Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle tebrik ederim. Saglicakla buyumeye devam etsin insallah minnoş . Folik asit için doktorun neden böyle bir yorum yapti anlamadim. Folik asit cok cok önemli bebek için çünkü.
Daha önce çok kullandım ondan mı acaba aynı merkezde çünkü 3. Denemem ilk denemelerde kullanmıstım şimdi kullandırmıyor

Daha önce çok kullandım ondan mı acaba aynı merkezde çünkü 3. Denemem ilk denemelerde kullanmıstım şimdi kullandırmıyor
Bana hiç başlamadı kullandığım vitamin içeriğinde mevcut ondandır diye düşünüyorum senin kullandığın vitaminlerde varmı folik asit bakabildinmi? Ptesi kontrole gittiğimde bakalım ne önerecek

Bana hiç başlamadı kullandığım vitamin içeriğinde mevcut ondandır diye düşünüyorum senin kullandığın vitaminlerde varmı folik asit bakabildinmi? Ptesi kontrole gittiğimde bakalım ne önerecek
Ben transferden once buna baslamıstım, dıger gebelıgımde de kullanmıstım

Eklentiler

• IMG_20230503_201431.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230503_201422.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 38
Bende tedavi öncesinde advanced plus kullandım sonrasında da devam ettim bugün transferimin 9.günü bugün bitti birde redostim kullanıyorum
Redostım duymustum ama dıgerını bılmıyorum, ıcerıgınde folık asıt varsa ayrıyeten kullanmanıza gerek yok dıye dusunuyorum, mıkatarına da bakın

kızlar 24 nisanda transfer oldum bugün 9. Günüm gaz sıkışması başladı. Biraz kabız gibiyim. Taze sıkılmış meyve suyu içtim. Kayısı yedim ama yok bana mısın demiyor. Yaşayan var mı

Bende hepsini ücretli alıyorumda acaba başka bir yolu varmı diye sormak istedim
Canım progestan iğne , progestan fitil (yumuşak kapsül) coraspirin, oksapar iğne ,estrofem hepsini sağlık ocagından yazdırıyorum ve büyük bi fiyat farkı var yazdırınca sadece folik asit karsılamıyor sigorta benim kullandıklarım bunlar

kızlar 24 nisanda transfer oldum bugün 9. Günüm gaz sıkışması başladı. Biraz kabız gibiyim. Taze sıkılmış meyve suyu içtim. Kayısı yedim ama yok bana mısın demiyor. Yaşayan var mı
Çiğ Kabak çekirdeği çok iyi geliyor ben hala yaşıyorum ara ara yiyince iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…