Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim canım. Rengi kahverengiydi. Sabah kalktığımda durmuştu. Proluton vurdurdum. Karından progestan vuruldum. Kanama alanı yok şükür 🤲🏻
Merhaba bende de 2 gündür lekelenmem var ağrım yok kahverengi az az oluyor doktorum progestan iğne başladı ben de çok korkuyorum

Teşekkür ederim canım. Bi neden söylemedi. Eski kan gibi duruyor dedi. Fitil koyarken dün acımış gibiydi belki ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda yerleşme kanaması da görülebilir dedi.
Sizin transferden sonra kaçıncı gününüz benim 15.günüm dün beta 561 çıkmıştı öğlene doğru lekelenmem oldu

Merhaba bende de 2 gündür lekelenmem var ağrım yok kahverengi az az oluyor doktorum progestan iğne başladı ben de çok korkuyorum
Benim zaten hem fitilim hemde karından progestanım var her gün vuruyorum en başından beri

Düşük olcak diye çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz. Size de geçmiş olsun
Canım korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Benim transferin 4. Gününden beri sürekli lekelenme oluyor. Kırmızı olunca 2 gün hastanede yattım. Şu an 7+4um kese komşuluğunda kanama alanı var ama durum riskli görünmüyor dedi doktorum. Çok şükür bebeğin büyüklüğünde ve kalp atışında sıkıntı yok. Lekelenme hâlâ devam ediyor

Düşük olcak diye çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz. Size de geçmiş olsun
Bende korkuyorum canım. Çok sağol. Ama ağrım falan yok. Kanamam da durdu. Hemşire ses kaydı atmış. Olabilir 3 ay demiş. Proluton iğneyi 3 gün arayla vurdurabilirsin demiş. Kanamam drvam etmediği için rahatladım.

Canım korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Benim transferin 4. Gününden beri sürekli lekelenme oluyor. Kırmızı olunca 2 gün hastanede yattım. Şu an 7+4um kese komşuluğunda kanama alanı var ama durum riskli görünmüyor dedi doktorum. Çok şükür bebeğin büyüklüğünde ve kalp atışında sıkıntı yok. Lekelenme hâlâ devam ediyor
Çok sağ olun içim rahatladı yarın beta da artışı görünce daha da rahat ederim inşallah geçmiş olsun size de

Kızlar merhaba. Öncelikle pozitifi görenlerim gebeliğini kutlarım. Pozitifi henüz görememiş kardeşlerimin de en kısa zamanda görmesini diliyorum inşaAllah. Ben de ilk tedavimi Diyarbakır Bahçecide tedavi olmuştum. Şimdi tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Güncel fiyatlar ne arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz? Tedavi fiyatı ve ilk iğnelerin ortalama fiyatı gibi? Özellikle aranızda İstanbulda tedavi olanlar varsa önereceğiniz bir yer var mı?

Bende korkuyorum canım. Çok sağol. Ama ağrım falan yok. Kanamam da durdu. Hemşire ses kaydı atmış. Olabilir 3 ay demiş. Proluton iğneyi 3 gün arayla vurdurabilirsin demiş. Kanamam drvam etmediği için rahatladım.
bana da duphaston hap verdi günde 2 tane , progestan iğne vuruluyorum, progestan fitilim de vardı zaten korkulacak bir kanama değil artması korkutucu dedi

AA çok şaşırdım başkasının yumurtası ile Türkiye’de transfer yapılıyor mu 🙄 canım benim ki de 0.58 de şuna pozıtıf ı gördüm toplama lar da 8 adet yumurtam çıkıyordu dur yine de bakayım ahm me yalan olmasın
Ben turkıyede değilim canım gürcistanda yaşıyorum.Evet burda yapılıyo ama ben ıstemiyorum .Kabul edeme boyle bı weyı😔Kemoterapı almıwdım 17 yawımda o yuzden boyle duwuk.Bı tupum alındı diğeride neredeyse kapalı

Ben turkıyede değilim canım gürcistanda yaşıyorum.Evet burda yapılıyo ama ben ıstemiyorum .Kabul edeme boyle bı weyı😔Kemoterapı almıwdım 17 yawımda o yuzden boyle duwuk.Bı tupum alındı diğeride neredeyse kapalı
Çok geçmiş olsun Benim 2 tüpümde yok ahm 0.54 3. Dememede pozıfıt sonuç aldım

Kızlar merhaba, bende bu ayın 3. de transfer oldum 11. Gün beta-hcg 318 di doktorum ayın 28 için randevu vermişti. Ben dayanamayıp dünde kan verdim 18. Günde deger 1310 çıktı
üzüldüm kafam da karıştı …
3. Transferim yine mi olmadı acaba

bana da duphaston hap verdi günde 2 tane , progestan iğne vuruluyorum, progestan fitilim de vardı zaten korkulacak bir kanama değil artması korkutucu dedi
Canım ben duphastonda kullanıyırum. Karından progestan 1, fitil olarak da 3 defa. Devam etmediği için rahatladım bende.

KIlar transferden sonra 3. Gün gebelik kaset teste belli olurmu

X