Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kasık ağrısı hep oldu ve henüz geçmedi bile diyebilirim. 3. Gün embriyosu 18. Gündeyim çok şükür bir sorun yok dedi doktorum.Sizde de karın da sancı ve kasıklar da sancı ara da oluyormu ? Yarın adet günüm diye mi acaba böyle oluyor.
Aaaa nedenmis aceba bozmayın moralinizi sakin olun bakalım. Kese görmüşmuydunuzBenim değerim 1280 den 800 e düştü ilaçları bıraktık
Çarşamba günü 1280 di değerim kan vermeyi bırakmıştık 2 mayıs kese için çağırmıştı perşembe gece lekelenmem başladı o yüzden dün muayene etti kese görülmedi çok küçük olduğu içinde göremeyebiliriz dedi beta istedi düşmüş. Bu gibi durumların embriyoyla alakalı olduğunu düşünürüz dedi embriyo gelişimi durmuş sanırım.Aaaa nedenmis aceba bozmayın moralinizi sakin olun bakalım. Kese görmüşmuydunuz
Devam kan vermeye demi. İnşallah hayırlısı olur. Üzmemeye çalışın kendiniziÇarşamba günü 1280 di değerim kan vermeyi bırakmıştık 2 mayıs kese için çağırmıştı perşembe gece lekelenmem başladı o yüzden dün muayene etti kese görülmedi çok küçük olduğu içinde göremeyebiliriz dedi beta istedi düşmüş. Bu gibi durumların embriyoyla alakalı olduğunu düşünürüz dedi embriyo gelişimi durmuş sanırım.
Kan vericemde düşüşünü takip edicek ilaçları bıraktık adet olacaksın dedi hayırlısı elden birşey gelmiyorDevam kan vermeye demi. İnşallah hayırlısı olur. Üzmemeye çalışın kendinizi
Kan vericemde düşüşünü takip edicek ilaçları bıraktık adet olacaksın dedi hayırlısı elden birşey gelmiyor
Embriyoyla alakalı ne var mış ki alla alla. Üzmemeye çalışın kendinizi nolurÇarşamba günü 1280 di değerim kan vermeyi bırakmıştık 2 mayıs kese için çağırmıştı perşembe gece lekelenmem başladı o yüzden dün muayene etti kese görülmedi çok küçük olduğu içinde göremeyebiliriz dedi beta istedi düşmüş. Bu gibi durumların embriyoyla alakalı olduğunu düşünürüz dedi embriyo gelişimi durmuş sanırım.
2 embriyo mu transfer edilmiştiBenim değerim 1280 den 800 e düştü ilaçları bıraktık
Bilmiyorum Üzmemeye çalıyorum yapacak birşey yokEmbriyoyla alakalı ne var mış ki alla alla. Üzmemeye çalışın kendinizi nolur
Evet iki taneydi2 embriyo mu transfer edilmişti
1000den snra kese gözükürmüş ben 1bin üstüne çıktım ama 2 hafta sonra çağırdıKeseyi betahcg Kac olunca görüyoruz kızlar.. yada kaç değerinde gördünüz keseyi
Canım ben özel bir hastanede muayene oluyordum yeterince yüksek muayene ücreti ödedigim için geri kalan kan tahlillerini devlet hastanelerinde hallediyordum ama üzerinden 1 yıl gecti o tahlilleri de sanki reglin 2. Günü yapıyorduk diye hatırlıyorumBenim size bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim tüp bebek ile ilgili hiç bir bilgim yok
Benim gittiğim doktor acıbadem işe çalışıyormuş. Telefon ettik bize adetinin 2. Günü gel dediler ancak tüp bebekten önce yapılması gereken tahliller oluyormuş, bana doktorum hiç tahliller ilgili birşey demedi
Biz bu tahlilleri herhangi bir hastanede herhangi bir zamanda yaptırsak olur mu? Mesela amh testi oluyormuş bunlar ne zaman yapılmalı. Pazartesi gidip yaptırsam olurmu beni bilgilendirir misiniz
Ya bi tanesi düşüp diğeri tutundu ise biraz daha mi ilaçları kullansa idinizEvet iki taneydi
Öyle birşey olabilir mi kesede görülmedi amaYa bi tanesi düşüp diğeri tutundu ise biraz daha mi ilaçları kullansa idiniz
Haa keseyi bilmiyordum ben kesede görünmedi ise Birşey diyemeyiz o zamanÖyle birşey olabilir mi kesede görülmedi ama
Yaaa nasi sevindim anlatamam bekliodum senden guzel haber binlerce kere sukurler olsun hadi sımsıkı tutunsun bebislerimiz . sağlikla ilerlesin herseyKızlaaaar 12. Gün bugün test sonucum 427 çıktı sonsuz şükürler olsun Rabbime. Değer nasıl sizce?
Yaa çok teşekkür ederim Aminnn inşallah sımsıkı sağlıkla tutunsunlar inşallah bebislerimiz darısı sonuç bekleyen kardeşlerimize olsun inşallah sadece kendime değil hepimize dua ediyorum çünkü biliyorum ki bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz verdiğiniz destek için de çoook teşekkür ederimYaaa nasi sevindim anlatamam bekliodum senden guzel haber binlerce kere sukurler olsun hadi sımsıkı tutunsun bebislerimiz . sağlikla ilerlesin hersey