Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
estrofem değil de yanında kortizon farklı bir ilaç daha kullanıyorsanız eğer tansiyonu tetikler tansiyonunuzla ilgili sorun bundan kaynaklı olabilir.
Dubhaston günde 3 defa kullanıyordum doktoru aradim ikiye düşürdü canim. Dün iyiydim. Bugün yine yataktan kalkamadım. Özellikle geceleri kasılmaların başladı. Özellikle ayaklarımda uykudan uyanıyorum. Gerinmek istiyorum. Hemen toparlaniyorum. Ters hareket yapacağım diye korkuyorum. Sizlere de oluyor mu böyle?

Kortizon ne için kullanılıyor du bana hiç vermediler kortızon 🙄
Bende internet uzerinden doktorumun verdigi ilaclari araştıyorum kortizon verdi bana internette yazan bilgi ' Gebelik oluşumu döneminde gelişebilecek bağışıklık sistemince red reaksiyonunu engellemek amacıyla' bu.tabi herkesin bunyesi ve vucut sagligi farkli polikistik over sendromu ve hipetroid var bende.

Dubhaston günde 3 defa kullanıyordum doktoru aradim ikiye düşürdü canim. Dün iyiydim. Bugün yine yataktan kalkamadım. Özellikle geceleri kasılmaların başladı. Özellikle ayaklarımda uykudan uyanıyorum. Gerinmek istiyorum. Hemen toparlaniyorum. Ters hareket yapacağım diye korkuyorum. Sizlere de oluyor mu böyle?
Bende bu tarz seyler pek olmadi ilaclara ilk basladigimda sadece uyku geliyordu sonra alıştım normalim hatta hormon ilaclarini kullanmaya basladikca ayrica cildimde de ayri bir guzellik oldu kupkuruydu yuzum nemlendirici kullanmama ragmen simdi ışıl ışıl is arkadaslarim bile yuzune guzellik gelmis diyorlar.Yani bagisiklik,bunye etkilidir illaki ilaclarda stres yapmayin her sey guzel olacak hayirlisiyla zihninizi rahatlatin kitap okuyun odak noktasi ne kadar farkli zihin ne kadar rahat o kadar iyi bizler için

Merhabalar, 8 Nisan'da 3. Gün embriyo transferi oldum 8 hucreliydi. Transferi saymazsak bugün 8. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ve 3 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama çok hayalet çıktı. Sizce pozitif midir ? Açıkçası idrarı çok önemsemiyorum ama çizgi de görünce heyecan yapmadım değil.

Eklentiler

• IMG_20230416_084539.jpg
    IMG_20230416_084539.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 78
Merhabalar, 8 Nisan'da 3. Gün embriyo transferi oldum 8 hucreliydi. Transferi saymazsak bugün 8. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ve 3 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama çok hayalet çıktı. Sizce pozitif midir ? Açıkçası idrarı çok önemsemiyorum ama çizgi de görünce heyecan yapmadım değil.
Evet canım hafif çizgi var. Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimde 3.gun 8 hücreli embriyo.Kan da net belli olur. Belki bende bu akşam kan veriririm.Yaş kaçtı senide ekliyeyim topigimize.

Ben birlikte iciorum ayni anda 16 mg prednol var estrofemde var ikisinn etkisi farkli hic bisi olmaz ki ben kortizonu lupus oldugu icin normaldede iciorum
İlaclar tansiyonu direkt olarak tetiklemez kortizon kullanana tuzu azaltmasi konusunda ve gerekirse tuzsuz tuketim konusunda bilgi veriyorlar.bunun nedeni de şuymuş."kortizon böbreklerden tuzun geri emilimini arttırır. Kortizonun yüksek tansiyona neden olmasının başlıca nedeni budur." Yuksek tansiyon da bas agrisi vs yaptigindan ayrica bunu dile getirmek istedim.Ama kortizon vermemis arkadaşa doktor.

Bence tutunmuş gibi gözüküyor 3.gun embriyosu icin.🥰 Saglicakla gelsin inşallah
Benimde 8. Günüm ama yapamıyorum içim içimi yiyor.

Maşallah evet çizgi var tutunmuş bebiş benim de 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm transferde elim teste gidiyor bırakıyorum ama yarin sabah yapacağım ilk idrar ile mi yapmam gerekiyor illa ben sabah 5 buçukta uyanıyorum da 😅😅

Bende aynı durumdaydim denedim valla. İlk yaptım negatif çıktı iki gün sonra hayalet çıktı

X