- 19 Ocak 2023
- 956
- 1.205
- 27
En iyisini yapıyorsun . Umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebişleriBenimde kesenin yanındaydı çok önemli değil dedi ama fazlalaştırmamak lazım dedi dinlenmem gerektiğini söyledi bende koca gün uzanıyorum kendime kahvaltı ve yemek hazırlama için kalkıyorum onun dışında hep yatıyorum
Aramzda iki gün var kalp atışını duydunuz mu
Amin inşallah yaEn iyisini yapıyorsun . Umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebişleri
Evet ama cihazlar tam ölçmüyor erkendi çok ama az duyabildik ptesi net duyarız dedi ama bebek vardı kese içindeAramzda iki gün var kalp atışını duydunuz mu
Vajinal mi baktılar canim? Gözün aydın olsun bu arada canımEvet ama cihazlar tam ölçmüyor erkendi çok ama az duyabildik ptesi net duyarız dedi ama bebek vardı kese içindeAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yok üstten kontrol senin yarın mı kontrolVajinal mi baktılar canim? Gözün aydın olsun bu arada canımdarısı bize olsun inşallah
Evet canım yarın. Benim de karından bakacak diye düşünüyorum. Aşırı heyecanlı ve stresliyim. İnşallah güzel haberler alırımYok üstten kontrol senin yarın mı kontrol
Stres yapma bebeğin seninle kalp atışını duyarsın benimde yarındı normalde ptesi lekelenme olunca burdaki doktoruma gittim acil dinlemem gerektiğini falan söyledi kontrol etti çok az duyduk ptssi tekrar kontrol edicek yolculuk yasak olduğu için tüp bebek doktoruma gidemedim daha haftaya cumaya erteledikEvet canım yarın. Benim de karından bakacak diye düşünüyorum. Aşırı heyecanlı ve stresliyim. İnşallah güzel haberler alırım
İnşallah canım inşallahStres yapma bebeğin seninle kalp atışını duyarsın benimde yarındı normalde ptesi lekelenme olunca burdaki doktoruma gittim acil dinlemem gerektiğini falan söyledi kontrol etti çok az duyduk ptssi tekrar kontrol edicek yolculuk yasak olduğu için tüp bebek doktoruma gidemedim daha haftaya cumaya erteledik
Amin inşallah canım hepimizeİnşallah canım inşallahRabbim senin de yavrucugunu sana bağışlasın inşallah bol bol dinlen.
Kaç gunluksunuz bugün acaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde yarın var randevu 6+2oluyorumdaSelam hanımlar. Bugün minigimi gördüm şükürler olsundoktor "kalp atışını görüyorum ama size bir sonraki randevuda dinletecegim" dedi. İnşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımiza almak nasip olur bu arada iki embriyo transfer edilmişti bı tanesi tutmuş.
Aminnn canım inşallah Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallahKaç gunluksunuz bugün acaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde yarın var randevu 6+2oluyorumda
1 gün var arada demekki inşallah bende görürüm yarın bebeğimi rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin inşallahAminnn canım inşallah Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallahben bugün 6+2 yim canim
Aminnn inşallah canım1 gün var arada demekki inşallah bende görürüm yarın bebeğimi rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin inşallah
Maşallah canim benim saglikla ilerlesin insallahSelam hanımlar. Bugün minigimi gördüm şükürler olsundoktor "kalp atışını görüyorum ama size bir sonraki randevuda dinletecegim" dedi. İnşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımiza almak nasip olur bu arada iki embriyo transfer edilmişti bı tanesi tutmuş.
Yaa hiç sorma kalbim duracak gibi hissettimMaşallah canim benim saglikla ilerlesin insallahbende de bir kese gorundu bakalm pazartesi duyariz insallah kalp atisini , oraya gidene kadar cok heycan yaptin dimi .gorunce rahatlamissindir hersey saglikla ilerlesin sag salim alalim hepimiz kucagimiza insallah
Benim de oluyor canım birkaç gündür. Bir de çok ileri gitmiyor fitil. 22 Nisan transfer tarihim. Doktoruma sordum sorun olmaz dedi.Progeston fitil kullanımı sonrası hafif ağrısı olan var mı
Benimde çok gitmiyor artık iyice daraldı bence ilacın etkisinden olabilir ama hafif ağrı devam ediyorBenim de oluyor canım birkaç gündür. Bir de çok ileri gitmiyor fitil. 22 Nisan transfer tarihim. Doktoruma sordum sorun olmaz dedi.