Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba çok güzel olmuş ama keşke değerleri fe yazsaydınız

Beni de ekleyebilirsiniz yaşım 43 …2.denemem 3.gün dondurulmuş tek embriyo 15.gün kan testim 188 …rabbim isteyen herkese versin

Amin inşallah ya sağlıkla büyüsünler kucaklarımza almak nasip olsun

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Transfer öncesi progestronunuz kaç çıktı benim bugün 40 çıktı yarın transferim var. Bu iyi midir sizce?

Çokk tebrik ederim darısı sağlıkla kucağına almana olsunnCEm beyemi gitmiştin kontrole? İlaçların için birşey dedimi
Evet Cem beye gidiyorum halen ilaçları tamamen kesmedi estrofem günde 4 iken 3 e düşürdü prolutex günde 2 iken 1 e düşürdü progeston u günde 4 iken 3 e düşürdü oksapar hala günde 1 tane devam 2 tane de vitamin verdi ısrarla şeyi sordum hocaya folik asit içmeyecekmiyim dedim yok dedi

Bende ptesi gideceğim cem beye kontrole rn azından ilaç dozlarım falan düzenlensin diye :) belki prolutex falan kesilmiştir die umut etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…