Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende günde 3 estrofem dubhaston günde 2., Progestan 200mg günde 3 tane vajinal. Bi de 3 günde 1 progestan iğne verdi.

Ay inşallah pozitif sonuç alırsın canım çok heyecanlı bir süreç. Aramızda çok fark yok benim de salı günü transfer.
Amin insaAllah canım hepimiz pozitifleri görürüz inşallah. Bende çok heyecanlıyım valla. Bana 2 tane embriyo transferi olacak. Nerede tedavi görüyorsunuz? Progestan iğne ne işe yarıyor ki

Amin insaAllah canım hepimiz pozitifleri görürüz inşallah. Bende çok heyecanlıyım valla. Bana 2 tane embriyo transferi olacak. Nerede tedavi görüyorsunuz? Progestan iğne ne işe yarıyor ki
Amin canım. Bende de 2 embriyo transferi olacak. Hiç bilmiyorum canım iğne ne işe yaradığını.

Antalya'da tedavi oluyorum canım

Amin canım. Bende de 2 embriyo transferi olacak. Hiç bilmiyorum canım iğne ne işe yaradığını.

Hadi hayırlısı olsun hepimiz için bu mübarek günlerde Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnsaAllah. Bayramda güzel haberlerimiz olsun insaAllah.

Hayirli olsun canim tedavin progestan igne progesteron hormonu icin bebegin tutunmasini kolaylastiran hormon,transferden sonrada olmaya devam edersin buyuk ihtimalle,umarim hepimiz pozitifi goruruz 🙋‍♀️🙏🙏

Hayirli olsun canim tedavin progestan igne progesteron hormonu icin bebegin tutunmasini kolaylastiran hormon,transferden sonrada olmaya devam edersin buyuk ihtimalle,umarim hepimiz pozitifi goruruz 🙋‍♀️🙏🙏
Amin canım. Sende mi transfer hazırlığındasın

Merhaba sperm faktoru var ilk tup bebege başlama sebebimiz buydu aslinda daha sonra bendede lupus (SLE) oldugu ortaya cikti 4 denememizde de hic hamilelik olmadi malesef, bu 5. Denememiz olcak umarim son olur ve guzel sonuclar aliriz🙏🙏 sizin hikayeniz nedir?
Ben yıllar yıllar önce enfeksiyon kapmıştım tüplerim çürümüştü evlenince de bu durumu bildiğim için hemen tedaviye girişim tüpler miyomlar polipler alındı sonra Yumurtalar toplandı döllendirildi 5. Gün embriyosu elde edildi ama 2 transfer de de tutmadı akabinde vitamin takviyesi yapıldı 2 3 ay sonra tekrar yumurta toplandı bu sefer daha kaliteli embriyolar elde edildi 6 adet 5. Gün embriyosu Buda o embriyolarda ki ilk transferim ama toplamda 3. Transfer şuan 7. Günüm kan vermemek için kendimi zor tutuyorum

Hadi hayırlısı olsun hepimiz için bu mübarek günlerde Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnsaAllah. Bayramda güzel amin

Amin canım. Sende mi transfer hazırlığındasın
Evet canim 13. De kontrol olcak ona gore transfr tarihi verilcek bakalm.Sizin daha once olcak transferleriniz umarim su gibi kolaylikla gecer 12 gun 🙏

Sabah 2 akşam 2 progestan fitil verdi. Bana neden vermedi ki doktor. Bizi umutsuz vaka olarak gördü zaten. Yüzde 8 şans verdi. Ama ben inanıyorum Allah ol derse olacak. Doktor ilaç bahanesi.

Ben yıllar yıllar önce enfeksiyon kapmıştım tüplerim çürümüştü evlenince de bu durumu bildiğim için hemen tedaviye girişim tüpler miyomlar polipler alındı sonra Yumurtalar toplandı döllendirildi 5. Gün embriyosu elde edildi ama 2 transfer de de tutmadı akabinde vitamin takviyesi yapıldı 2 3 ay sonra tekrar yumurta toplandı bu sefer daha kaliteli embriyolar elde edildi 6 adet 5. Gün embriyosu Buda o embriyolarda ki ilk transferim ama toplamda 3. Transfer şuan 7. Günüm kan vermemek için kendimi zor tutuyorum
Ozaman heycanli bekleyis var sizde 5.güne gitmesi cok cok iyi benim malesef gitmio 5. Gune cokta olmadigi icin embrio sayisi 3.gün donduruluo. Biraz erken test icin bence bikac gun daha sabret umarim güzel haberler verirsin bize 😊🙏🙏🙏

Erken gebelik testi yaptın mı canım.İnsaAllah pozitif görürsün. Sıkıca tutunmuştur. Topikleri pozitiflerle doldururuz insaAllah.🤲

Sabah 2 akşam 2 progestan fitil verdi. Bana neden vermedi ki doktor. Bizi umutsuz vaka olarak gördü zaten. Yüzde 8 şans verdi. Ama ben inanıyorum Allah ol derse olacak. Doktor ilaç bahanesi.
Yok olurmu hic ole sey sakın ole dusunme transferden sonra vericektir takviyesini mutlaka her doktorun recetesi farkli sonucta hemen olumsuz hetirme aklina canim benim, fitil kullaniosun zaten oda ayni takviye Aynen ole Allah ol derse olur ne kullanirsak kullanalm farketmez 🙏 Seninde az kalmis moralini cok cok yuksek tutman lazm

Yok olurmu hic ole sey sakın ole dusunme transferden sonra vericektir takviyesini mutlaka her doktorun recetesi farkli sonucta hemen olumsuz hetirme aklina canim benim, fitil kullaniosun zaten oda ayni takviye Aynen ole Allah ol derse olur ne kullanirsak kullanalm farketmez 🙏 Seninde az kalmis moralini cok cok yuksek tutman lazm
Pozitif düşünüyorum canim. Doktor başta biraz moralimizi bozdu. Kontrole gittiğimde yine aynı şeyi söyledi yüzde 8 şansınız var dedi. Rosi olduğu için şans duşuk.Ama iyiyim Allaha teslim oldum. Rabbim bilir işini hayırlısını verir. Olursa da olmazsa da Allah'tan yapacak bir şeyimiz yok.

Pozitif düşünüyorum canim. Doktor başta biraz moralimizi bozdu. Kontrole gittiğimde yine aynı şeyi söyledi yüzde 8 şansınız var dedi. Rosi olduğu için şans duşuk.Ama iyiyim Allaha teslim oldum. Rabbim bilir işini hayırlısını verir. Olursa da olmazsa da Allah'tan yapacak bir şeyimiz yok.
Aynen öle pozitif düsün hep,iyi olmak zorundayiz 🙏 rosi dedgin dollenme teknigimi onu tam bilmiorum ama pixi piezzo yu biliorum bizimde ole oldu hatta onun gibi bisi mi?

Doktor da bana %100 dedi ama 3 dür tutmuyor ben 1 yıldır 2 opu 3 transfer oldum uzmanlaştım tüp bebek konusunda 😂 ve şunu öğrendim 5. Gün AA kalitede embriyolarım tutmaz iken 3. Gün embriyoları tutan çok arkadaşım oldu bana doktor hiç bir kusur yok embriyon da süper %100 tutacak derken hiç biri tutmadı o yüzden doktorun dediklerine bakmayın biraz da mucize ve şans faktörü var size %8 demiştir tutar bana da %100 demiştir tutmaz

İsimEmbriyo bilgisi🐞YaşTransfer tarihiSonuç 🌹Cinsiyet❤️
Naz8684 Naz8684 3.gün embriyosu378 Nisan
@nimolik5.gün embriyosu271 Nisan

@Ankalinka
5.gün embriyosu 298 nisan
O ozdenkocak88 5.gün embriyosu3429 mart
CicikusBulut CicikusBulut 5.gün embriyosu 3711 nisan
@bamagirl89 5.gün embriyosu 3318 nisan
@evlimutlu21 5.gün embriyosu38
@sansll 5.gün embriyosu 266 nisan
@Nazelina 5.gün embriyosu 26
@Matilda95.gün embriyosu 398 nisan
E Elaumut 3.gün embriyosu34
@chemist80855.gün embriyosu 38
@masalperissi 4.gün embriyosu 306 nisan
@Papatya1610 5.gün embriyosu 33

Bende 11 Nisan da transfer olacağım. 1 tane 6. Gün 2 tane de 3. Gün embriyosu var. Doktor transfer günü kararlaştırırız dedi. Bu 2. denemem inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🥰🥰🙏🏻

Bende 11 Nisan da transfer olacağım. 1 tane 6. Gün 2 tane de 3. Gün embriyosu var. Doktor transfer günü kararlaştırırız dedi. Bu 2. denemem inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🥰🥰🙏🏻
Amin inşallah canım yaş kaçtı? Ekliyorum şimdi 🐞🤲

X