- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
İnşallah inşallahBebisin hayirli olsun canim, saglikla ilerlesin insallah.darisi hepimizin basina aminnnn
Canım senin transfer ne zamandıAyy canım benim mübarek aylarda Allah hepimizin yüzünü güldürsün. İnsaAllah hepimize uğurlu gelirde topik pozitifleri tam görür
Aminnnnİnşallah inşallahumarım hepimiz bu ay sonuna hep birlikte bebişlerimizi öğreniriz
Oldu çok şükür canim. Şimdilik bir sıkıntı yok.Hastaneden yeni çıktık.Canım senin transfer ne zamandı
ŞükürOldu çok şükür canim. Şimdilik bir sıkıntı yok.Hastaneden yeni çıktık.
Siz izmirlimiydiniz sizin transferiniz ne zaman dıAminnnn
Amin insaAllah canım. 20 nisan test günüm. Yazarım tabiki canim. Sen nasılsın? Doktorunla konuştun mu?İlerlemesi iyidir insaAllahŞükürtest tarihi için ne zaman dediler belirtilerini buraya yaz olur mu ben 3 transfer yaşadım hepsinde farklı belirti farklı sonuç aldım o yüzden az da olsa tahmin edebilirim inşallah hepimizin sonuçları güzel olacak
Doktorumla bugun konuştum aslında yarın akşam test yapmam lazım 2 gün olduğu İçin ama doktorum artık bizim belirlediğimiz günde yap dedi yani pazartesi ve çarsamba test yaptıracak o zaman artık kesinleşir inşallah ama mevcut değerlerimi gönderdim gebelik var dedi ilaçları kesme dediAmin insaAllah canım. 20 nisan test günüm. Yazarım tabiki canim. Sen nasılsın? Doktorunla konuştun mu?İlerlemesi iyidir insaAllah
Benide ekleyin 7 nisanda yaptırdım 4.gün embriyosu ilk denemeBenide eklermisiniz 4 gün embriyosu yaş 30 6 nisanda transferim
Ay hadi insaAllah canım. Belirti felan varmış?Doktorumla bugun konuştum aslında yarın akşam test yapmam lazım 2 gün olduğu İçin ama doktorum artık bizim belirlediğimiz günde yap dedi yani pazartesi ve çarsamba test yaptıracak o zaman artık kesinleşir inşallah ama mevcut değerlerimi gönderdim gebelik var dedi ilaçları kesme dedi
Tamam canım ekleyeyim.Hayirli olsun tedavin insaAllah sıkıca tutunur. Bu arada yaş kaçtı?Benide ekleyin 7 nisanda yaptırdım 4.gün embriyosu ilk deneme
Ay hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırız bugun 1. Günün o zaman belirtiler var mı canım belirtilerini bizle de paylaşBenide ekleyin 7 nisanda yaptırdım 4.gün embriyosu ilk deneme
Benim artık sadece geceleri adet olacak gibi kasıklarım agrıyor başka belirtim kalmadı kanama falan da yokAy hadi insaAllah canım. Belirti felan varmış?
Evet Izmir'liyim, pazartesi gunu transferimSiz izmirlimiydiniz sizin transferiniz ne zaman dı
Bende izmir e gelin geldimEvet Izmir'liyim, pazartesi gunu transferim
Bel agrısı gebelik belirtisidirKızlar selam transferin 2. Gunundeyim belim asiti ağrıyor ama genel olarak iyi geçiyor genelde uzanır pozisyonda kasikarimda gerginlik var biraz da benin bu şekilde geçiyor sizleri bilgilendirmek istedim
Ay hadi inşallah daha çok erken dimi belirti için hiç yaşamadığım ic8n bilmiyorum daBel agrısı gebelik belirtisidir
2. Yada 3. Geceleri bel agrısı olur diye biliyorum ben kasılmayın yeterAy hadi inşallah daha çok erken dimi belirti için hiç yaşamadığım ic8n bilmiyorum da