- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
Neyseki güzel sonuca ulaştın Allah herkesin yardımcısı olsun güzel sonuclara ulaştırsın hepimiziBende poliplerin tüplerin alınması gerekiyordu operasyon geçirdim ona direk 25 bin gitti 2 opu 3 transfer hepsi 150 bin tuttu
O zaman biri tutmuşKızlar 25 nisanda transfer oldum 5.gün iki tane embriyo konuldu dün kan verdim kaset test yaptım ikinci çizgi vardı çok net degildi bugün kan sonucum çıktı 79 iyi mi sizce
Aynen bitki çaylarını icmemeliyiz. Bende kuru erik ve hurma yiyorum. Aç karnına hurma erik yiyin üstüne su için 1 litre düzelecektir. Bende de kabızlık çok oluyor ilaçlar hiç fayda etmiyordu çözümü böyle buldum ama rezene içmeyin. İyi değil diyorlarAaa bıtkı cayı yasak deıl mı, ben kuru erık, gun kurusu, çiğ kabak cekırdegı yıyorum hergun, cok sukur transferden berı hıc sorun olmadı.. Ve oncesınde bu sorunla fecı sekılde bogusuyordum
Saol canım inşallah dediğin gibi olur.inşallah bu uğurda emek veren herkesin yüzü güler çünkü çok zor süreçler hem maddi hem manevi çok yorucu Yaş 38 3. TransferdiÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişine
Yaşın kaçtı
Ben henüz o evreye gelemedimFakat benim doktorumun gebelikte önerisi normal hayata devam et ağır iş yapma uzanma vs yapma ve yemek yaparken kontrollü yap diyor gebe kalan arkadaşlarıma Mutfağa yemek için girdiğimizde zaman çok hızlı geçer ve biz ne kadar süre ayakta kaldığımızı anlamazmışız dinlenerek yapmalıumışız bildiğim bu
Ben de kullanıyorum canım benim genetiğe bakılmıştı pıhtılaşma var bende oyğzden sanırımNe bilim herkes kan sulandırıcı kullanınca korkuyorum bana niye yok diye
Rabbim sağlıkla hayırla kucaklarimiza aldirsin bebeklerimiziBen de kullanıyorum canım benim genetiğe bakılmıştı pıhtılaşma var bende oyğzden sanırım
Benimde ilk başta çok artmiyordu çok korkmuştum hatta son 16.gun 230 20. Gün 2487 çıktı mucize gibi700 olan değerim iki gün sonra 1285 oldu iki kat artmamıs kızlar
Maşallah çok şükür değer kaçBenim de yaş 28.
Transfer tarihim 22 Nisan
5. Gün embriyosu taze transfer yapıldı
Sonucum pozitif çok şükür
Yeni gelişmeye başlamış canım bugün 11. Gün degil mi ben de aynı gğn oldum transfer benimki dün 111 çıktı seninki yeni tutunmuş iki gün sonra tekrar verKızlar 24 nisanda 2 embriyo transferi bugün test yaptım 39.7 çıktı nasıl sizce
Şükürler olsun rabbime 11 yıldır bekliyprduk bu haberiYeni gelişmeye başlamış canım bugün 11. Gün degil mi ben de aynı gğn oldum transfer benimki dün 111 çıktı seninki yeni tutunmuş iki gün sonra tekrar ver
Senin tek embriyomuydu canımYeni gelişmeye başlamış canım bugün 11. Gün degil mi ben de aynı gğn oldum transfer benimki dün 111 çıktı seninki yeni tutunmuş iki gün sonra tekrar ver
Çok şükür canım benim 2 gün sonra tekrar ver çift embriyoydu canım ama teki tutmuş gbi dedi değere doktorum daha kese gözükmez dediŞükürler olsun rabbime 11 yıldır bekliyprduk bu haberi
Benim cok artmasından yana sıkıntı yokki iki kat artmamıs sıkıntım o bugun 16. GünBenimde ilk başta çok artmiyordu çok korkmuştum hatta son 16.gun 230 20. Gün 2487 çıktı mucize gibi
Benimde ilk zaman iki kat değildi bunu anlatmak istemiştimBenim cok artmasından yana sıkıntı yokki iki kat artmamıs sıkıntım o bugun 16. Gün