Canım ani hareketlerden uzak dur yani aniden egilip kalkma ağır kaldırıp çekmeden kendini çok yormadan günlük yaşantına devam edebilirsin çok yatmakta iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyorArkadaşlar, doktora kontrole gidince ev işleriyle ilgili, gerçekten normal
Hayata donmek nasıl oluyor bu dönemde diye soranınız oldu mu? Benim Salı günü doktorumla ilk kontrolüm ve normal hayatıma döndüm ama hala hep endişeliyim… beni bir rahatlatın ya
Senin ne durum canımBen de yarin kese gorecegim
Canım ben agir işlerden ve kendimi çok yormadan devam ediyorum hatta bayağı hareketliyim küçük bi oğlumda olduğu için öyle çok dinlenmeye zamanın olmuyor ama gayet normal hayattayımHerkese günaydın arkadaşlar bizde Allahin izniyle keseyi gorucez yarn insallah, ben hala yavas yavas harektler yapiorum normal hareket etmeye baslayamadim bi turlu ayakkabimi giymek icin bile egilmiorum. Çok mu pimpirikleniorum acaba normale donmek gerekirmi sizce siz nasil davraniyosunuz.
Canım ani hareketlerden uzak dur yani aniden egilip kalkma ağır kaldırıp çekmeden kendini çok yormadan günlük yaşantına devam edebilirsin çok yatmakta iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyor
Kaçıncı gün test yaptınızBenden de güzel haberler 5 gün embriyosu sonuç 833
Ben de bugun muayneye gittim 5+3 ikiz gebelik, 18 mayista kalp atislarina gidecegizSenin ne durum canım
Ayyy çok sevindim fotosunu sende paylaşsana tüp kardeşlerini görelimBen de bugun muayneye gittim 5+3 ikiz gebelik, 18 mayista kalp atislarina gidecegiz
Paylastim canim saglikla ilerlesinler insallah seninkiler deAyyy çok sevindim fotosunu sende paylaşsana tüp kardeşlerini görelimbendede ikiz gebelik ama biri biraz minik takip edilecek inşallah sağlıkla onuda görürüz 5+2 deyim bende 11 mayis kalp atışına gidicem
Ayyy gördüm maşallah sağlıkla ilerlesinler inşallah senin batma yada ağrılar devam ediyormu
Benim hic oyle sikayetlerim olmadi kiAyyy gördüm maşallah sağlıkla ilerlesinler inşallah senin batma yada ağrılar devam ediyormu
Canım hic belirti bendede yokBenim hic oyle sikayetlerim olmadi kiben normal hayatima devam ediyorum canim sende var galiba
Çokk güzel sonuçlarla dönersin dilerimmYarın test vereceğim bana şans dileyin kızlar
Yaron başka kimler test verecek?
Ben de verıcem artış ıcınYarın test vereceğim bana şans dileyin kızlar
Yaron başka kimler test verecek?
Amin canım benim sağol sende inşallahÇokk güzel sonuçlarla dönersin dilerimmbenimde ctesi kontrol testim
Ay çok tebrik ederimKızlar keseyi gördük 2 tane 1i minik takip edilecek haftaya perşembe 11 mayıs kalp atışına gidicem
Maşallah tebriklerKızlar keseyi gördük 2 tane 1i minik takip edilecek haftaya perşembe 11 mayıs kalp atışına gidicem
Çok tesekkur ederim canım allah isteyenlere de tez zamanda yaşatsınAy çok tebrik ederim