Amin inşallahHayırlı olsun tedavin canim. İnsaAllah pozitifleri görürüz.
Tedavin hayırlı olsun canim. Ekliyorum şimdi kaçıncı gün embriyosu transfer olacak canim.Merhaba benide ekleyebilirsiniz yaş 34, bu 5. denememiz olacak. İlaçlara başladım 13 nisanda kontrolüm var transfer tarihi ozaman belli olcak. Allah herkesin emeğinin karşılığını almasını nasip etsin
Hayırlı olsun inşallahMerhaba beni de ekleyebilirsiniz 38 yaşındayım ilk denemem. İlaçlara başladım. 10 Nisan'da kontrolüm var. O gün transfer tarihi belli olacak. Benim de 5. Gün embriyosu olacak. Doktorum başta çift embriyo demişti ama fikir değiştirir mi bilmiyorum.
Benide eklermisiniz 4 gün embriyosu yaş 30 6 nisanda transferim
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 B bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 Matilda9 5.gün embriyosu 39 8 nisan E Elaumut 34
Aminnn insallah hepimiz için hayırlısı olsun, sağlıkla kucaklarimiz dolsun inşallahHayırlı olsun inşallah
Ekledim canim. Tedavin hayırlı olsun insaAllah.Benide eklermisiniz 4 gün embriyosu yaş 30 6 nisanda transferim
Hayırlı olsun tedavin canim. EkledimAminnn insallah hepimiz için hayırlısı olsun, sağlıkla kucaklarimiz dolsun inşallah
Merhaba canım valla şimdi gördüm.Seninde hayırlı olsun tedavin insaAllah.Ekliyorum şimdi. Yaş kaçtı?Merhaba, ben de nisan transferlerinden biriyim6sinda muayneye gidecegim ve transfer tarihim belli olacak. 5.gun mu 3.gun mu bilmiyorum ama
Aynı yaştayız benimde 3. Denemem sizin hikayeniz nedirMerhaba benide ekleyebilirsiniz yaş 34, bu 5. denememiz olacak. İlaçlara başladım 13 nisanda kontrolüm var transfer tarihi ozaman belli olcak. Allah herkesin emeğinin karşılığını almasını nasip etsin
Aminnn hepimizin hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun tedavin canim. Ekledim
Olsun onemli degil, 33 yasindayimMerhaba canım valla şimdi gördüm.Seninde hayırlı olsun tedavin insaAllah.Ekliyorum şimdi. Yaş kaçtı?
Hemen düzenliyorum canim.Naz8684 canım transfer tarihim belli oldu benim 11 Nisan düzenleyebilir misin listede
Bu gün kontrole gittim rahim kalınlığı 8.7 dedi. Senin kaçtı canım? İyi mi acaba. İlaca devam edeceğim yarına da progestan fitil iğne başalıyoruz bi de dubhastonHemen düzenliyorum canim.
Benim de 7.4 canim. Bende adetimin ikinci günü estrofemle başladım bugün de sabah 2 akşam 2 progestan fitil duphaston günde 3 estrofeme devam cumaya kadar nasip olursa cumartesi transfer olacağım. Senin gayet güzel canım ideal rahim kalınlığı 7 den sonra başlıyor transfer için. Transfere kadar daha da kalınlaşır. Doktor bana öyle dedi.Bu gün kontrole gittim rahim kalınlığı 8.7 dedi. Senin kaçtı canım? İyi mi acaba. İlaca devam edeceğim yarına da progestan fitil iğne başalıyoruz bi de dubhaston
Bende günde 3 estrofem dubhaston günde 2., Progestan 200mg günde 3 tane vajinal. Bi de 3 günde 1 progestan iğne verdi.Benim de 7.4 canim. Bende adetimin ikinci günü estrofemle başladım bugün de sabah 2 akşam 2 progestan fitil duphaston günde 3 estrofeme devam cumaya kadar nasip olursa cumartesi transfer olacağım. Senin gayet güzel canım ideal rahim kalınlığı 7 den sonra başlıyor transfer için. Transfere kadar daha da kalınlaşır. Doktor bana öyle dedi.
Merhaba sperm faktoru var ilk tup bebege başlama sebebimiz buydu aslinda daha sonra bendede lupus (SLE) oldugu ortaya cikti 4 denememizde de hic hamilelik olmadi malesef, bu 5. Denememiz olcak umarim son olur ve guzel sonuclar alirizAynı yaştayız benimde 3. Denemem sizin hikayeniz nedir