- 12 Mart 2019
- 28
- 16
- 33
İnşallah seninde pozitif çıkar kanda rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınUmarım pozitif çıkar sonucun canım keşke yapmasaydım hiç pişman oldum çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah seninde pozitif çıkar kanda rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınUmarım pozitif çıkar sonucun canım keşke yapmasaydım hiç pişman oldum çok
26 Nisan 2 embriyo transferi (5.gün)Haydi canlar topiklerimizi oluşturalim birlikte.Transfer tarihlerinizi ve embriyo bilgilerinizi yazın. Birbirimize destek olalım insaAllah.
Aaa öyle mi oluyorO yüzden tam ikiye katlamamış,aynı saatte veresiniz geçerdi bile.
Progestan ve oksapar 4000 Lik saglik ocagı yazıyor bende bilmeden eczaneden aldım 680tl ödedim aile hekımı yazıyor bosa okadar para vermeyinBende hepsini ücretli alıyorumda acaba başka bir yolu varmı diye sormak istedim
Onları işyeri hekimine yazdırıyorum ama progestanın ve estrofemin dozu yüksek olduğu için günü dolmuyor şimdi özel ssk anlaşması olan bir hastane ile görüştüm hepsine rapor çıkarmaya çalışacağımProgestan ve oksapar 4000 Lik saglik ocagı yazıyor bende bilmeden eczaneden aldım 680tl ödedim aile hekımı yazıyor bosa okadar para vermeyin
EvetAaa öyle mi oluyor
EvetAaa öyle mi oluyor
maşallah çok güzelmiş betanız ikiz26 Nisan 2 embriyo transferi (5.gün)
8.gün betahcg 283
Oksapar 10 gunde bitiyor her 10 gunde devamlı aile hekime rica ediyorum. benimde rapor cıkarmam lazım cıkarırsanız bana da söylermsnz, devlet hast gerek yok dedi kullanmaya. Özeldekı doktorum mutlaka kullanıcan diyor. Rapor izni vermedi devletteki sankı kendi cebinden oduyorOnları işyeri hekimine yazdırıyorum ama progestanın ve estrofemin dozu yüksek olduğu için günü dolmuyor şimdi özel ssk anlaşması olan bir hastane ile görüştüm hepsine rapor çıkarmaya çalışacağım
24 nisan tek embriyo transferi (5.gün)26 Nisan 2 embriyo transferi (5.gün)
8.gün betahcg 283
Özel ssk anlaşması olan bir hastane ile görüştüm dönüş bekliyorum tabiki çıkarabilirsem yazarım sizede. Sanırım ilaçlar 3 ay kullanılıyor pozitif çıkanlar devam yazmışlardıOksapar 10 gunde bitiyor her 10 gunde devamlı aile hekime rica ediyorum. benimde rapor cıkarmam lazım cıkarırsanız bana da söylermsnz, devlet hast gerek yok dedi kullanmaya. Özeldekı doktorum mutlaka kullanıcan diyor. Rapor izni vermedi devletteki sankı kendi cebinden oduyor
24 nisan transfer 5.gün embriyosuHaydi canlar topiklerimizi oluşturalim birlikte.Transfer tarihlerinizi ve embriyo bilgilerinizi yazın. Birbirimize destek olalım insaAllah.
Ben varım canım. Serdar Koç hocayı öneririm. Kendisiyle ilk denememizde tuttu çok şükür. Diğer merkezlerde başarısız 3 denemem varKizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?
Hayırlı uğurlu olsun doktorunuz kimdirBeni de ekleyebilirsiniz yaşım 43 …2.denemem 3.gün dondurulmuş tek embriyo 15.gün kan testim 188 …rabbim isteyen herkese versin
Twbrık ederımSorununuz neydı canım amhınız kaçtı?Ben varım canım. Serdar Koç hocayı öneririm. Kendisiyle ilk denememizde tuttu çok şükür. Diğer merkezlerde başarısız 3 denemem var
Teşekkür ederim. 3 denememde de doktorlar sorun yok diyordu. Sebepsiz interfilite diyorlardı. Serdar hoca bende adenomiyozis olduğunu tespit etti. Rahimde damarlanma, kaslanma varmış. Bir iğne verdi onu kullandım. Sonra transfer hazırlığına başladık ve tuttu çok şükürTwbrık ederımSorununuz neydı canım amhınız kaçtı?
Amh 9 ay önce 0.79 du. Bir daha da baktırmadımTwbrık ederımSorununuz neydı canım amhınız kaçtı?
Oksapar yazıyo ama progesteronu kalçadan olanı yazıyo göbekten olanı yazmıyorProgestan ve oksapar 4000 Lik saglik ocagı yazıyor bende bilmeden eczaneden aldım 680tl ödedim aile hekımı yazıyor bosa okadar para vermeyin
Ne ki igne mi? ben de hic kullanmadimKizlar bana doktorum oksapar vermedi kullanmayan varmı bı tek benmiyim
Evet canım kan sulandırıcı iğneNe ki igne mi? ben de hic kullanmadim