Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba …herkese hayırlı bayramlar dilerim umarım rabbim bu mübarek günlerde hayırılısıyla sağlıklı bi şekilde herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin … 18 nisanda 3.gün tek embriyo konuldu benim şikayetim arada yorgunluk ve hızlı nefes alıp verme oluyor ve sürekli uykum var ilaçların yan etkisi sanırım benim gibi şikayeti olan varmı merak ettim

Kızlar doktoruma sordum transferin ilk günü birinci gün sayılıyor dedi. Burada bir kaç kişiden ertesi gün birinci diye duydum

Merhaba ben de yorgunluk be daha çok uyku isteği. var transfer sonrası 2-3 gün başladı.. hayırlısı olsun insallah

Benim kadar kimse erken yapmamıstır herhalde transfer günü hariç 3. Gün yaptım negatif
Merak etmen normal süreç zaten uzun hemen öğrenmek istiyorsun bnm geçen sene mart ayında 2 adet 3.gün konmuştu negatif sonuç aldım o zaman 13 Aydır bekliyorum o yüzden yapmıcam günü gelmeden

Merak etmen normal süreç zaten uzun hemen öğrenmek istiyorsun bnm geçen sene mart ayında 2 adet 3.gün konmuştu negatif sonuç aldım o zaman 13 Aydır bekliyorum o yüzden yapmıcam günü gelmeden
Doktorumda kızdı zaten kana karısmadan idrara nasıl karıssın dedi düşününce haklı kendimi steese soktum yalandan

Ben 17sinde oldum 29una test günü verdiler sizinki yine iyiymiş şükredin ama ben bekleyip gününde test yapmayı düşünüyorum
18 Nisan'da 5.gun embriyosu transfer oldu. Bugün test yaptım. 5.gun bugün. Sonucu değerlendirebilirmusiniz arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20230423_091004.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230423_090541.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 55
Yaş 32
5.gun pgt li embriyo
26 nisan transfer tarihii ekleyebilir miyiz
Arkadaşlar merhaba bende 10 nisanda 3.gün embriyosu 9 hücreli transfer edildi bugün 14. Günüm baya baya lekelenmem gelşyor basım ağroyor olmadıgına eminim test günüm yarın moralim bozuldu

Bende ki en rahatsız edişi şey karında aşırı şişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…