Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti var mı hiç?
Çok belirtilen yormak istemiyorum kendimi her iki sonucada hazırladın çünkü ama bel ağrısı sabahları kasik ağrısı göğüs ucu şişme ve hassasiyet birde koku alma aşırı arttı kısmet bakalım hakkımızda en iyisi ne ise o olsun 💕🙏🏻

Benimde ilk deneme negatif ikinci deneme kimyasal 3. Deneme yenice pozıtıf oldu inşallah dizinde 3. Demeniz pozıtıf olur 🥰🥰
Aminnn inşallah valla 2. Gün bugün adet olacak gibi ağrılar var ince ince diğerinde de olmuştu onda göğüs hassasiyeti çok artmıştı bakalım bunda nolcak ha bide kirpiklerim top top olmuştu ☺️🥰

Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun sorun ne idi acaba yaş kaç tedaviniz nerde gerçekleşti 🥰
İnşallah. 36 yaşındayım ben bir kızım var 6 yaşında aşılama ile oldu. Endometriozis var yumurta sayımda azdı yaşıma gore birde sezeryandan kaynaklı istmostsel oluştu hepside hamile kalmaya engel oluyor açıkçası.

1 nisan transfer ilk transferim tek transfer olacağım.
Aynı mantıkla yola çıktım 1 kere denerim olursa olur dedim 9 yumurtam toplandı 7 tanesine döllenme yapıldı 5 tanesi 5.gün embriyosu olarak 28 Mart’ta 2 embriyo transferi oldu ve pazartesi günü sonuç negatif çıktı şuan kapan embriyolarımı dondurmadığıma çok pişmanım ve tekrar tedaviye başlama kararı aldım dondurmuş olsam sadece transfer işlemi olacaktı 36 yaşındayım ve hiç çocuğum yok olmadığında bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum

Aynı mantıkla yola çıktım 1 kere denerim olursa olur dedim 9 yumurtam toplandı 7 tanesine döllenme yapıldı 5 tanesi 5.gün embriyosu olarak 28 Mart’ta 2 embriyo transferi oldu ve pazartesi günü sonuç negatif çıktı şuan kapan embriyolarımı dondurmadığıma çok pişmanım ve tekrar tedaviye başlama kararı aldım dondurmuş olsam sadece transfer işlemi olacaktı 36 yaşındayım ve hiç çocuğum yok olmadığında bu kadar üzüleceğimi bilmiyorduRa

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bir dahakine inşallah tutar...

Kızlar içinizde estrofem kullanan varmi? Yan etki yaptımi? Ben 2gundur kullanıyorum günde 3 defa baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaptı.
Bende de ilk başta aşırı baş ağrısı yapmıştı ilk zamanlar ama sonra alıştım

X