Teşekkürler canım alayım o zaman. Sen ne zaman yaşadın kaçıncı gün. Şuan hamile misinÇiğ Kabak çekirdeği çok iyi geliyor ben hala yaşıyorum ara ara yiyince iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım alayım o zaman. Sen ne zaman yaşadın kaçıncı gün. Şuan hamile misinÇiğ Kabak çekirdeği çok iyi geliyor ben hala yaşıyorum ara ara yiyince iyi geliyor
Evet pozitifi gördük ama daha kalp ve kese için randevu 10 gün sonraya verdi doktorumuzTeşekkürler canım alayım o zaman. Sen ne zaman yaşadın kaçıncı gün. Şuan hamile misin
Kuru erık de tuketebılırsınızkızlar 24 nisanda transfer oldum bugün 9. Günüm gaz sıkışması başladı. Biraz kabız gibiyim. Taze sıkılmış meyve suyu içtim. Kayısı yedim ama yok bana mısın demiyor. Yaşayan var mı
Çok tesekkür ederımGözünaydın canım hayırlı olsun
Hangilerini ücretli alıyorsunuz?Bende hepsini ücretli alıyorumda acaba başka bir yolu varmı diye sormak istedim
Bel ağrınız varmı acabaMaşallah darısı bizim başımıza bende yarın kese görücem inşallah herşey yolundadır
Aşırı var benim kazıyor sanki belimiPozitif alan arkadaşlar,bel ağrınız var mı yazarsanız sevinirim
Evet pozitifi gördük ama daha kalp ve kese için randevu 10 gün sonraya verdi il
Benkızlar 24 nisanda transfer oldum bugün 9. Günüm gaz sıkışması başladı. Biraz kabız gibiyim. Taze sıkılmış meyve suyu içtim. Kayısı yedim ama yok bana mısın demiyor. Yaşayan var mı
im de bugün 15. Gün yeni başladı tedirgin oldumAşırı var benim kazıyor sanki belimi
Evet var benim bi de aşırı uyku şuan bile gözüm kapanıoPozitif alan arkadaşlar,bel ağrınız var mı yazarsanız sevinirim
İlaçlar kabız yapıyor her gün kayısı yiyin 5-6 tanekızlar 24 nisanda transfer oldum bugün 9. Günüm gaz sıkışması başladı. Biraz kabız gibiyim. Taze sıkılmış meyve suyu içtim. Kayısı yedim ama yok bana mısın demiyor. Yaşayan var mı
Çok iyi canım ben de aynı gün transfer oldum 6. Gün yani pazar 16.7 çıktı 8. Gün 63.7 tebriklerHayırlı akşamlar kızlar 24 nisanda 5.gün embriyosu transferim, pazartesi kan 50,53 bugün ise 99,12 iyi mi sizce artış
Sağolsun cevabınız için,benim bugün 15. Günüm bel ağrısı yeni başladı tedirgin oldum daEvet var benim bi de aşırı uyku şuan bile gözüm kapanıo
Benim 10. Günüm hamileliklerimde yaşarım ben bel ağrısı diğerinde hangi belirtiler varsa bunda da yaşadım normal bel ağrısıSağolsun cevabınız için,benim bugün 15. Günüm bel ağrısı yeni başladı tedirgin oldum da
Teşekkür ederim canım tedirgin oldum bi tam ikiye katlamamış ya korkuyorum daha önce kaybım var bi tane senin ki hemen hemen 3 4 e katlamış maşallah yarın yeniden verecek misinÇok iyi canım ben de aynı gün transfer oldum 6. Gün yani pazar 16.7 çıktı 8. Gün 63.7 tebrikler
Evet pozitifi gördük ama daha kalp ve kese için randevu 10 gün sonraya verdi doktorumuz
Evet asıl test günüm bugündü dün verdim diye gitmedim yarın vereceğim inşallah yok bence değerleriniz güzelTeşekkür ederim canım tedirgin oldum bi tam ikiye katlamamış ya korkuyorum daha önce kaybım var bi tane senin ki hemen hemen 3 4 e katlamış maşallah yarın yeniden verecek misin
İnşallah güzel artışın olur canım benim öyle mi diyorsun ben çok pimpirikliyim galiba gerçi hepimiz aynı yoldan geçiyoruz aynı korku hepimiz de var Rabbim bu yolda olan herkese nasip etsin evladınıEvet asıl test günüm bugündü dün verdim diye gitmedim yarın vereceğim inşallah yok bence değerleriniz güzel