Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide ekleyebilirsiniz yaş 34, bu 5. denememiz olacak. İlaçlara başladım 13 nisanda kontrolüm var transfer tarihi ozaman belli olcak. Allah herkesin emeğinin karşılığını almasını nasip etsin

Merhaba benide ekleyebilirsiniz yaş 34, bu 5. denememiz olacak. İlaçlara başladım 13 nisanda kontrolüm var transfer tarihi ozaman belli olcak. Allah herkesin emeğinin karşılığını almasını nasip etsin
Tedavin hayırlı olsun canim. Ekliyorum şimdi kaçıncı gün embriyosu transfer olacak canim.

Merhaba beni de ekleyebilirsiniz 38 yaşındayım ilk denemem. İlaçlara başladım. 10 Nisan'da kontrolüm var. O gün transfer tarihi belli olacak. Benim de 5. Gün embriyosu olacak. Doktorum başta çift embriyo demişti ama fikir değiştirir mi bilmiyorum.

Benide eklermisiniz 4 gün embriyosu yaş 30 6 nisanda transferim

Aynı yaştayız benimde 3. Denemem sizin hikayeniz nedir

Bu gün kontrole gittim rahim kalınlığı 8.7 dedi. Senin kaçtı canım? İyi mi acaba. İlaca devam edeceğim yarına da progestan fitil iğne başalıyoruz bi de dubhaston
Benim de 7.4 canim. Bende adetimin ikinci günü estrofemle başladım bugün de sabah 2 akşam 2 progestan fitil duphaston günde 3 estrofeme devam cumaya kadar nasip olursa cumartesi transfer olacağım. Senin gayet güzel canım ideal rahim kalınlığı 7 den sonra başlıyor transfer için. Transfere kadar daha da kalınlaşır. Doktor bana öyle dedi.

Bende günde 3 estrofem dubhaston günde 2., Progestan 200mg günde 3 tane vajinal. Bi de 3 günde 1 progestan iğne verdi.

Ay inşallah pozitif sonuç alırsın canım çok heyecanlı bir süreç. Aramızda çok fark yok benim de salı günü transfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…