Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galiba🤦🏼‍♀️her adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu🤦🏼‍♀️ hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.
Bende de hala devam ediyor adet olacakmışım gibi ağrılar ya psikolojik yada belirtiler birbirine çok benzer olduğu için korkutuyor.
Az kalmış güzel hayırlı sonuçlar alın inşallah 🤲🌸

Kızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galiba🤦🏼‍♀️her adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu🤦🏼‍♀️ hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.
Regl ağrısı benimde oldu dün çok ama ara ara sonra geçti sıkıntı yapma az kaldı

Oooo
Çok güzel bir değer iki tane olma ihtimali bence yüksek. 9. Güne göre iyi çıkmış bende normalde yarın 10. Gün yapmam gerekiyor ama korkuyorum yapmaya bugün yapsam mı diye de geçiyor içimden. Test yaptım bugün yine sabah böyle çıktılar üst üste yaptığım testler umarım güzel sonuçlanır
Bence var canım benimde aynıydı kanda pozitifti 🙈hayırlı olsun 💞🙏

İnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu biraz 🤦🏼‍♀️ Çünkü her adet öncesi ishal olurum🤦🏼‍♀️ yine de Rabbimden ümit kesilmez 🤲
Canım bende hiç sivilce yoktur adet dönemi 1 tane çıkar muhakkak ve bundada çıkınca bende biraz gerilmiştim ama çok şükür pozitif o yüzden bence takılma belirtilere 😘

X