Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde süpürge vileda falan yapan var mı bu süreçte bu zamana kadar hep annem yardımcı oldu kendim de yapmak istiyorum
Ay ben bugün işe başladım öğretmenim vala mahvoldum 8 saat dersim vardı üst üstüne hiç mola yok 5 er dak öldüm bittim umarım zararı olmaz süpürge ve viledadan daha çok yoruldum bi de 1 haftadır raporluydum çocuklar geri kalmasın diye tahtada çırpındım ama böle devam edersem allah korusun bişi falan olur rapor mu alsam ki bilmiom🤦‍♀️🤷‍♀️

O Ozoz1907 bilinmeyen infertilite dendi bize ama ben %45 engelli kronik rahatsızlıklarım var sürekli ilaçlar hormonlar bünye olarak yıpratıyor ve sanki doktorların umrunda değil ne yapılması gerektiğini söylemiyorlar doğru düzgün eşim aşılamaya devam etme taraftarı gibi ama ben ne yapıcağımı hiç bilmiyorum
Evet malesef cam sakurada öyle bi sorun var sanki senin hic derdin yokmuş gibi onlar daha dert sahibi ediyor ilgi sıfır seni anlamaya hiçbirşekilde caba gostermiyor sen genede 2.yi dene allahtan ümit kesilmez bunlara inat gebe kalırsın belli mi olur 🙏💞

Evet ilk aşılamam onun öncesinde başka bir hastanede klomen tedavisi olmuştu çok doktor hastane araştırdım gittim de ne yapılması gerektiğini söylemiyorlarki bir türlü
Canım bence 1 kerede olsa özel bi doktora git ve muayene ol derim en azından sana rahimde bi sorun var mi yokmu söyler ona gore yolunu çizersin 1 muayeneden bisey kaybetmez kazanirsin ❤️

26 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum . 6. Gün yani bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ağlamaktan helak oldum eşim de ağladım diye bi dünya kızdı bağırdı bu şekilde zaten tutmaz boşuna paralar gidip gelmeler falan dedi daha da kötü oldum . Kavga ettik o bi odada ben tel başıma . Çok kötüyüm
Canım bu donemde strese girmem en gerekirken sen dibini yaşamışsın yapma test sabret 💞zor biliyorum ama inan o gün geliyor çok merak ettiğinde buraya yaz emin ol esin seni bizim kadar anlayamayacak çünkü tam olarak ne yasadigimizi bilmiyorlar üzüldüm kavga etmenize 😔

Ay ben bugün işe başladım öğretmenim vala mahvoldum 8 saat dersim vardı üst üstüne hiç mola yok 5 er dak öldüm bittim umarım zararı olmaz süpürge ve viledadan daha çok yoruldum bi de 1 haftadır raporluydum çocuklar geri kalmasın diye tahtada çırpındım ama böle devam edersem allah korusun bişi falan olur rapor mu alsam ki bilmiom🤦‍♀️🤷‍♀️
Bendr öğretmenim üstelik hergün 2 saat yol çekiyorm. Geçen hafta rapor aldım ama mecburen bu hafta başladım çünkü branşim sınıf gitmesem çocuklar çok geride kalıyo. Yolda giderken çok zorlandım merdivenlerden in çık ayrı dert. Rabbim yardımcımız olsun çocuklarla uğraşmak daha stresli

Canım bu donemde strese girmem en gerekirken sen dibini yaşamışsın yapma test sabret 💞zor biliyorum ama inan o gün geliyor çok merak ettiğinde buraya yaz emin ol esin seni bizim kadar anlayamayacak çünkü tam olarak ne yasadigimizi bilmiyorlar üzüldüm kavga etmenize 😔
Çok sağol kuzum desteğin için çok teşekkür ederim geçecek inşallah bugünler de iyi ki varsınız iyi ki buradayız konuşacak kimsem yok

Bendr öğretmenim üstelik hergün 2 saat yol çekiyorm. Geçen hafta rapor aldım ama mecburen bu hafta başladım çünkü branşim sınıf gitmesem çocuklar çok geride kalıyo. Yolda giderken çok zorlandım merdivenlerden in çık ayrı dert. Rabbim yardımcımız olsun çocuklarla uğraşmak daha stresli
Ay 2 saat yol mu allah yardımcın olsun canım benim okulum evimin yanı yakın ama çok zorlandım başım ağrısı midem bulandı evet ilkokulda çalıştım çok zor ben lisedeyim şuan ama ona reğmen bağır çağır mahvoldum gözüme indi başımın ağrısı fırlayacak gbiydi vala çok zor inşallah bebeişlere bişi olmaz 🤲 ve çok da geri kalmışım nasıl yetişcem bilmem

Ay 2 saat yol mu allah yardımcın olsun canım benim okulum evimin yanı yakın ama çok zorlandım başım ağrısı midem bulandı evet ilkokulda çalıştım çok zor ben lisedeyim şuan ama ona reğmen bağır çağır mahvoldum gözüme indi başımın ağrısı fırlayacak gbiydi vala çok zor inşallah bebeişlere bişi olmaz 🤲 ve çok da geri kalmışım nasıl yetişcem bilmem
Merkezden ilçeye gidiyorum ben valla dolmuşta otururken bile sıkıntı sanki 5 aylık hamileyim karnım şiş gaz var sanırım

Çok sağol kuzum desteğin için çok teşekkür ederim geçecek inşallah bugünler de iyi ki varsınız iyi ki buradayız konuşacak kimsem yok
Çok iyi anlıyorum malesef bu donemi herkesle konuşamıyoruz ama biz burdayiz 🤗 konusacagin yüzlerce seninle ayni kaderi paylaşanlar var sende paylaş rahatla içine atma 😘

Bende korkuyorum sorma😣 bi de mide bulantım azaldı gibi oldu o da korkuttu. En onemli su kalp olayı onu duyarsak düşük ihtimali en aza iniyor🤲
İnanırmısın bende o migde bulantısı hiç olmadı 😥 o yüzden beklerken yoruldum bu kadar bi duysa idim kalp atışlarını 🥺 orada mı degil mi hissetmem lazım yani bir kaç kere muayene olmaya çalıştım doktor kanama olmadan muayeneye çağırmıyor dediler tek ümidim kanamam olmadı ama beklerken çok tükendim 🥺

Merkezden ilçeye gidiyorum ben valla dolmuşta otururken bile sıkıntı sanki 5 aylık hamileyim karnım şiş gaz var sanırım
Yaa aynısı bende de var bende 5 aylık hamile gibiyim ama daha 2. Ay gelmediği için ben onları kilo sandım 🥺🥺 artık evde eşim ile annem gülmeye başladı ben hayatımda bu kadar kilo almadım

İnanırmısın bende o migde bulantısı hiç olmadı 😥 o yüzden beklerken yoruldum bu kadar bi duysa idim kalp atışlarını 🥺 orada mı degil mi hissetmem lazım yani bir kaç kere muayene olmaya çalıştım doktor kanama olmadan muayeneye çağırmıyor dediler tek ümidim kanamam olmadı ama beklerken çok tükendim 🥺
Canım bende emın ol cok istedım gitmeyi ama dediğin gibi bendede kanama yok kanama olmadıktan sonra doktorda bişey yapamıyo anca kanamada müdahele edebılıyor o yuzden gitsemde bişey farketmicek dedım kendıme. Ama stres oldum bende baya… mide bulantısı olmayanda cok var benım olup azalınca bi panik oldum işte acaba yukselen hormon mu düştü diye

Ayın 9u test günüm ancak sabırsızlanıyorum :KK70: genel olarak rahatım aslında ama bazı anlar heyecanıma yenik düşüyorum.
bu gün transferden sonra 6.günüm. dünden beri kasıklarımda ağrı var regli olacakmışım gibi ancak herhangi bir akıntı yok. sulu akıntı var o da progestan fitil kaynaklıdır diye düşünüyorum. göğüslerim aşırı hassaslaştı. yatarken bile sızlıyor. yataktan kalkarken bile ağrıyor.. inşallah bebeğin tutunduğuna dair işaretlerdir. normalde göğüslerim hassaslaşmaz ancak aldığımız ilaçların da etkilemesi muhtemel. dayanıcam en azından pazar gününe kadar test yapmayacağım. 3. gün embriyosu 27.04.2023 transfer tarihim. inşallah herkes burada güzel haberleri verir..

Evet malesef cam sakurada öyle bi sorun var sanki senin hic derdin yokmuş gibi onlar daha dert sahibi ediyor ilgi sıfır seni anlamaya hiçbirşekilde caba gostermiyor sen genede 2.yi dene allahtan ümit kesilmez bunlara inat gebe kalırsın belli mi olur 🙏💞
Ayy inşallah ya❤️🍀 ilk gittiğim zamanlar memenımdum ama bişe sormaya hiç fırsat vermiyorlar

X