- 17 Kasım 2022
- 88
- 37
- 28
Kimisinde çıkmış merak ettimDaha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselir
Benide ekleyebilir misiniz 7 Nisan 2 adet 4. Gün embriyo transferi oldum yaş 33
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 @Hilal24_ 4.gün embriyosu 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart Matilda9 5.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 @chemist8085 5.gün embriyosu 38 @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan
5 in üstü pozitif benim bildiğimBugün 7. Günümdü test verdim.5.17 maalesef
Ben kullanıyorumHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
7. Güne göre düşük . Salı günü tekrar vericem o zaman kesinleşir5 in üstü pozitif benim bildiğim
Batmalar güzeldirKızlar bir iki gündür vajinamda ve makatıma vuran hafif batma oluyor
13ünde canımBatmalar güzeldirbelirti derler batmalar İçin inşallah güzel sonuçlar gelecek ben yarın hastanenin belirlediği ilk testi vereceğim inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimize siz ne zaman test vereceksiniz
Benimde aynı şekilde batmalar ve kasik bel ağrısı bugün 3.gündeyim transferinKızlar bir iki gündür vajinamda ve makatıma vuran hafif batma oluyor
Sizinle ben aynı gün transfer olmuşuz sizin kaçıncı gün embriyosu kaç adet kaçıcıncı denemenizdiDaha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselir
Tamm canım ekliyorum.Tedavin hayirli olsun. İnsaAllah sende pozitifleri görürsünİyi akşamlar bende 1 nisanda 3. Gün embriyosu 2 adet ile transfer oldum yaşım 29 2. Denemem bugün 8. Gün sabah kaset test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi kzlar kafam çok karışık belirtide yoktu bu zamana kadar bugün akşam çenemde sivilce çıktı ve ara ara kasığım batmaya başladı nadiren 12 nisan test günüm
Gebelik belirtisi canim.Hanımlar iyi geceler az önce lavaboya girdim kalktığımda lavaboda yumurta akı gibi saydam ve uzun bir akıntı vardı basına gelen oldu mu hiç ?
Şöyle ki transfer den sonra 3. Gün falan da küçük bir Yumurta akı gelmişti 7. Gün kan testi güzel çıktı ya dün gece de yumurta akı geldi oda baya büyük dü korkmadım degilGebelik belirtisi canim.
Tamm canım ekliyorum şimdi hayırlı olsun tedavin insaAllah sıkıca tutunurlarBenide ekleyebilir misiniz 7 Nisan 2 adet 4. Gün embriyo transferi oldum yaş 33
Korkma canim senin mercimek sana tutundu artık. Sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın insaAllah. Darısı bize artık. Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun. Doktora serumu söylemeyi de unuttum ben.Şöyle ki transfer den sonra 3. Gün falan da küçük bir Yumurta akı gelmişti 7. Gün kan testi güzel çıktı ya dün gece de yumurta akı geldi oda baya büyük dü korkmadım degil
Benim çift transfer yaptılar 5. Gün embriyosu. İlk denemem:)Sizinle ben aynı gün transfer olmuşuz sizin kaçıncı gün embriyosu kaç adet kaçıcıncı denemenizdi
Ben kullanıyorumHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
Ben de kullaniyorumHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
İnşallah hepimizin tutunsunTamm canım ekliyorum şimdi hayırlı olsun tedavin insaAllah sıkıca tutunurlar