Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 🆘🆘
Bugün 10. Günüm dün geceden beri gaz sancısı çekiyorum erik kurusu kompostosu kabak çorbası kavun karpuz sadece sıvı beslendim ama devam ediyor bolda su içtim napayım şimdi 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bugün 10. Günüm dün geceden beri gaz sancısı çekiyorum erik kurusu kompostosu kabak çorbası kavun karpuz sadece sıvı beslendim ama devam ediyor bolda su içtim napayım şimdi 🤦‍♀️🤦‍♀️
Uzun zamandır tuvalete cikamadiysaniz duphalac şurup için. Doktorum bana öyle söylemişti ama şükürler olsun benim öyle bir problemim olmadı.

Doktorumda diyoki rezene iç şimdi rezene içiyorum inşallah düzelir biter canım 🤦‍♀️
Aaa bıtkı cayı yasak deıl mı, ben kuru erık, gun kurusu, çiğ kabak cekırdegı yıyorum hergun, cok sukur transferden berı hıc sorun olmadı.. Ve oncesınde bu sorunla fecı sekılde bogusuyordum

Aaa bıtkı cayı yasak deıl mı, ben kuru erık, gun kurusu, çiğ kabak cekırdegı yıyorum hergun, cok sukur transferden berı hıc sorun olmadı.. Ve oncesınde bu sorunla fecı sekılde bogusuyordum
Valla canım bana bir bardak rezene içebilirsin dedi bişey olmaz dimi dedim yok dedi korka korka içtim

Valla canım bana bir bardak rezene içebilirsin dedi bişey olmaz dimi dedim yok dedi korka korka içtim
Olmaz ınsallah, hanı her turlu bıtkı cayı yasak denılıyor o yuzden şaşırdım, ben aşırı çaycı bır ınsanımdır, nasıl ıcıyorum onu bıle gorsenız, esım cay degıl kı sıcak su ıcıyosun dıyor 😃

Ayaklarınıza sıcak uygulama yapabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar üşütmeyin.bol su için komposto kavun karpuz bağırsaklarınızı çalıştırdığı için daha çok gaz oluşumuna sebep olabilir. Kabızlığınız yoksa tüketmeyin ılık süt içebilirsiniz

Eklentiler

• P_20230504_205435_vHDR_Auto_1_1.jpg
    P_20230504_205435_vHDR_Auto_1_1.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 43
X