Uzun zamandır tuvalete cikamadiysaniz duphalac şurup için. Doktorum bana öyle söylemişti ama şükürler olsun benim öyle bir problemim olmadı.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Bugün 10. Günüm dün geceden beri gaz sancısı çekiyorum erik kurusu kompostosu kabak çorbası kavun karpuz sadece sıvı beslendim ama devam ediyor bolda su içtim napayım şimdi
Doktorumda diyoki rezene iç şimdi rezene içiyorum inşallah düzelir biter canımUzun zamandır tuvalete cikamadiysaniz duphalac şurup için. Doktorum bana öyle söylemişti ama şükürler olsun benim öyle bir problemim olmadı.
150 bini bulduİdrar testine güvenmeyin kanda çıkar inşallah,ilaçlar dahil ne kadar masraf yaptınız acaba
Allahım gonlunuze ferahlık versın ınsallah, olana kadar cabalamaya devamnegaitfleri gördüğün halde o acılı iğneleri vurmaya devam etmek test gününe kadar o kada zor ki anlatamam
Aaa bıtkı cayı yasak deıl mı, ben kuru erık, gun kurusu, çiğ kabak cekırdegı yıyorum hergun, cok sukur transferden berı hıc sorun olmadı.. Ve oncesınde bu sorunla fecı sekılde bogusuyordumDoktorumda diyoki rezene iç şimdi rezene içiyorum inşallah düzelir biter canım
Valla canım bana bir bardak rezene içebilirsin dedi bişey olmaz dimi dedim yok dedi korka korka içtimAaa bıtkı cayı yasak deıl mı, ben kuru erık, gun kurusu, çiğ kabak cekırdegı yıyorum hergun, cok sukur transferden berı hıc sorun olmadı.. Ve oncesınde bu sorunla fecı sekılde bogusuyordum
En iyisi kayısı kurusu günde 5-6 tane yiyinKızlar yardımınıza ihtiyacım var
Bugün 10. Günüm dün geceden beri gaz sancısı çekiyorum erik kurusu kompostosu kabak çorbası kavun karpuz sadece sıvı beslendim ama devam ediyor bolda su içtim napayım şimdi
Olmaz ınsallah, hanı her turlu bıtkı cayı yasak denılıyor o yuzden şaşırdım, ben aşırı çaycı bır ınsanımdır, nasıl ıcıyorum onu bıle gorsenız, esım cay degıl kı sıcak su ıcıyosun dıyorValla canım bana bir bardak rezene içebilirsin dedi bişey olmaz dimi dedim yok dedi korka korka içtim
Kan verseydiniz birde kafanız netleşirdi benceHerkesinki tutmus ne güzel maşallah bi benimki olmamıs o kadar da para harcadık maslak acıbademde yazık .. cok güvenmiştim hiçbir sorun yoktu herşey aşırı iyi gidiyordu ..8. günüm bugün hala idrarda negatif
Bende acıbadem de tedavi görüyorum baya fiyat farkı varmış maslakla aralarında ilk denemnizmiydi? Bence mutlaka kan testi yaptırın150 bini buldu
Ayaklarınıza sıcak uygulama yapabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar üşütmeyin.bol su için komposto kavun karpuz bağırsaklarınızı çalıştırdığı için daha çok gaz oluşumuna sebep olabilir. Kabızlığınız yoksa tüketmeyin ılık süt içebilirsinizKızlar yardımınıza ihtiyacım var
Sizin ne kadarsa mal oldu Ankara’yla baya fark var bizim 70 bin+Bende acıbadem de tedavi görüyorum baya fiyat farkı varmış maslakla aralarında ilk denemnizmiydi? Bence mutlaka kan testi yaptırın
Ben kozyatağında tedavi görüyorum 44 bin lira sanırım hastaneye ödediğim fiyat birde extra ameliyat olmam gerekti kist için 15 binde onun için ödedik +ilaçlar varSizin ne kadarsa mal oldu Ankara’yla baya fark var bizim 70 bin+
Allah'ım yardımcınız olsun inşallahDoktorumda diyoki rezene iç şimdi rezene içiyorum inşallah düzelir biter canım
genede gece oluyor gün içinde aktif olduğum için gece yatınca anlıyorum ama unutmayacak şekilde değilBel ağrınız varmı acaba
Ben de yarin kese gorecegim