Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar bende 1 nisanda 3. Gün embriyosu 2 adet ile transfer oldum yaşım 29 2. Denemem bugün 8. Gün sabah kaset test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi kzlar kafam çok karışık belirtide yoktu bu zamana kadar bugün akşam çenemde sivilce çıktı ve ara ara kasığım batmaya başladı nadiren 12 nisan test günümAnkalinka canim transferim hayırlı uğurlu olsun insaAllah. Nasılsın? Ağrın varmı? Bende çok şükür transferimi oldum.
Benim sağ çenemde sivilce çıktı 6. Günden sonra 7. Gün değerim 51 çıktı 9. Gün değerim 99 çıktı hatta 6. Gün eşim sivilcemi gösterip bu belirti olabilir mi dediİyi akşamlar bende 1 nisanda 3. Gün embriyosu 2 adet ile transfer oldum yaşım 29 2. Denemem bugün 8. Gün sabah kaset test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi kzlar kafam çok karışık belirtide yoktu bu zamana kadar bugün akşam çenemde sivilce çıktı ve ara ara kasığım batmaya başladı nadiren 12 nisan test günüm
Yaa kaset test yapmışmıydınız kaçıncı gün embriyosuydu benim negatif çıktı kaset test nolcak bilmiyorumBenim sağ çenemde sivilce çıktı 6. Günden sonra 7. Gün değerim 51 çıktı 9. Gün değerim 99 çıktı hatta 6. Gün eşim sivilcemi gösterip bu belirti olabilir mi dedi
Canım çok teşekkür ederim iyiyim elhamdulillah ara ara sağ kasığıma ağrı girip duruyor acaba transferden sonra normal mi diye merak ettim. Senin de transferin hayırlı olsun canım benim bugün mü oldu seninki deAnkalinka canim transferim hayırlı uğurlu olsun insaAllah. Nasılsın? Ağrın varmı? Bende çok şükür transferimi oldum.
Benim 5. Gün çift embriyo idi kaset test yapmadım kaset testler den korkuyorum o yüzden direk kan verdim 7. Gün deYaa kaset test yapmışmıydınız kaçıncı gün embriyosuydu benim negatif çıktı kaset test nolcak bilmiyorum
Benimde artık 3 günüm kaldı teste beklemekten başka çare yok acaba benim gibi kaset testte negatif görüp pozitife dönen var mıBenim 5. Gün çift embriyo idi kaset test yapmadım kaset testler den korkuyorum o yüzden direk kan verdim 7. Gün de
Kaçıncı gün dü senin ya bir üye vardı burda kaset test yapıyor 7. Günde negatif çıkıyor tabi çok üzülüyor başka bir üye diyor ki bu kadar stres yapma bari git kan ver için rahatlasın diyor bizim üye de gidip kan veriyor kan değeri 35 falan çıkmıştı çok sevinmişti kızBenimde artık 3 günüm kaldı teste beklemekten başka çare yok acaba benim gibi kaset testte negatif görüp pozitife dönen var mı
Benim 8. GünKaçıncı gün dü senin ya bir üye vardı burda kaset test yapıyor 7. Günde negatif çıkıyor tabi çok üzülüyor başka bir üye diyor ki bu kadar stres yapma bari git kan ver için rahatlasın diyor bizim üye de gidip kan veriyor kan değeri 35 falan çıkmıştı çok sevinmişti kız
Benim 8. Gündü erken mi değil mi bilemedim 2 embriyo olmasa bu kadar irdelemezdimKaçıncı gün dü senin ya bir üye vardı burda kaset test yapıyor 7. Günde negatif çıkıyor tabi çok üzülüyor başka bir üye diyor ki bu kadar stres yapma bari git kan ver için rahatlasın diyor bizim üye de gidip kan veriyor kan değeri 35 falan çıkmıştı çok sevinmişti kız
Aşırı değişik bi rahatlık var üstümde maşallah diyelim çok sagolun2. Yada 3. Geceleri bel agrısı olur diye biliyorum ben kasılmayın yeter
Kasılmaktan bahsettiğim stres olayı degil benim bir önceki transferim de sabahlara kadar belim agrıyordu ilk defa böyle bir belirtim olduğu İçin anlamıştım hamile kaldığımı internetten baktığımda da tutunma belirtisi falan yazıyordu çok keyifli idim ertesi geceler veya sabahlar kendimi genleşmeye çalışırken (vücudun uyandığımızda elleri kolları bacakları genleştirerek esnemesi gibi düşünün ) buldum çok aşırı olmaya başlayınca internetten araştırdım bu gruptan baktım bir üyenin basına gelmiş kimyasal a çevirmiş o yüzden dedim aman dikkat edin sakın genleşmeyin çünkü sizin belirti direk gebelik belirtisiAşırı değişik bi rahatlık var üstümde maşallah diyelim çok sagolun
Bu bahsettiğim olay Mart topiginde vardı sanırım bi bakayım o kişiyi bulursam sonucu ne olmuş öğrenir rahatlarız senin için inşallah sonra istedigin zaman testini yaparsınBenim 8. Gündü erken mi değil mi bilemedim 2 embriyo olmasa bu kadar irdelemezdim
Teşekkür ederim yok genleşme yapmadımKasılmaktan bahsettiğim stres olayı degil benim bir önceki transferim de sabahlara kadar belim agrıyordu ilk defa böyle bir belirtim olduğu İçin anlamıştım hamile kaldığımı internetten baktığımda da tutunma belirtisi falan yazıyordu çok keyifli idim ertesi geceler veya sabahlar kendimi genleşmeye çalışırken (vücudun uyandığımızda elleri kolları bacakları genleştirerek esnemesi gibi düşünün ) buldum çok aşırı olmaya başlayınca internetten araştırdım bu gruptan baktım bir üyenin basına gelmiş kimyasal a çevirmiş o yüzden dedim aman dikkat edin sakın genleşmeyin çünkü sizin belirti direk gebelik belirtisi
Tamam canım zaten çarşamba test günüm sonucu yazarım burayaBu bahsettiğim olay Mart topiginde vardı sanırım bi bakayım o kişiyi bulursam sonucu ne olmuş öğrenir rahatlarız senin için inşallah sonra istedigin zaman testini yaparsın
Bu sabah o hareket oldu bende de. Birkaç defa oldu hemde. Yani yapmamak mı gerekiyor anlamadımKasılmaktan bahsettiğim stres olayı degil benim bir önceki transferim de sabahlara kadar belim agrıyordu ilk defa böyle bir belirtim olduğu İçin anlamıştım hamile kaldığımı internetten baktığımda da tutunma belirtisi falan yazıyordu çok keyifli idim ertesi geceler veya sabahlar kendimi genleşmeye çalışırken (vücudun uyandığımızda elleri kolları bacakları genleştirerek esnemesi gibi düşünün ) buldum çok aşırı olmaya başlayınca internetten araştırdım bu gruptan baktım bir üyenin basına gelmiş kimyasal a çevirmiş o yüzden dedim aman dikkat edin sakın genleşmeyin çünkü sizin belirti direk gebelik belirtisi
Mümkün olduğunda yapmamaya çalışınBu sabah o hareket oldu bende de. Birkaç defa oldu hemde. Yani yapmamak mı gerekiyor anlamadım
Daha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselirBugün 7. Günümdü test verdim.5.17 maalesef