Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık

nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem
Bana ilk başta tek transfer dediler ama çift dondurdular. Birinin kalitesi iyi birinin kötüydü ve geçen sene boş gebelik yaşamıştım belki ondandır. Zaten şuan tek tuttu

Hersey güzel olacak arkadaşım
Merhaba kızlar, bende tüp bebek düşünüyorum, 3 yıllık evliyim, yaşım 32. İki kere dış gebelik geçirdim, bir daha tekrarlanmasın diye tüp bebek düşünüyorum, genelde düzenli kontrole giderim, yumurtlaıklarda ve rahimde problem yok diyorlar, şuan araştırıyorum, şişli bahçeci ve memorial arasında kaldım, bahçeci tek deneme paket 39800 dedi (ilaçlar hariç) , bir de ben çift embrio transferi istersem o şekilde işleme başlatlar mı? İnternette 35 yaş altı tek transfer zorunluğu var yazmış,
İnşallah senin için hayırlı olan neresi ise oraya başlarsın.Embriyo transferi pek bizim istediğimiz gibi olmuyor ilk 2 denemede..3. denemede ise 2 embriyo konulabiliyor ve 35 yaş üstü olmak gerekiyor prosedür böyle.

Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık

nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem
2 olumsuz transferden sonra çift koyabiliyorlar 35 yaş üstüne direk 2 koyuyurlar

X
İdrarda.pozitif yalanmış kizlar. Negatif testim 001 o kadar negatif . Ve bidaha tedavi bütçem de yok
Çok üzüldüm gerçekten😔 ama şöyle de bir gerçek var ki Rabbimin ne zaman nereden ne vereceği hiç belli olmaz. Ümidinizi yitirmeyin. Rabbim size hayırlı kapılar açsın inşallah 🤲

Benimde öyle oldu canım😓Bende dün bir ümit gittim kan vermeye negatif çıktı. Herşeyde vardır bir hayır napalim bizimde sınavımız böyle 😔
Çok üzüldüm canım ama vazgeçmek yok biraz toparla kendini kaldığıniz yerden devam Allah'ın izniyle 🤲 bu sefer çok daha iyi bir merkez araştır ve orası size hayır getirsin inşallah 🤲

Çok üzüldüm canım ama vazgeçmek yok biraz toparla kendini kaldığıniz yerden devam Allah'ın izniyle 🤲 bu sefer çok daha iyi bir merkez araştır ve orası size hayır getirsin inşallah 🤲
Amin insaAllah canim.Nasip artık. Maddi anlamda epey bir toparlanıp anca öyle tekrar deneyebilirim. Allah'tan gelene razıyım yapacak bir şeyim yok.

İdrarda.pozitif yalanmış kizlar. Negatif testim 001 o kadar negatif . Ve bidaha tedavi bütçem de yok
Bitti dedigin yerden yeniden başlar bilemeyiz ki😔. Eğer erkek faktörlü bir sıkıntı yoksa verilen igneler kullanilan hormonlar etkisini hemen kaybetmiyor. Belki kendiliginden olacaktir benim daha önceki oyle olmuştu. Doktor ignelerin etkisi devam etmis demisti.

Benim ilk denemem transfer sonrası 8 günlük istirahat raporu aldım sadece evde dolaştım doğru düzgün dışarı bile çıkmadım. Dikkat ettim baya. Bakalım yarın kan testimin sonucunu da paylaşırım sizinle 🌼
12.gün bugün ve kan sonucum 5.86😔

Benim ilk denemem transfer sonrası 8 günlük istirahat raporu aldım sadece evde dolaştım doğru düzgün dışarı bile çıkmadım. Dikkat ettim baya. Bakalım yarın kan testimin sonucunu da paylaşırım sizinle 🌼
Bugün 12.gün. 5.gün embriyosu idi tek transfer. Sonuç 5.86.

Belki yükselir canım. Hemen moralini bozma 2 gün sonra tekrardan kan ver.
Sanmıyorum yükseleceğini değer çok düşük. Doktorum bana zaten ilk başta tüplerde hidrosalpenks olduğu için tutmama ihtimali olduğunu söylemişti. Ben de bir kez olsun denemek istedim. Şimdi yapmam gereken tüplerimi bağlatıp tekrar denemek.

X