut oldunuz bana gerçekten ☺️🙏🏻
Zonguldak canim.Ankarada tedavi görüyoruz. Eşim Kaan Aydos hocada mikro tese oldu. Benim tüp bebek sürecimde Centrum hastenesinde başladı. Bu kadar düşük şansla pozitif görürsem herkese umut olsun diye direk konu açacağım zaten🥰insaAllah hepimiz pozitifleri görürüz

Yarın transferim var bugüne kadar süreç hızlı geçti inşallah bundan sonrası da su gibi geçer senin de az kalmış test gününe biraz daha sabır ☺️
Ay benimde transferime kadar çok hızlı geçmişti ama şimdi test tarihime kadar sanki zaman geçmiyor 😂😂

Bilmiyodum bu yöntemi insallah guzel sonuclar olur emeklerinizin karsiligini alirsiniz canim 🙏🙏

Kızlar transferden önce nar suyu içen var mi hiç rahim duvarinin kalınlasmasinda etkiliymis artik arastira arastira herseyi duyuyoruz sizden deneyen var mi ogrenmek istedim

Kızlar transferden önce nar suyu içen var mi hiç rahim duvarinin kalınlasmasinda etkiliymis artik arastira arastira herseyi duyuyoruz sizden deneyen var mi ogrenmek istedim
Ben içtim ama çok değil 2 gün 1’er bardak toplamda 2 bardak içtim. Reglinin 2. Günü rahim 4 mm, 11. Günü rahim kalınlığım 12 mm’di .

Bende duymuştum.Marketten hazır sıkılmış almıştım tadı çok kötüydü. icemedim zaten.

Ben nar tükettim bu dönemde çok da severim. Salataların içinde kullandım bazen ara öğün olarak sade tükettim faydasını gördüm kalınlaştırdı.

12.5 olmuştu yarın transferim var bu süreçte de daha çok kalınlaşmış olmasından korkuyorum açıkçası 17 mm üzeri gebelik oluşmuyormuş
Adetliyken kaç ölçülmüştü. O kadar olmamıştır sanırım kaç gün oldu ölçüm yapılalı

X