- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
Aksam yaptım negatifti cok ciddiye almadım aslında transfer günü sayılmıyormus birdeKesinlikle
Hayır
Bende öyle biliyorum ilk günü transfer günüKızlar doktoruma sordum transferin ilk günü birinci gün sayılıyor dedi. Burada bir kaç kişiden ertesi gün birinci diye duydum
Merhaba ben de yorgunluk be daha çok uyku isteği. var transfer sonrası 2-3 gün başladı.. hayırlısı olsun insallahMerhaba …herkese hayırlı bayramlar dilerim umarım rabbim bu mübarek günlerde hayırılısıyla sağlıklı bi şekilde herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin … 18 nisanda 3.gün tek embriyo konuldu benim şikayetim arada yorgunluk ve hızlı nefes alıp verme oluyor ve sürekli uykum var ilaçların yan etkisi sanırım benim gibi şikayeti olan varmı merak ettim
İnş cümlemize bnm de 2.3. Günü başladı demekki normalMerhaba ben de yorgunluk be daha çok uyku isteği. var transfer sonrası 2-3 gün başladı.. hayırlısı olsun insallah
Doktorum öyle dedi canım hatta test yaptım deyincede 4. Günde sonucmu cıkar kana karısmamıs idraramı karısır diye kızdıBende öyle biliyorum ilk günü transfer günü
Benim kadar kimse erken yapmamıstır herhalde transfer günü hariç 3. Gün yaptım negatifTabiyki çıkmaz ..:) Benim tahlil tarihim 3 Mayıs
Merak etmen normal süreç zaten uzun hemen öğrenmek istiyorsun bnm geçen sene mart ayında 2 adet 3.gün konmuştu negatif sonuç aldım o zaman 13 Aydır bekliyorum o yüzden yapmıcam günü gelmedenBenim kadar kimse erken yapmamıstır herhalde transfer günü hariç 3. Gün yaptım negatif
Doktorumda kızdı zaten kana karısmadan idrara nasıl karıssın dedi düşününce haklı kendimi steese soktum yalandanMerak etmen normal süreç zaten uzun hemen öğrenmek istiyorsun bnm geçen sene mart ayında 2 adet 3.gün konmuştu negatif sonuç aldım o zaman 13 Aydır bekliyorum o yüzden yapmıcam günü gelmeden
18 Nisan'da 5.gun embriyosu transfer oldu. Bugün test yaptım. 5.gun bugün. Sonucu değerlendirebilirmusiniz arkadaşlarBen 17sinde oldum 29una test günü verdiler sizinki yine iyiymiş şükredinama ben bekleyip gününde test yapmayı düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba bende 10 nisanda 3.gün embriyosu 9 hücreli transfer edildi bugün 14. Günüm baya baya lekelenmem gelşyor basım ağroyor olmadıgına eminim test günüm yarın moralim bozulduYaş 32
5.gun pgt li embriyo
26 nisan transfer tarihii ekleyebilir miyiz
18 Nisan'da 5.gun embriyosu transfer oldu. Bugün test yaptım. 5.gun bugün. Sonucu değerlendirebilirmusiniz arkadaşlar:)
Arkadaşlar merhaba bende 10 nisanda 3.gün embriyosu 9 hücreli transfer edildi bugün 14. Günüm baya baya lekelenmem gelşyor basım ağroyor olmadıgına eminim test günüm yarın moralim bozuldu
Asıl ovitrella yumurta toplama dönemindeydi. Fakat 10 gün önce üçte bir oranda ovitrella yapıldı. minik doz bile etki yapar mı testte bilmiyorum:) eğer ovitrille olmadıysan pozitif gözünüz Aydın rabbim tamamına erdirsin
Bende ki en rahatsız edişi şey karında aşırı şişmeMerhaba …herkese hayırlı bayramlar dilerim umarım rabbim bu mübarek günlerde hayırılısıyla sağlıklı bi şekilde herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin … 18 nisanda 3.gün tek embriyo konuldu benim şikayetim arada yorgunluk ve hızlı nefes alıp verme oluyor ve sürekli uykum var ilaçların yan etkisi sanırım benim gibi şikayeti olan varmı merak ettim