Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ani hareketlerden uzak dur yani aniden egilip kalkma ağır kaldırıp çekmeden kendini çok yormadan günlük yaşantına devam edebilirsin çok yatmakta iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyor

Canım ben agir işlerden ve kendimi çok yormadan devam ediyorum hatta bayağı hareketliyim küçük bi oğlumda olduğu için öyle çok dinlenmeye zamanın olmuyor ama gayet normal hayattayım

Canım ani hareketlerden uzak dur yani aniden egilip kalkma ağır kaldırıp çekmeden kendini çok yormadan günlük yaşantına devam edebilirsin çok yatmakta iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyor

Valla öyle yapmaya çalışıyorum, teşekkür ederim

Ayyy çok sevindim fotosunu sende paylaşsana tüp kardeşlerini görelim bendede ikiz gebelik ama biri biraz minik takip edilecek inşallah sağlıkla onuda görürüz 5+2 deyim bende 11 mayis kalp atışına gidicem
Paylastim canim saglikla ilerlesinler insallah seninkiler de

Benim hic oyle sikayetlerim olmadi ki ben normal hayatima devam ediyorum canim sende var galiba
Canım hic belirti bendede yok sadece hem sağ hem sol kasigimda batma var o yüzden 2sininde tutunduguna inanmıştım halada batmalar devam çok şükür 2side tutunmuş 1 tanemiz biraz minnak ama inanıyorum oda açığı kapaticak inşallah kalp atışlarını duymaya gittiğimizde dahada netlesecek şuan ikizler ama

Yarın test vereceğim bana şans dileyin kızlar
Yaron başka kimler test verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…