Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisini yapıyorsun . Umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebişleri

Evet canım yarın. Benim de karından bakacak diye düşünüyorum. Aşırı heyecanlı ve stresliyim. İnşallah güzel haberler alırım
Stres yapma bebeğin seninle kalp atışını duyarsın benimde yarındı normalde ptesi lekelenme olunca burdaki doktoruma gittim acil dinlemem gerektiğini falan söyledi kontrol etti çok az duyduk ptssi tekrar kontrol edicek yolculuk yasak olduğu için tüp bebek doktoruma gidemedim daha haftaya cumaya erteledik

İnşallah canım inşallah Rabbim senin de yavrucugunu sana bağışlasın inşallah bol bol dinlen.

Selam hanımlar. Bugün minigimi gördüm şükürler olsun doktor "kalp atışını görüyorum ama size bir sonraki randevuda dinletecegim" dedi. İnşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımiza almak nasip olur bu arada iki embriyo transfer edilmişti bı tanesi tutmuş.

Kaç gunluksunuz bugün acaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde yarın var randevu 6+2oluyorumda

Aminnn canım inşallah Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah ben bugün 6+2 yim canim
1 gün var arada demekki inşallah bende görürüm yarın bebeğimi rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin inşallah

Maşallah canim benim saglikla ilerlesin insallah bende de bir kese gorundu bakalm pazartesi duyariz insallah kalp atisini , oraya gidene kadar cok heycan yaptin dimi .gorunce rahatlamissindir hersey saglikla ilerlesin sag salim alalim hepimiz kucagimiza insallah

Yaa hiç sorma kalbim duracak gibi hissettim doktora çok korkuyorum dedim o da neden korkuyorsun dedi kese yoksa diye korkuyorum dedim. Aha burda kese dedi bebeği gösterdi aşırı heyecanlandım Rabbim el açıp yalvaran bütün kullarına bugünleri yaşatsın inşallah bize de kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…