- 15 Şubat 2023
- 125
- 237
- 41
Benim 7 nisan 19 unda test günüm heyecan nasıl hemde8 nisan o zaman transfer tarihiniz
Benim pazartesi test günüm çok heyecanlaniyorum yaklaştıkça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7 nisan 19 unda test günüm heyecan nasıl hemde8 nisan o zaman transfer tarihiniz
Benim pazartesi test günüm çok heyecanlaniyorum yaklaştıkça
Çok belirtilen yormak istemiyorum kendimi her iki sonucada hazırladın çünkü ama bel ağrısı sabahları kasik ağrısı göğüs ucu şişme ve hassasiyet birde koku alma aşırı arttı kısmet bakalım hakkımızda en iyisi ne ise o olsunBelirti var mı hiç?
Benimde ilk deneme negatif ikinci deneme kimyasal 3. Deneme yenice pozıtıf oldu inşallah dizinde 3. Demeniz pozıtıf olurErkek faktörü bizdeki sorun canım denizlideyim yumurta takip Denizli'de yapıldı transfer Antalya ilk deneme negatif ikinci dış gebelik oldu
Aminnn inşallah valla 2. Gün bugün adet olacak gibi ağrılar var ince ince diğerinde de olmuştu onda göğüs hassasiyeti çok artmıştı bakalım bunda nolcak ha bide kirpiklerim top top olmuştuBenimde ilk deneme negatif ikinci deneme kimyasal 3. Deneme yenice pozıtıf oldu inşallah dizinde 3. Demeniz pozıtıf olur
Rica ederim ne demek inşallah sende de ise yarariyi fikir valla bende ole yapayim yuruyunce degscekmi bakalm cok tesekkur ettim
Hım okey 3.gun embriyosu o zamanBenim 7 nisan 19 unda test günüm heyecan nasıl hemde
Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun sorun ne idi acaba yaş kaç tedaviniz nerde gerçekleştiMerhabalar benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu dün tranfer edildi. Bugün birinci günüm hayırlısıyla bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
İnşallah. 36 yaşındayım ben bir kızım var 6 yaşında aşılama ile oldu. Endometriozis var yumurta sayımda azdı yaşıma gore birde sezeryandan kaynaklı istmostsel oluştu hepside hamile kalmaya engel oluyor açıkçası.Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun sorun ne idi acaba yaş kaç tedaviniz nerde gerçekleşti
Aynı mantıkla yola çıktım 1 kere denerim olursa olur dedim 9 yumurtam toplandı 7 tanesine döllenme yapıldı 5 tanesi 5.gün embriyosu olarak 28 Mart’ta 2 embriyo transferi oldu ve pazartesi günü sonuç negatif çıktı şuan kapan embriyolarımı dondurmadığıma çok pişmanım ve tekrar tedaviye başlama kararı aldım dondurmuş olsam sadece transfer işlemi olacaktı 36 yaşındayım ve hiç çocuğum yok olmadığında bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum1 nisan transfer ilk transferim tek transfer olacağım.
Ben de hiç bir yan etki yapmadıKızlar içinizde estrofem kullanan varmi? Yan etki yaptımi? Ben 2gundur kullanıyorum günde 3 defa baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaptı.
Amin çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim gönlüne göre versin emeklerin boşa gitmesinŞuan hastahanedeyim yatışımı bekliyorum kimse yok sessiz sakin bugun umarım sıkıntısız atlatırım hepiniz için dua ediyorum sizde bana edin nolur
Aynı mantıkla yola çıktım 1 kere denerim olursa olur dedim 9 yumurtam toplandı 7 tanesine döllenme yapıldı 5 tanesi 5.gün embriyosu olarak 28 Mart’ta 2 embriyo transferi oldu ve pazartesi günü sonuç negatif çıktı şuan kapan embriyolarımı dondurmadığıma çok pişmanım ve tekrar tedaviye başlama kararı aldım dondurmuş olsam sadece transfer işlemi olacaktı 36 yaşındayım ve hiç çocuğum yok olmadığında bu kadar üzüleceğimi bilmiyorduRa
Çok teşekkür ediyorum boşa gitmedi çok şükürRabbim gönlüne göre versin emeklerin boşa gitmesin
günde 3 kez kullanıyorum bende. Bende de öylebir etki olmadı.Kızlar içinizde estrofem kullanan varmi? Yan etki yaptımi? Ben 2gundur kullanıyorum günde 3 defa baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaptı.
Bende de ilk başta aşırı baş ağrısı yapmıştı ilk zamanlar ama sonra alıştımKızlar içinizde estrofem kullanan varmi? Yan etki yaptımi? Ben 2gundur kullanıyorum günde 3 defa baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaptı.
Benim 3. Transferim ya artık kaçıncı estrofem i mi içiyorum bilemiyorum o yüzden hiç yan etkisini hissetmiyorum böyle şeker gibi jelibon gibi geliyor artık banagünde 3 kez kullanıyorum bende. Bende de öylebir etki olmadı.
estrofem değil de yanında kortizon farklı bir ilaç daha kullanıyorsanız eğer tansiyonu tetikler tansiyonunuzla ilgili sorun bundan kaynaklı olabilir.Kızlar içinizde estrofem kullanan varmi? Yan etki yaptımi? Ben 2gundur kullanıyorum günde 3 defa baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaptı.
Kortizon ne için kullanılıyor du bana hiç vermediler kortızonestrofem değil de yanında kortizon farklı bir ilaç daha kullanıyorsanız eğer tansiyonu tetikler tansiyonunuzla ilgili sorun bundan kaynaklı olabilir.