Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben de 7 nisanda 2 tane 4.gün embriyosu taze transfer olmuştum. Bugün erken gebelik testinde şükürler olsun pozitifi gördüm . Daha önce 2 aşılama 2 de tüp bebek olumsuz olmuştu. Çarşamba günü kan vereceğim inş sağlıklıdır. Bu süreçte belirtilerim sol kasığıma iğne batması gibi olup saniyeler içinde geçiyordur ve sürekli ağlamak istiyordum. Ben transferden sonra sadece progestan fitil kullanıyorum. Önceki transferlerimde bütün belirtileri hissedip negatifi görmüştüm. Onlarda ilaç kullanmıştım.

Bu arada tedavimi Denizli Özel Sağlık Hastanesinde Doc. Dr. Yunus AYDIN’da oldum. Doktoruma ve ekibine çok güvendim bizdeki sorun sperm değerleri, ileri hız çok düşüktü. Mikroenjeksiyon ve piezo yöntemi uygulandı.

Bu arada tedavimi Denizli Özel Sağlık Hastanesinde Doc. Dr. Yunus AYDIN’da oldum. Doktoruma ve ekibine çok güvendim bizdeki sorun sperm değerleri, ileri hız çok düşüktü. Mikroenjeksiyon ve piezo yöntemi uygulandı.
Ne zaman oldunuz yunus beye kaçıncı gün embriyosu birde sonuç nedir kaçıncı denemeydi bende yumurta takibini egekent Mehmet Emin soysal a yaptirdim

Ne zaman oldunuz yunus beye kaçıncı gün embriyosu birde sonuç nedir kaçıncı denemeydi bende yumurta takibini egekent Mehmet Emin soysal a yaptirdim
2 kere Paü de denedim 3. Deneme Yunus Bey de oldu 3 nisan yumurta toplama 7 nisan embriyo transferi. 4.gün çift embriyo transfer edildi. Bugün 10.günüm erken gebelik testim pozitif 12. Gün kan vereceğim doktorum o gün istiyor ısrarla. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Transferden sonra ekstra ilaç vermedi. Kan değerlerine göre ilaç veriyor zaten.

Ayy inşallah.. sizde hiç belirti varmı acaba benim dün bı kasık ağrım oldu bir daha birşey yok benim tutma olasılığı yüzde 10-15 demişti doktorum ama nasip belki tutar
Benim belirtim yok gibi. Çok hafiften bel ağrım bir de bacağımın üst ön tarafında yine hafif çekme gibi ağrı oluyor. Neden öyle dedi doktorunuz? Embriyonun kalitesi mi düşük? Ayrıca hiç belli olmuyor bu işler. Ben o yüzdelere oranlara pek inanmıyorum. Siz de gönlünüzü ferah tutun.

Benim belirtim yok gibi. Çok hafiften bel ağrım bir de bacağımın üst ön tarafında yine hafif çekme gibi ağrı oluyor. Neden öyle dedi doktorunuz? Embriyonun kalitesi mi düşük? Ayrıca hiç belli olmuyor bu işler. Ben o yüzdelere oranlara pek inanmıyorum. Siz de gönlünüzü ferah tutun.

Merhaba 3.gun embriyosuydu 10 nisanda transfer oldu transferi 0 sayarsak 7.gunumde testlerim pozitif verdi iki farkli marka yaptim ikisinde de cizgi cikti. 2 embriyo konuldu yuksek kalite demisti doktorum ama harf ya da rakam olarak bilmiyorum 😊 lekelenmem olmadi belirti de yok bu arada sadece kasiklarimda ayaga kalkinda saniyelik sanci giriyor geciyor sonra
Benimde yarın 7 olcak baksam mı acaba aşırı korkuyorum ama merakta ettim sabah deneyim bi dayanamıcam . Sabah ilk lavabo ile mi testi yaptınız?

Benim tedavinin başında demişti endometriozis, istmostsel ve yumurta sayım az diye embriyom çok güzelmis gerçi ama iki arada bir derede kaldım bı yanım heyecanlı bir yanım çok umutlanma diyor iste

Benim transfer sonra ki gün lekelenmem olmuştu hafif kırmızı ve pembeydi cok azdı bu kötü bişi mi acaba ?

Hanımlar iyi geceler sabah 11:00 de kese için randevum var ben çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum 🥺🥺 saat 2:00 olmuş halen uyuyamadım 🥺 nolur dualarınızda bana da yer verin ben hepimiz için dua ettim 🤲
Canim hic stres olma Allahin izniyle guzel haberler alcan hic merak etme, bundan sonra hersey cok guzel ilerlesin bebisinle🥰🙏

Hanımlar iyi geceler sabah 11:00 de kese için randevum var ben çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum 🥺🥺 saat 2:00 olmuş halen uyuyamadım 🥺 nolur dualarınızda bana da yer verin ben hepimiz için dua ettim 🤲
İyi ki kadınlar kulübü var burada bizi anlayabilecek yine bizleriz. İnş bebeğin sağlıklı ve seninledir. Bu süreç çok zor yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun. Çifte bayram yapalım.

Benimde yarın 7 olcak baksam mı acaba aşırı korkuyorum ama merakta ettim sabah deneyim bi dayanamıcam . Sabah ilk lavabo ile mi testi yaptınız?
7.gün 3.gün embriyosu için erken herkes aynı olmaz bekleyin kendinizi ve bebişi üzmeyin ilk transferim 5.gün embriyosuydu 5.gün idrar testi yaptım negatifti. Sonra çok üzüldüm günlerce ağladım ve kimyasal gebelik oldu. Üçüncü denememde anladım ki sakin ve sabırlı olmak gerekiyor. Umut ettiğimiz sürece Rabbim bizi boş çevirmeyecektir.

X