Ben İstanbul bahceci fulya mehmet resit asoglunda tedavi görüyorumAnkara'da mı tedavi görüyorsunuz? Bende bahceliyi istiyorum. Eşimle başta oraya gidecektik. Nasip olmadı.
Merhaba Benim de transferden 8-9 Saat sonra lekelenmem oldu, bence transfer edilirken hafif bi yere degdiyse dr onun lekelenmesidir diye düsündüm, Tabi eger hemen tutunduysa belki o da olabilir, bilemiyorumBenim transfer sonra ki gün lekelenmem olmuştu hafif kırmızı ve pembeydi cok azdı bu kötü bişi mi acaba ?
5. Gün embriyo iki embriyo transfer edildiKaçıncı gün embriyosu idi canım
Kızlar merhaba transferimin 11.günü gebelik testim. 11. Güne göre silik değil mi? Yarın kan günüm korkuyorum.
Hayırlı olsun canim. Kaçıncı gün embriyosuKızlar merhaba transferimin 11.günü gebelik testim. 11. Güne göre silik değil mi? Yarın kan günüm korkuyorum.
4.gün çift embriyoydu teşekkür ederim kanda da görsem rahat edeceğim uyuyamıyorum strestenHayırlı olsun canim. Kaçıncı gün embriyosu
Bu stres hepimizi mahvetti valla. İnsaAllah saglicakla güzel ilerler. Test günün ne zaman şuanda verebilirsin bence testte çok şükür çıkmış zaten.4.gün çift embriyoydu teşekkür ederim kanda da görsem rahat edeceğim uyuyamıyorum stresten
Erken canim senin 3.gun için. Boşuna strese girme. Bende o hatayı yaptım. Psikolojim yerle bir oldu. Transfer günü sayılmıyor onu da dikkate al.Bugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Erken canim senin 3.gun için. Boşuna strese girme. Bende o hatayı yaptım. Psikolojim yerle bir oldu. Transfer günü sayılmıyor onu da dikkate al.
Sizinde mi benimki gibi olmuştu aşağıda fotoğraflı halini de ekledim. Sizde nasıl olmuştu baya umutsuzluğa kapıldım.Erken canim senin 3.gun için. Boşuna strese girme. Bende o hatayı yaptım. Psikolojim yerle bir oldu. Transfer günü sayılmıyor onu da dikkate al.
Erken gebelik testi değil dimi bu? 3. gün embriyosu 5. Güne göre geriden geliyor. Çok erken bence biraz daha bekleBugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Doktorumu arayıp sordum çarşamba günü istiyorum dedi 12.gün değerine göre yapıyorlarmış hesaplamaları. Bugün kan versem yarın tekrar mecbur yine kan vermem gerekecek. Korktum ben de bugün düşük çıkarsa endişelenirim diye yarın erkenden kan vereceğim.Bu stres hepimizi mahvetti valla. İnsaAllah saglicakla güzel ilerler. Test günün ne zaman şuanda verebilirsin bence testte çok şükür çıkmış zaten.
Erken gebelik testi bile değil ki neden umutsuzluğa kapıldın. Benim 10. Günde 4.gün embriyosu normal gebelikte çok silik çıktı. Erken gebelikte belirgindi. Senin için çok erken inş bebişin seninledir. Üzme kendini ben ilk transferimde 5.gün embriyosuydu 5.günde test yaptım negatifti. Çok ağladım stres oldum maalesef kimyasal oldu. Moral bence çok önemli 10.günü beklemelisinBugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Teşekkür güzel desteğiniz için biraz daha bekleyip deniyeyim umarım mucize olurErken gebelik testi bile değil ki neden umutsuzluğa kapıldın. Benim 10. Günde 4.gün embriyosu normal gebelikte çok silik çıktı. Erken gebelikte belirgindi. Senin için çok erken inş bebişin seninledir. Üzme kendini ben ilk transferimde 5.gün embriyosuydu 5.günde test yaptım negatifti. Çok ağladım stres oldum maalesef kimyasal oldu. Moral bence çok önemli 10.günü beklemelisin
Kaset testi denedim erken gebelik testi daha mı güvenilir oluyor bu durumlarda ?Erken gebelik testi değil dimi bu? 3. gün embriyosu 5. Güne göre geriden geliyor. Çok erken bence biraz daha bekle
Tabi. Ama bence yapma gününü bekle strese girme boşuna.Kaset testi denedim erken gebelik testi daha mı güvenilir oluyor bu durumlarda ?
Böyle durumlarda erken gebelik testi kaset testten daha mı güvenilir oluyor ?Erken gebelik testi bile değil ki neden umutsuzluğa kapıldın. Benim 10. Günde 4.gün embriyosu normal gebelikte çok silik çıktı. Erken gebelikte belirgindi. Senin için çok erken inş bebişin seninledir. Üzme kendini ben ilk transferimde 5.gün embriyosuydu 5.günde test yaptım negatifti. Çok ağladım stres oldum maalesef kimyasal oldu. Moral bence çok önemli 10.günü beklemelisin
Erken gebelik testi daha düşük beta hcg leri saptayabiliyor.Kaset testi denedim erken gebelik testi daha mı güvenilir oluyor bu durumlarda ?