Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba ilaçları ücretlimi alıyorsunuz?

Bir kaç tanesini sağlık ocağından yazdıran vardı benim doktor arkadaşım da var yazdırabilir dim ama hiç denemedim yoğunluktan progeston fitil var ya onu yazdıranlar vardı
Folik asiti neden önermiyorlar anlamadım bizim doktorumuz da gerek yok falan diyor hemşirem ne kullanıyorsan devam edebilirsin demişti ocean mummy içiyorm Bende

Bir kaç tanesini sağlık ocağından yazdıran vardı benim doktor arkadaşım da var yazdırabilir dim ama hiç denemedim yoğunluktan progeston fitil var ya onu yazdıranlar vardı
İşyeri hekimim yazıyor ama çoğunu ödemiyor ödedikleride biz yüksek doz kullandığımızdan günü dolmadığı için karşılamıyor malesef

İlaçları gebelik olduktan snra sgk ile anlaşması olan herhangi özel bir hastanede raporlu yazdırabilirsiniz. Bugün yazdırdım ücretsiz aldım hepsini tek kuruş bile vermedim
O zaman ptesi kontoldrn sonra ssk anlaşması olan yere gidip bende rapor çıkartayım çok iyi oldu bunu öğrendiğim

Folik asiti neden önermiyorlar anlamadım bizim doktorumuz da gerek yok falan diyor hemşirem ne kullanıyorsan devam edebilirsin demişti ocean mummy içiyorm Bende
Bana şimdi bi kaç vitamin verdiler de ısrarla folik asitin vermiyor doktor anlamadım bende daha önce kullanmıştım belki de ondandır

Bana önerilen vitaminin içerisinde b vitaminleri mevcut muhtemelen onun için önermiyorlar. İçeriğindr olablir

Bana şimdi bi kaç vitamin verdiler de ısrarla folik asitin vermiyor doktor anlamadım bende daha önce kullanmıştım belki de ondandır
Öncelikle tebrik ederim. Saglicakla buyumeye devam etsin insallah minnoş . Folik asit için doktorun neden böyle bir yorum yapti anlamadim. Folik asit cok cok önemli bebek için çünkü.

Belki şu mantikla mi hareket etti acaba. İlk aylar bebek anneden beslenir derler ya hali hazır vitaminlerden alir denir. Acaba senin yakın zamanda folat degerine bakıldı iyi çıktı da o sebeple mi acaba?

Bazı vitaminlerde yeterince folik asit bulunuyor, ben de gevitamax kullanıyorum onda folik asit olduğu için ekstra folik asit vermiyor doktor, bana da gevitamax devam dedi

İlaçları gebelik olduktan snra sgk ile anlaşması olan herhangi özel bir hastanede raporlu yazdırabilirsiniz. Bugün yazdırdım ücretsiz aldım hepsini tek kuruş bile vermedim
Bu çok iyi bir bilgi peki bunun için herhangi bir kadin doğum bölümüne randevu alıp mı
Gitmek
Gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…