Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar testi yaptırdım ikiz gebelikte erken çıkıyor dediler diye yaptım ama tek çizgi çıktı
Şükür idrar testi imiş 🙄🙄 ben de kan sandım çok üzüldüm idrarda negatif çıkıp kanda pozıtıf gören üyemiz var o yüzden hiç üzülmeyin kan önemli 🥰🥰

Haftaya haftanin ilk gününu pozitf haberlerle acmak nasip olsun. 🥰Cok stresli ama ya 🙈
Odaklanmamak icin hergun farklı uğraşlar edindim. . Rapor aldim çünkü stresli bir işim var. İşe gitsem cok hirpalanacaktim onca ilac onca hormon alt üst etti dengelerimi.pazar günü ufak bir kacamak yapmak istiyorum. Kafa dinleyeceğim bir yere. Iyi gelir diye düşündüm.

Kızlar benim bugün 5.gün embriyom donduruldu çok şükür ama 2bb yazıyor. Anlamadım çok mu kötü :KK43: 5.gün ama niye öyle yazıyor

Haftaya haftanin ilk gününu pozitf haberlerle acmak nasip olsun. 🥰Cok stresli ama ya 🙈
Odaklanmamak icin hergun farklı uğraşlar edindim. . Rapor aldim çünkü stresli bir işim var. İşe gitsem cok hirpalanacaktim onca ilac onca hormon alt üst etti dengelerimi.pazar günü ufak bir kacamak yapmak istiyorum. Kafa dinleyeceğim bir yere. Iyi gelir diye düşündüm.
Benim işim de çok stresli benim rapor çoktan bitti dün kavga gürültü oldu inşallah bebeğim düşmez dedim şimdi siz öyle diyince merak ettim meslek ne sizin 🥰

X