Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kesem göründü. Yolk var. 10 gün sonra kalp atışını duyarsın dedi. Konyaya da gidebilirsin dedi ama tam olarak hamile gibi hissetmiyorum ya

Eklentiler

• D233265E-5347-481D-AA0C-04FAE2320E47.jpeg
    164,8 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar degerim artmis şükürler olsun 11.gun bugün 372 yi gördüm. 300 kusurlu degerlerde genelde bir hafta sonrasina kese randevusu verilmiş.. Bana 1000 i görene kadar kan vermeye devam dendi.

Ayy şükürler olsun çok sevindim. Bebek hareketlerini hissedene kadar zaten bişi hissedemezsin ki normal bence

Benim de ilk denemem de yaş 32 idi tek embriyo oldu tutmayınca yasa bakmadan çift embriyo trander edildi
Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık
27 yaşındayım çift transfer oldum
nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem

Aa çok şaşırdım bize yasal suç dediler umarım kandırmamışlardır bizde hiç araştırmadık

nasıl ya bize yasal değil devlet yasakladı filan dediler kesinlikle araştırıp şikayet edicem
Zaten yasal degil yasak her kurumda yasak şikayet ettiğinizde bir sonuç çıkmaz çünkü Onlar doğru olanı ve yasal olanı yapıyor fakat iki ve üzeri negatif sonuç alırsanız zaten sizi arayıp 2 tane tranfer edelim mi diye size sorarlar benim kayıplarımdan sonra yaptılar yani çünkü ilk tedavide rahminiz tutunma konusunda iyi ise bu sefer ikiz gebelik olur belkide 3 üz çoğul gebelikler risk eğer transferler olumsuz olursa rahimde tutunmada sıkıntı var belli ki bu sefer parasal yönde sıkıntı yaşadığımız İçin bir transfer de iki embryo transferi oluyor mesela bende çift embriyo tranfer edildi gene gitti bi tane zar zor tuttu

Evet estrofem ve prolutex iğne kullanıyorum ama fitil kullanmiyorum ondan olabilir. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…