- 17 Ağustos 2018
- 319
- 197
Aynı gün transfer olmuşuzOlur tabi
5.gün embriyosu , 37 yaş, 8 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün transfer olmuşuzOlur tabi
5.gün embriyosu , 37 yaş, 8 nisan
Değer kaç çıktıKızlar bu gün 9. Günüm test yaptım negatif çıktı korkmaya başladım
Şükür idrar testi imiş ben de kan sandım çok üzüldüm idrarda negatif çıkıp kanda pozıtıf gören üyemiz var o yüzden hiç üzülmeyin kan önemliİdrar testi yaptırdım ikiz gebelikte erken çıkıyor dediler diye yaptım ama tek çizgi çıktı
YaAynı gün transfer olmuşuz
Benim test günüm 20 nisan canim. 3. Gün embriyosu. O yüzden hemen cikmayabilriYa
Klinikten aradilar dün. Pazartesi kan vermemi söylediler. Pazartesi mi vereceksin sende canım.
Canim seninde 3.gün embriyosu idrarda hemen çıkmayabilir. Gününde kan ver ence. Boşuna erkenden moralini bozma.İdrar testi yaptırdım ikiz gebelikte erken çıkıyor dediler diye yaptım ama tek çizgi çıktı
6 Nisan 5.gün embriyosu bende pazartesi kan vereceğim inşallah güzel haberleri alırızYa
Klinikten aradilar dün. Pazartesi kan vermemi söylediler. Pazartesi mi vereceksin sende canım.
Benim test günüm 20 nisan canim. 3. Gün embriyosu. O yüzden hemen cikmayabilri
6 Nisan 5.gün embriyosu bende pazartesi kan vereceğim inşallah güzel haberleri alırız
Sizin çıkabilir canim. Hadi hayırlı haberler verirsiniz insaAllahİnşallah
Bana 5.gun embriyosu oldugu icin 9.gunde cikar dediler. Bana kalsa 12. Gune kadar bekelyecektim.
Pazartesi günü de bir sürü pozitif haberi alacağız demekki inşallah6 Nisan 5.gün embriyosu bende pazartesi kan vereceğim inşallah güzel haberleri alırız
Tek embriyo mu kaldı canımKızlar benim bugün 5.gün embriyom donduruldu çok şükür ama 2bb yazıyor. Anlamadım çok mu kötü 5.gün ama niye öyle yazıyor
Yok bi tane daha var o da öyle yazıyorTek embriyo mu kaldı canım
Canım senin yerinde olsam eşim birkaç ay vitamin takviyeleri kullandıktan sonra tekrar embriyo oluştururdum.Yok bi tane daha var o da öyle yazıyor
Benim işim de çok stresli benim rapor çoktan bitti dün kavga gürültü oldu inşallah bebeğim düşmez dedim şimdi siz öyle diyince merak ettim meslek ne sizinHaftaya haftanin ilk gününu pozitf haberlerle acmak nasip olsun. Cok stresli ama ya
Odaklanmamak icin hergun farklı uğraşlar edindim. . Rapor aldim çünkü stresli bir işim var. İşe gitsem cok hirpalanacaktim onca ilac onca hormon alt üst etti dengelerimi.pazar günü ufak bir kacamak yapmak istiyorum. Kafa dinleyeceğim bir yere. Iyi gelir diye düşündüm.