Çok sağol canım darısı herkesin başına herkes bu duyguyu yaşasın inşallahMaşallah tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım darısı herkesin başına herkes bu duyguyu yaşasın inşallahMaşallah tebrikler
Nedemek canım bende bazen evi temizliyorum ama öyle üstten üstten ne kadar temiz oluyor artık allah bilirValla öyle yapmaya çalışıyorum, teşekkür ederim
Tebrik ederim sizin 12. Gün değeriniz kaçtı birde bel ağrınız oluyor muBen de bugun muayneye gittim 5+3 ikiz gebelik, 18 mayista kalp atislarina gidecegiz
Canım çook sevindim benim de ilk gebeliğim böleydi inşallah diğeri de yetişir kardeşine benimkinin kalbini çok az duyduk oğlumunki gümbğr gümbürdü doktorım yetişemeyecek dedi diğeri kendiliğnden yok olup gitmişti çok üzülmüştüm ozaman inşallah seninki böle olmaz inşallah ikisi de gelişir1tanesi minik takip edilecek ama şuan 2 kese var sende durum ne canım
Kızlar ben de bugün gittim kan için 10. Günüm 111 çıktı çok iyi dedi doktorum 2 gün sonra tekrar gideceğim inşAllah
Ben de bugun artis icin kan vericem, hayirli haberlerimizi paylasiriz insallahYarın test vereceğim bana şans dileyin kızlar
Yaron başka kimler test verecek?
Benim de 150 bini buldu150 bini buldu
Canım senin boş gebelik belirtilerin nelerdi kanaman oldu muBende de hala devam ediyor adet olacakmışım gibi ağrılar ya psikolojik yada belirtiler birbirine çok benzer olduğu için korkutuyor.
Az kalmış güzel hayırlı sonuçlar alın inşallah
Öncelikle yaptığınız ve bu yolda çektiğiniz hiçbirşey için yazık demeyin lütfen ! Benimde ilk denemem de negatif olmuştu hatta ilk beta yükselip sonra düşüp kimyasal olmuştu ve çok üzülmüştüm . Bende Acıbadem de tedavi görüyorum ve doktorum dışarıdan çok çok daha maliyetli oluyor bu şekilde olsun önemli değil doktoruma ve hastaneye güvendiğim sürece sorun yok bir şekilde hallolur diye düşünüyorum . 3 yıldır tedavi görüyorum ve suan karnımda inanın iğne yapacak yer yok delik deşik ve içi su dolu adeta iğne girmiyor üstelik bunlarla beraber şiddetli enfeksiyonlar da yaşıyorum ama kendimi artık herseyini hayırlısına o kadar inandırdım ki Size söyleyeceğim de şu ki eğer ki embriyonuz sağlıklı ise inşallah sizinle olur zaten ama değilse hiç üzülmeyin bu şekilde de düşünmeyinHerkesinki tutmus ne güzel maşallah bi benimki olmamıs o kadar da para harcadık maslak acıbademde yazık .. cok güvenmiştim hiçbir sorun yoktu herşey aşırı iyi gidiyordu ..8. günüm bugün hala idrarda negatif
Ben henüz o evreye gelemedim Fakat benim doktorumun gebelikte önerisi normal hayata devam et ağır iş yapma uzanma vs yapma ve yemek yaparken kontrollü yap diyor gebe kalan arkadaşlarıma Mutfağa yemek için girdiğimizde zaman çok hızlı geçer ve biz ne kadar süre ayakta kaldığımızı anlamazmışız dinlenerek yapmalıumışız bildiğim buArkadaşlar, doktora kontrole gidince ev işleriyle ilgili, gerçekten normal
Hayata donmek nasıl oluyor bu dönemde diye soranınız oldu mu? Benim Salı günü doktorumla ilk kontrolüm ve normal hayatıma döndüm ama hala hep endişeliyim… beni bir rahatlatın ya
Bugün 5+2 ydi gittim.Masallah canim cok sevindim Allah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insallah
evet haklısınız sağlıklı 5 tane daha 5. gün embriyomuz var şükürler olsun ama ilk başlarda insan kabullenemiyormus .. ben üzülmem sanıyordum ama hiç de öyle olmuyormus ..hormonlardan zaten bi duygusallık var patlama yasadım bir anda . şimdi biraz daha sağlıklı düşünebiliyorum . hayırlısını nasip etsin rabbim . belki olsa farklı sorunlar cıkacaktı daha cok üzüleceğimiz. o yüzden bugün daha iyiyim . bakalım belki kan testinde bir sürpriz yapıp cıkar belli mi olur :) allahtan ümit kesilmezÖncelikle yaptığınız ve bu yolda çektiğiniz hiçbirşey için yazık demeyin lütfen ! Benimde ilk denemem de negatif olmuştu hatta ilk beta yükselip sonra düşüp kimyasal olmuştu ve çok üzülmüştüm . Bende Acıbadem de tedavi görüyorum ve doktorum dışarıdan çok çok daha maliyetli oluyor bu şekilde olsun önemli değil doktoruma ve hastaneye güvendiğim sürece sorun yok bir şekilde hallolur diye düşünüyorum . 3 yıldır tedavi görüyorum ve suan karnımda inanın iğne yapacak yer yok delik deşik ve içi su dolu adeta iğne girmiyor üstelik bunlarla beraber şiddetli enfeksiyonlar da yaşıyorum ama kendimi artık herseyini hayırlısına o kadar inandırdım ki Size söyleyeceğim de şu ki eğer ki embriyonuz sağlıklı ise inşallah sizinle olur zaten ama değilse hiç üzülmeyin bu şekilde de düşünmeyin
Göbekten 2 tane vurulan iğne prolutex kalp krizine sebep olabiliyor bu sebeple ve gebelikte kan akışının rahat sağlanabilmesi adına corasprin veriliyor . Benim doktorum da 2 tedavide de verdi bana fakat kullandığım gün itibariyle 3-4 günde kanamam oluyor bırakıyorum hemen . Şuanda kullanmıyorum ama iğnelerime devamNe bilim herkes kan sulandırıcı kullanınca korkuyorum bana niye yok diye
Kesinlikle umarım sağlıklı bir şekilde güzel haberlerini alırsınızevet haklısınız sağlıklı 5 tane daha 5. gün embriyomuz var şükürler olsun ama ilk başlarda insan kabullenemiyormus .. ben üzülmem sanıyordum ama hiç de öyle olmuyormus ..hormonlardan zaten bi duygusallık var patlama yasadım bir anda . şimdi biraz daha sağlıklı düşünebiliyorum . hayırlısını nasip etsin rabbim . belki olsa farklı sorunlar cıkacaktı daha cok üzüleceğimiz. o yüzden bugün daha iyiyim . bakalım belki kan testinde bir sürpriz yapıp cıkar belli mi olur :) allahtan ümit kesilmez
Hayır olmadı , tüm belirtiler hcg yükselişi normal gebelikle aynı doktor ultrason da bakınca farketti.Canım senin boş gebelik belirtilerin nelerdi kanaman oldu mu
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişineHayır olmadı , tüm belirtiler hcg yükselişi normal gebelikle aynı doktor ultrason da bakınca farketti.
Ne kadar çok. Kasım 2022 de Ben doktora 13 bin. İlaçlara 10bin. Genetik 2 adet embriyo yolladık 12 verdik. . Birde 3700 cözdürme transferde. Git gel taksi vitaminler derken 45-50 bin buldu. Bunu bile 2 kişi calısıyoruz zorlandım yani.Benim de 150 bini buldu
Bende poliplerin tüplerin alınması gerekiyordu operasyon geçirdim ona direk 25 bin gitti 2 opu 3 transfer hepsi 150 bin tuttuNe kadar çok. Kasım 2022 de Ben doktora 13 bin. İlaçlara 10bin. Genetik 2 adet embriyo yolladık 12 verdik. . Birde 3700 cözdürme transferde. Git gel taksi vitaminler derken 45-50 bin buldu. Bunu bile 2 kişi calısıyoruz zorlandım yani.
Tek kişi çalısıp su an tedavi olanın Allah yardımcısı olsun kolaylıklar versin.
Şuan doktor 20bin oldu diğerlerini bilmiyorum. Hersey zam zam.