Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselir
Kimisinde çıkmış merak ettim daha öncekinde de 2.18 çıkmıştı negatifti. 2 gün sonra test günüm bir de o zaman veririm ilaçlara devam ederim bakalım hayırlısı..

Benide ekleyebilir misiniz 7 Nisan 2 adet 4. Gün embriyo transferi oldum yaş 33

Kızlar bir iki gündür vajinamda ve makatıma vuran hafif batma oluyor

Kızlar bir iki gündür vajinamda ve makatıma vuran hafif batma oluyor
Batmalar güzeldir belirti derler batmalar İçin inşallah güzel sonuçlar gelecek ben yarın hastanenin belirlediği ilk testi vereceğim inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimize siz ne zaman test vereceksiniz

Batmalar güzeldir belirti derler batmalar İçin inşallah güzel sonuçlar gelecek ben yarın hastanenin belirlediği ilk testi vereceğim inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimize siz ne zaman test vereceksiniz
13ünde canım bekliyorum test günümü

Daha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselir
Sizinle ben aynı gün transfer olmuşuz sizin kaçıncı gün embriyosu kaç adet kaçıcıncı denemenizdi

Tamm canım ekliyorum.Tedavin hayirli olsun. İnsaAllah sende pozitifleri görürsün

Şöyle ki transfer den sonra 3. Gün falan da küçük bir Yumurta akı gelmişti 7. Gün kan testi güzel çıktı ya dün gece de yumurta akı geldi oda baya büyük dü korkmadım degil
Korkma canim senin mercimek sana tutundu artık. Sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın insaAllah. Darısı bize artık. Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun. Doktora serumu söylemeyi de unuttum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…