- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Benim de ilk denemem de yaş 32 idi tek embriyo oldu tutmayınca yasa bakmadan çift embriyo trander edildi32 ilk denememdi
İnşallah ben hala inanamiyorum kan testinde görmeden rahatlamicam sanırımAnladım ay inşallah güzel haberler alırsıngerçi belli etmiş kendini ama
Dualarimiz seninle inş harika haberler ile gelirsinKizlar birazdan kan vermeye gidicem 11. Gün doktor yaptır testini dedi. Elim ayağım titriyor ishal oldum bide şimdi inşallah vardır bebek . Nolur dua edin bana
Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadıkBenim de ilk denemem de yaş 32 idi tek embriyo oldu tutmayınca yasa bakmadan çift embriyo trander edildi
İlk deneme de tutar diye yapmıyorlar çift transfer baktı negatif oldu tutmada sorun var riske alıp sonraki transferi çift koydukları oluyorAa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
Benim 2 denemem de çift transfer oldu. Çift transferin tutma olasılığı daha yüksek dedi doktor. Bende 32 yaşındayım.Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
27 yaşındayım çift transfer oldumAa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar kesem göründü. Yolk var. 10 gün sonra kalp atışını duyarsın dedi. Konyaya da gidebilirsin dediama tam olarak hamile gibi hissetmiyorum ya
Sağol canımHayırlı uğurlu olsun inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım niye korkuyorsun korkma sakınBenim sigortam yok özele yaptircam o yüzden 2 saate çıkar heralde maksimum gidicem birazdan hastaneye bakalım . Transferden beri ilk defa ağladım korkudan.
Yaşım 34, görünürde hiç bir sorun yok, yumurta rahim veya spermde. Bu 5.denemem, daha önce gebe kaldım ama düşük oldumerhaba hayırlı olsun transferiniz hangi merkezde tedavi görüyorsunuz sorun ne idi ? Birde yaş kaç
Sigara içki kullanıyor musunuzYaşım 34, görünürde hiç bir sorun yok, yumurta rahim veya spermde. Bu 5.denemem, daha önce gebe kaldım ama düşük oldu
Teşekkür ederim 4.gün embriyosu 12. Gün kan değerimCanım maşşalah kaçıncı gün sonucu öyle değerin çok güzel bir pozıtıfımız daha geldi şükürler olsungönül ister tüm topik pozıtıf olsun
Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadıkBenim de ilk denemem de yaş 32 idi tek embriyo oldu tutmayınca yasa bakmadan çift embriyo trander edildi
nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem27 yaşındayım çift transfer oldum
Zaten yasal degil yasak her kurumda yasak şikayet ettiğinizde bir sonuç çıkmaz çünkü Onlar doğru olanı ve yasal olanı yapıyor fakat iki ve üzeri negatif sonuç alırsanız zaten sizi arayıp 2 tane tranfer edelim mi diye size sorarlar benim kayıplarımdan sonra yaptılar yani çünkü ilk tedavide rahminiz tutunma konusunda iyi ise bu sefer ikiz gebelik olur belkide 3 üz çoğul gebelikler risk eğer transferler olumsuz olursa rahimde tutunmada sıkıntı var belli ki bu sefer parasal yönde sıkıntı yaşadığımız İçin bir transfer de iki embryo transferi oluyor mesela bende çift embriyo tranfer edildi gene gitti bi tane zar zor tuttuAa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem
Evet estrofem ve prolutex iğne kullanıyorum ama fitil kullanmiyorum ondan olabilir. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinMerhaba akıntı sebebi benim fitil bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. İlk günden bu yA akıntım var ama daha önceki transferlerimde de olmuştu hiçbir farkı yok bu sefer pozitif ben de hemen hemen belirti olmadı. Her vücut farklı bir de iğne ve estrofem kullanıyorsanız kesinlikle belirti aramayın ilaçlardan kaynaklanıyor 2 transferde çok belirti aradım hepsi de vardı maalesef olmadı 3. De belirti yok gibiydi pozitif