Ay ben bugün işe başladım öğretmenim vala mahvoldum 8 saat dersim vardı üst üstüne hiç mola yok 5 er dak öldüm bittim umarım zararı olmaz süpürge ve viledadan daha çok yoruldum bi de 1 haftadır raporluydum çocuklar geri kalmasın diye tahtada çırpındım ama böle devam edersem allah korusun bişi falan olur rapor mu alsam ki bilmiomEvde süpürge vileda falan yapan var mı bu süreçte bu zamana kadar hep annem yardımcı oldu kendim de yapmak istiyorum
Evet malesef cam sakurada öyle bi sorun var sanki senin hic derdin yokmuş gibi onlar daha dert sahibi ediyor ilgi sıfır seni anlamaya hiçbirşekilde caba gostermiyor sen genede 2.yi dene allahtan ümit kesilmez bunlara inat gebe kalırsın belli mi olurO Ozoz1907 bilinmeyen infertilite dendi bize ama ben %45 engelli kronik rahatsızlıklarım var sürekli ilaçlar hormonlar bünye olarak yıpratıyor ve sanki doktorların umrunda değil ne yapılması gerektiğini söylemiyorlar doğru düzgün eşim aşılamaya devam etme taraftarı gibi ama ben ne yapıcağımı hiç bilmiyorum
Canım bence 1 kerede olsa özel bi doktora git ve muayene ol derim en azından sana rahimde bi sorun var mi yokmu söyler ona gore yolunu çizersin 1 muayeneden bisey kaybetmez kazanirsinEvet ilk aşılamam onun öncesinde başka bir hastanede klomen tedavisi olmuştu çok doktor hastane araştırdım gittim de ne yapılması gerektiğini söylemiyorlarki bir türlü
Canım ben ilk testi verdim oran yuksek diye 2.yi bile istemedi kan değerin yuksek ise istemiyor yada artış iyi iseKızlar iki kere test verdim doktor benden daha test istemedi neden acaba
Ben kendimi yormadan yaptım canım üstten üstten artık ne kadar temiz olduysaEvde süpürge vileda falan yapan var mı bu süreçte bu zamana kadar hep annem yardımcı oldu kendim de yapmak istiyorum
Canım bu donemde strese girmem en gerekirken sen dibini yaşamışsın yapma test sabret26 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum . 6. Gün yani bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ağlamaktan helak oldum eşim de ağladım diye bi dünya kızdı bağırdı bu şekilde zaten tutmaz boşuna paralar gidip gelmeler falan dedi daha da kötü oldum . Kavga ettik o bi odada ben tel başıma . Çok kötüyüm
Bendr öğretmenim üstelik hergün 2 saat yol çekiyorm. Geçen hafta rapor aldım ama mecburen bu hafta başladım çünkü branşim sınıf gitmesem çocuklar çok geride kalıyo. Yolda giderken çok zorlandım merdivenlerden in çık ayrı dert. Rabbim yardımcımız olsun çocuklarla uğraşmak daha stresliAy ben bugün işe başladım öğretmenim vala mahvoldum 8 saat dersim vardı üst üstüne hiç mola yok 5 er dak öldüm bittim umarım zararı olmaz süpürge ve viledadan daha çok yoruldum bi de 1 haftadır raporluydum çocuklar geri kalmasın diye tahtada çırpındım ama böle devam edersem allah korusun bişi falan olur rapor mu alsam ki bilmiom
Çok sağol kuzum desteğin için çok teşekkür ederim geçecek inşallah bugünler de iyi ki varsınız iyi ki buradayız konuşacak kimsem yokCanım bu donemde strese girmem en gerekirken sen dibini yaşamışsın yapma test sabretzor biliyorum ama inan o gün geliyor çok merak ettiğinde buraya yaz emin ol esin seni bizim kadar anlayamayacak çünkü tam olarak ne yasadigimizi bilmiyorlar üzüldüm kavga etmenize
Bende yarın gidiyorum kalp İçin çok korkuyorum
Korkma arkadaşım güzel olacakBende yarın gidiyorum kalp İçin çok korkuyorum
Ay 2 saat yol mu allah yardımcın olsun canım benim okulum evimin yanı yakın ama çok zorlandım başım ağrısı midem bulandı evet ilkokulda çalıştım çok zor ben lisedeyim şuan ama ona reğmen bağır çağır mahvoldum gözüme indi başımın ağrısı fırlayacak gbiydi vala çok zor inşallah bebeişlere bişi olmazBendr öğretmenim üstelik hergün 2 saat yol çekiyorm. Geçen hafta rapor aldım ama mecburen bu hafta başladım çünkü branşim sınıf gitmesem çocuklar çok geride kalıyo. Yolda giderken çok zorlandım merdivenlerden in çık ayrı dert. Rabbim yardımcımız olsun çocuklarla uğraşmak daha stresli
Merkezden ilçeye gidiyorum ben valla dolmuşta otururken bile sıkıntı sanki 5 aylık hamileyim karnım şiş gaz var sanırımAy 2 saat yol mu allah yardımcın olsun canım benim okulum evimin yanı yakın ama çok zorlandım başım ağrısı midem bulandı evet ilkokulda çalıştım çok zor ben lisedeyim şuan ama ona reğmen bağır çağır mahvoldum gözüme indi başımın ağrısı fırlayacak gbiydi vala çok zor inşallah bebeişlere bişi olmazve çok da geri kalmışım nasıl yetişcem bilmem
Çok iyi anlıyorum malesef bu donemi herkesle konuşamıyoruz ama biz burdayizÇok sağol kuzum desteğin için çok teşekkür ederim geçecek inşallah bugünler de iyi ki varsınız iyi ki buradayız konuşacak kimsem yok
Normalde sinirlenirim ama sakin kalmaya çalışıyorum yoksa çok geriliyorm az kaldı inşalllah kazasız belasız tatile girerizMerkezden ilçeye gidiyorum ben valla dolmuşta otururken bile sıkıntı sanki 5 aylık hamileyim karnım şiş gaz var sanırım
İnşallah evet merkezden ilçeye gitmiştim bi ara çok zordur bilirimNormalde sinirlenirim ama sakin kalmaya çalışıyorum yoksa çok geriliyorm az kaldı inşalllah kazasız belasız tatile gireriz
İnanırmısın bende o migde bulantısı hiç olmadıBende korkuyorum sormabi de mide bulantım azaldı gibi oldu o da korkuttu. En onemli su kalp olayı onu duyarsak düşük ihtimali en aza iniyor
Yaa aynısı bende de var bende 5 aylık hamile gibiyim ama daha 2. Ay gelmediği için ben onları kilo sandımMerkezden ilçeye gidiyorum ben valla dolmuşta otururken bile sıkıntı sanki 5 aylık hamileyim karnım şiş gaz var sanırım
Canım bende emın ol cok istedım gitmeyi ama dediğin gibi bendede kanama yok kanama olmadıktan sonra doktorda bişey yapamıyo anca kanamada müdahele edebılıyor o yuzden gitsemde bişey farketmicek dedım kendıme. Ama stres oldum bende baya… mide bulantısı olmayanda cok var benım olup azalınca bi panik oldum işte acaba yukselen hormon mu düştü diyeİnanırmısın bende o migde bulantısı hiç olmadıo yüzden beklerken yoruldum bu kadar bi duysa idim kalp atışlarını orada mı degil mi hissetmem lazım yani bir kaç kere muayene olmaya çalıştım doktor kanama olmadan muayeneye çağırmıyor dediler tek ümidim kanamam olmadı ama beklerken çok tükendim
Gİttim kuzum bahçeciye başarıya levent hastanesineCanım bence 1 kerede olsa özel bi doktora git ve muayene ol derim en azından sana rahimde bi sorun var mi yokmu söyler ona gore yolunu çizersin 1 muayeneden bisey kaybetmez kazanirsin
Ayy inşallah yaEvet malesef cam sakurada öyle bi sorun var sanki senin hic derdin yokmuş gibi onlar daha dert sahibi ediyor ilgi sıfır seni anlamaya hiçbirşekilde caba gostermiyor sen genede 2.yi dene allahtan ümit kesilmez bunlara inat gebe kalırsın belli mi olur