Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel artışın olur canım benim öyle mi diyorsun ben çok pimpirikliyim galiba gerçi hepimiz aynı yoldan geçiyoruz aynı korku hepimiz de var Rabbim bu yolda olan herkese nasip etsin evladını
Ay ben kanda pozitif görüp kaset testte negatif görünce pinpiriklenen biriyim dediğin gbi herkes aynı şuan korku var hepimizde aminnn inşallah canım doktora ne zaman gideceksin?

Hayırlı akşamlar kızlar 24 nisanda 5.gün embriyosu transferim, pazartesi kan 50,53 bugün ise 99,12 iyi mi sizce artış
Canım benim 7. Gün 51,32 idi 9. Gün ise 99,2 idi Bugun kalp atışını duyduk maşşalah çok sağlıklı

Eklentiler

• 63E7F10A-53CC-40A8-B17A-CDF2BB0DC516.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 44
Herkese günaydın arkadaşlar bizde Allahin izniyle keseyi gorucez yarn insallah, ben hala yavas yavas harektler yapiorum normal hareket etmeye baslayamadim bi turlu ayakkabimi giymek icin bile egilmiorum. Çok mu pimpirikleniorum acaba normale donmek gerekirmi sizce siz nasil davraniyosunuz.

Merhaba benim bugün transferimin 10.günü 2.gününden itibaren normal hayatıma döndüm

Teşekkür ederim canım tedirgin oldum bi tam ikiye katlamamış ya korkuyorum daha önce kaybım var bi tane senin ki hemen hemen 3 4 e katlamış maşallah yarın yeniden verecek misin
Merhaba bende 24 nisanda transfrr oldum 5.gün embriyosu sadece 8.gün baktırdım 86 geldi. Tekrar 12.gün baktıracağım. Ama kontrole ptesi gideceğim sizin kontrolünüz neden 15 mayıstan sonra geç değilmi?

Merhaba bende 24 nisanda transfrr oldum 5.gün embriyosu sadece 8.gün baktırdım 86 geldi. Tekrar 12.gün baktıracağım. Ama kontrole ptesi gideceğim sizin kontrolünüz neden 15 mayıstan sonra geç değilmi?
İkinci gebeliğim bu benim,ilkini kaybettik ona göre hesapladım doktorum 6.haftaya yakın çağırıyor hem kese hem kalp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…