Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bugün transferden sonra 5. Günüm hala akıntım falan yok. Göğüslerim de her adet öncesi nasıl ağrıyorsa öyle ağrıyor. Öyle göğüs ucu değil geneli ağrıyor. Dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm iyice psikolojim bozuldu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bir yerde yine aklıma takılıyor

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım

Merhaba benimde ilk günler ağırdı bugün 7. Gün ve 2-3 gündür hiç ağrım yok göğüslerimde üzüldüm hastalancam diye ama
Kanda pozitif çıktı bugün üzülmeyin bence herkesin yine farklı ya, iyi düşünün

İnşallah iyi olur herşey hepimiz için benim daha çok akıntı mevzusu kafama takılıyor adet öncesi gibi kupkuruyum sizin akintiniz var mıydı? Fitil kullanıyor musunuz?

Bu arada hayırli olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

İnşallah iyi olur herşey hepimiz için benim daha çok akıntı mevzusu kafama takılıyor adet öncesi gibi kupkuruyum sizin akintiniz var mıydı? Fitil kullanıyor musunuz?
Fitil kullanıyorum Lutinus ve inanın 2-3 gün öncesinde arada yine geri geldiyordu ara ara.. 2 gündür neredeyse hic akıntım yok onada üzüldüm, çoğunda oluyor diye ama anladım ki, herkesin farklı ilerliyo…

Ben fitil kullanmiyorum ondan da olabilir Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir nebze de olsa içimi rahatlattiniz Allah razı olsun

Benim baş ağrısı ve mide bulantısı bugün bitti. 3 gündür perişan olmuştum. Hala akıntım var. Bugün erken gebelik testi yaptım hala ikinci çizgi silik çıkıyor 8. Günüm 2 gün kaldı kan tahliline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…