Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kere Paü de denedim 3. Deneme Yunus Bey de oldu 3 nisan yumurta toplama 7 nisan embriyo transferi. 4.gün çift embriyo transfer edildi. Bugün 10.günüm erken gebelik testim pozitif 12. Gün kan vereceğim doktorum o gün istiyor ısrarla. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Transferden sonra ekstra ilaç vermedi. Kan değerlerine göre ilaç veriyor zaten.
Erken gebelik testini kaçıncı gün yaptınız

Kızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba
Onların hepsi ilaçların etkisi. Hiç moralini bozma 😊

İsimEmbriyo bilgisi🐞YaşTransfer tarihiSonuç 🌹Cinsiyet❤️
Naz8684 Naz8684 3.gün embriyosu378 Nisan😔
N nimolik 5.gün embriyosu271 Nisan🤰🌹🧿

@Ankalinka
5.gün embriyosu 298 nisan😔
O ozdenkocak88 5.gün embriyosu3429 mart🤰🌹🧿
@CicikusBulut 5.gün embriyosu 3711 nisan
@bamagirl89 5.gün embriyosu 3318 nisan
@evlimutlu21 5.gün embriyosu38
@sansll 5.gün embriyosu 266 nisan🤰🌹🧿
@Nazelina 5.gün embriyosu 2620 nisan
@Hilal24_ 4.gün embriyosu 297 nisan
@deniizzzzz6.gün embriyosu 3831 mart🤰🌹🧿
@Matilda93.gün embriyosu 397 nisan😔
@Elaumut3.gün embriyosu3417 nisan
C chemist8085 5.gün embriyosu 3817 nisan
@masalperissi 4.gün embriyosu 306 nisan
@Papatya1610 3.gün embriyosu 3310 nisan🤰🌹🧿
MMorsalkimm MMorsalkimm 3.gün embriyosu3211 nisan
@Deniz3525 5.gün embriyosu326 nisan🤰🌹🧿
@anneoluym5.gün embriyosu 3129 mart🤰🌹🧿
@cgdm123 5.gün embriyosu 335 nisan
@mahmir 3.gün embriyosu 291 nisan😔
@Buray1522 4.gün embriyosu 337 nisan🤰🌹🧿
@Esssmmaaa 5.gün embriyosu 2719 nisan
@munni 3.gün embriyosu 353 nisan😔
@Ozoz19074.gün embriyosu3215 nisan
@FraRabia5.gün embriyosu284 nisan🤰🌹🧿
@rapnzell 5.gün embriyosu 3219 nisan
@Hestiada5.gün embriyosu 378 nisan🤰🌹🧿
@Elseko 5.gün embriyosu 307 nisan
@Aysetpts5.gün embriyosu29
@slim she 3.gün embriyosu 7 nisan
@Hzl075.gün embriyosu2511 nisan
@Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 3613 nisan
@anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan🤰🌹🧿
@Sayuluku3.gün embriyosu 318 nisan😔
@mucizeusa 3.gün embriyosu 3211 nisan🤰🌹🧿
@ayfergokce5.gün embriyosu 328 nisan🤰🌹🧿
@biber895.gün embriyosu 14 nisan

Yaş 32
5.gun pgt li embriyo
26 nisan transfer tarihii ekleyebilir miyiz 🌸

Merhaba arkadaslar pozitif haber alan arkadaşlar saglıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah negatif olanlara da Rabbim kendılıgınden nasıp etsin 🙏 benim hikayeme gelince kendim hamile kalabiliyorum ama düşükle sonuclanıyor hep. Mikroçiple tüp bebek yaptık 3 yasında bır oğlum var bir daha ki adetimde tekrar transfer ıcın gidecegız ınsallah. Deprem oldugu zaman baya gecıktı ve 16 gun leke seklınde devam etti. Sonrada 27 gun gecıktı söktürüyle adet oldum 11 nisandan beri leke seklınde devam edıyor doktora da gittim ultrason kan fılan sıkıntı yok daha once de hıc boyle olmamıstı korkuyorum tutmaz diye. Tüp bebek doktoruma sordum adet olman yeterlı bızım ıcın dedı ama sanki yolunda gitmeyen birşeyler carmıs gibi gelıyor. Gecıkmesın dıye doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama ıcım tedırgın nedense. Var mı benım gibi duzensız transfer olan
Arkadaslar benım gıbı olan yok mu acaba yaa bu sekılde lekelenmem uzun surerse transfer zamanında nasıl olacak 🥺

Ay kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.

Kızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.🥺2 yumurtam gelişiyo her ay
Havuz yöntemi yapıyo cogu doktorlar böyle durumlarda, yeterli yumurta olana kadar yumurta büyütüp aldırıyorsunuz… 0.01 le bile hamile kalanlar var 🙏🏽

Kızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.🥺2 yumurtam gelişiyo her ay
AA çok şaşırdım başkasının yumurtası ile Türkiye’de transfer yapılıyor mu 🙄 canım benim ki de 0.58 de şuna pozıtıf ı gördüm toplama lar da 8 adet yumurtam çıkıyordu dur yine de bakayım ahm me yalan olmasın

Ay kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Canım geçmiş olsun inşallah kötü Birşey olmamıştır kan kırmızısı ise tedirgin olun açık ve koyu renklerde korkulacak Birşey yok derler tam rengi nasıldı 🙄

Canım geçmiş olsun inşallah kötü Birşey olmamıştır kan kırmızısı ise tedirgin olun açık ve koyu renklerde korkulacak Birşey yok derler tam rengi nasıldı 🙄
teşekkür ederim canım. Rengi kahverengiydi. Sabah kalktığımda durmuştu. Proluton vurdurdum. Karından progestan vuruldum. Kanama alanı yok şükür 🤲🏻

Peki neden olmuş canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Bi neden söylemedi. Eski kan gibi duruyor dedi. Fitil koyarken dün acımış gibiydi belki ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda yerleşme kanaması da görülebilir dedi.

X