Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar, doktora kontrole gidince ev işleriyle ilgili, gerçekten normal
Hayata donmek nasıl oluyor bu dönemde diye soranınız oldu mu? Benim Salı günü doktorumla ilk kontrolüm ve normal hayatıma döndüm ama hala hep endişeliyim… beni bir rahatlatın ya 🥹🙏🏽

Herkesinki tutmus ne güzel maşallah bi benimki olmamıs o kadar da para harcadık maslak acıbademde yazık .. cok güvenmiştim hiçbir sorun yoktu herşey aşırı iyi gidiyordu ..8. günüm bugün hala idrarda negatif

Herkesinki tutmus ne güzel maşallah bi benimki olmamıs o kadar da para harcadık maslak acıbademde yazık .. cok güvenmiştim hiçbir sorun yoktu herşey aşırı iyi gidiyordu ..8. günüm bugün hala idrarda negatif
Ahh belki başka bişi vardır, eğer gerçekten negatifse sonra ki denemede nerede başka ne yapılır diye bakılır… üzmeyin canınızı, devam edin bence de hemşire ne dediyse yapmaya… 🙏🏽🙏🏽

İdrar testine güvenmeyin kanda çıkar inşallah,ilaçlar dahil ne kadar masraf yaptınız acaba

X