- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 34
Acaba ilaçları ücretlimi alıyorsunuz?Evet Cem beye gidiyorum halenilaçları tamamen kesmedi estrofem günde 4 iken 3 e düşürdü prolutex günde 2 iken 1 e düşürdü progeston u günde 4 iken 3 e düşürdü oksapar hala günde 1 tane devam 2 tane de vitamin verdi ısrarla şeyi sordum hocaya folik asit içmeyecekmiyim dedim yok dedi
Ben hepsini ücretli aldımAcaba ilaçları ücretlimi alıyorsunuz?
Bende hepsini ücretli alıyorumda acaba başka bir yolu varmı diye sormak istedimBen hepsini ücretli aldım
Bir kaç tanesini sağlık ocağından yazdıran vardı benim doktor arkadaşım da var yazdırabilir dim ama hiç denemedim yoğunluktan progeston fitil var ya onu yazdıranlar vardıBende hepsini ücretli alıyorumda acaba başka bir yolu varmı diye sormak istedim
Folik asiti neden önermiyorlar anlamadım bizim doktorumuz da gerek yok falan diyor hemşirem ne kullanıyorsan devam edebilirsin demişti ocean mummy içiyorm BendeBir kaç tanesini sağlık ocağından yazdıran vardı benim doktor arkadaşım da var yazdırabilir dim ama hiç denemedim yoğunluktan progeston fitil var ya onu yazdıranlar vardı
İşyeri hekimim yazıyor ama çoğunu ödemiyorBir kaç tanesini sağlık ocağından yazdıran vardı benim doktor arkadaşım da var yazdırabilir dim ama hiç denemedim yoğunluktan progeston fitil var ya onu yazdıranlar vardı
O zaman ptesi kontoldrn sonra ssk anlaşması olan yere gidip bende rapor çıkartayım çok iyi oldu bunu öğrendiğimİlaçları gebelik olduktan snra sgk ile anlaşması olan herhangi özel bir hastanede raporlu yazdırabilirsiniz. Bugün yazdırdım ücretsiz aldım hepsini tek kuruş bile vermedim
Bana şimdi bi kaç vitamin verdiler de ısrarla folik asitin vermiyor doktor anlamadım bende daha önce kullanmıştım belki de ondandırFolik asiti neden önermiyorlar anlamadım bizim doktorumuz da gerek yok falan diyor hemşirem ne kullanıyorsan devam edebilirsin demişti ocean mummy içiyorm Bende
Bence kullan doktora bakma. Benm regenesis max verdi bir sürü vitamin var içinde. Kendln de alabilirsin vitamin sonuçta zararı olmazBana şimdi bi kaç vitamin verdiler de ısrarla folik asitin vermiyor doktor anlamadım bende daha önce kullanmıştım belki de ondandır
Bana önerilen vitaminin içerisinde b vitaminleri mevcut muhtemelen onun için önermiyorlar. İçeriğindr olablirFolik asiti neden önermiyorlar anlamadım bizim doktorumuz da gerek yok falan diyor hemşirem ne kullanıyorsan devam edebilirsin demişti ocean mummy içiyorm Bende
Evimde elimde var folik asitBence kullan doktora bakma. Benm regenesis max verdi bir sürü vitamin var içinde. Kendln de alabilirsin vitamin sonuçta zararı olmaz
Bence doktorun önermediyse extra bişey kullanmaEvimde elimde var folik asitbi kullan dese kullanacam belki unutmuştur diye bugun hatırlattım folik asit kullanmayayım mı dedim kullanma dedi
Öncelikle tebrik ederim. Saglicakla buyumeye devam etsin insallah minnoşBana şimdi bi kaç vitamin verdiler de ısrarla folik asitin vermiyor doktor anlamadım bende daha önce kullanmıştım belki de ondandır
Belki şu mantikla mi hareket etti acaba. İlk aylar bebek anneden beslenir derler ya hali hazır vitaminlerden alir denir. Acaba senin yakın zamanda folat degerine bakıldı iyi çıktı da o sebeple mi acaba?Bana şimdi bi kaç vitamin verdiler de ısrarla folik asitin vermiyor doktor anlamadım bende daha önce kullanmıştım belki de ondandır
Bazı vitaminlerde yeterince folik asit bulunuyor, ben de gevitamax kullanıyorum onda folik asit olduğu için ekstra folik asit vermiyor doktor, bana da gevitamax devam dediFolik asiti neden önermiyorlar anlamadım bizim doktorumuz da gerek yok falan diyor hemşirem ne kullanıyorsan devam edebilirsin demişti ocean mummy içiyorm Bende
Bu çok iyi bir bilgiİlaçları gebelik olduktan snra sgk ile anlaşması olan herhangi özel bir hastanede raporlu yazdırabilirsiniz. Bugün yazdırdım ücretsiz aldım hepsini tek kuruş bile vermedim
Bende o vitamini kullanıyorum folicus birde d vitamini. Bugün kalp atışını duyunca estrofemi kesti doktorum diğer ilaçlar 12 haftaya kadar devamBence kullan doktora bakma. Benm regenesis max verdi bir sürü vitamin var içinde. Kendln de alabilirsin vitamin sonuçta zararı olmaz