Ben de kullanmiyorum, prolutex igne, progestan fitil ve estrofem kullaniyorum, bide folik asit ve d vitamini.Evet canım kan sulandırıcı iğne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kullanmiyorum, prolutex igne, progestan fitil ve estrofem kullaniyorum, bide folik asit ve d vitamini.Evet canım kan sulandırıcı iğne
Bende sadece folik asit ve progestan fitil var iğne hiç yokBen de kullanmiyorum, prolutex igne ve estrofem kullaniyorum, bide folik asit ve d vitamini.
Gerek gormedi demek ki doktorunuz, cok da fazla ilac basmaya gerek yoktur belki deBende sadece folik asit ve progestan fitil var iğne hiç yok
Ne bilim herkes kan sulandırıcı kullanınca korkuyorum bana niye yok diyeGerek gormedi demek ki doktorunuz, cok da fazla ilac basmaya gerek yoktur belki de
Evet kan sulandırıcı iğneNe ki igne mi? ben de hic kullanmadim
Ben de kan sulandirici kullanmıyorum doktorum bırakmamı söyledi. Transferden sonra 7. Gün açık pembe kanamam gelince kan sulandırıcıyi kesti ve birdaha da kullandirtmadi.Kizlar bana doktorum oksapar vermedi kullanmayan varmı bı tek benmiyim
Keşke bende kullanmasam çok keyifli bişi değil zatenNe bilim herkes kan sulandırıcı kullanınca korkuyorum bana niye yok diye
Keyif için değilde yani herkes veriyorya bı bildikleri vardır sağlık için diye düşündüm diğerinde kullanmadım pıhtılaşma oldu doktorum biliyor bunuKeşke bende kullanmasam çok keyifli bişi değil zaten
Bence doktorunuza güvenin ben öyle yapıyorum eğrr güvenmezseniz hep şüpheler olur aklınızda herkesin tedavisi farklı ☺Keyif için değilde yani herkes veriyorya bı bildikleri vardır sağlık için diye düşündüm diğerinde kullanmadım pıhtılaşma oldu doktorum biliyor bunu
Teşekkürler 2 embriyo transferi yapıldı değer yüksek keseleri görünce netleşeceğiz inşallahEvet
maşallah çok güzelmiş betanız ikiz
Mi acaba
Ben şu an uğur değer de tedavi görüyorum cumartesi tahlil vericemDiyarbakırda tüp bebekte başarı oranı en yüksek doktor zeki akkum mudur ben de bu aralar araştırıyorum uğur değer zeki akkum ve Talip Gül duyuyorum
Ewet ilk transferBende istanbul Acıbadem de tedavi gördüm aynı protokoller izlenmiştir büyük bir ihtimal ilk tranfer mi idi
Ben de kullanmıyorum, pıhtılasma sorunum yoktu zatenn, sadece gunde 1 coraspın alıyorumKizlar bana doktorum oksapar vermedi kullanmayan varmı bı tek benmiyim
Çok teşekkür ederim ..Fertijin Seval TaşdemirHayırlı uğurlu olsun doktorunuz kimdir
Ahh belki başka bişi vardır, eğer gerçekten negatifse sonra ki denemede nerede başka ne yapılır diye bakılır… üzmeyin canınızı, devam edin bence de hemşire ne dediyse yapmaya…Herkesinki tutmus ne güzel maşallah bi benimki olmamıs o kadar da para harcadık maslak acıbademde yazık .. cok güvenmiştim hiçbir sorun yoktu herşey aşırı iyi gidiyordu ..8. günüm bugün hala idrarda negatif
Üzülmeyin lütfen idrar da çıkcak diye bişey yok belki geç tutunmuştur kan verin idrar yapmayınnegaitfleri gördüğün halde o acılı iğneleri vurmaya devam etmek test gününe kadar o kada zor ki anlatamam
İdrar testine güvenmeyin kanda çıkar inşallah,ilaçlar dahil ne kadar masraf yaptınız acabaHerkesinki tutmus ne güzel maşallah bi benimki olmamıs o kadar da para harcadık maslak acıbademde yazık .. cok güvenmiştim hiçbir sorun yoktu herşey aşırı iyi gidiyordu ..8. günüm bugün hala idrarda negatif