inşallah güzel sonuçlar alırsınızBende iki saat önce kan tahlili verdim. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Dua edin. Güzel sonuçlarımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel sonuçlar alırsınızBende iki saat önce kan tahlili verdim. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Dua edin. Güzel sonuçlarımız olsun
Bende de hala devam ediyor adet olacakmışım gibi ağrılar ya psikolojik yada belirtiler birbirine çok benzer olduğu için korkutuyor.Kızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galibaher adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.
Anti tpo yu ben hep tiroid kontrollerimde baktiriorum onun icin istiolar ilk tup bebege baslarken cok yuksek cikmisti ilaca basladim sonra da lupus teshisi konmustu tedavi o yonde ilerledi. Sizin yuksekmi degeriniz?Hamilr kalan arkadaslar anti tpo değerınıze bakıldı mı?
Aminn inşallah çok teşekkür ederimBende de hala devam ediyor adet olacakmışım gibi ağrılar ya psikolojik yada belirtiler birbirine çok benzer olduğu için korkutuyor.
Az kalmış güzel hayırlı sonuçlar alın inşallah
Kızlarrrrr 9.gün kan testim 324 güzel miinşallah güzel sonuçlar alırsınız
Hayırlı olsun değeriniz sağlıkla artsın inşallahKızlarrrrr 9.gün kan testim 324 güzel mi
İnşallahHayırlı olsun değeriniz sağlıkla artsın inşallah
Aynen canım hiç korkma adet zamanı yükselme oluyorO yüzdenmi acaba hep 10. Guntest yapın diyorlar normalde adet günüm yarın acaba sonramı yukselir
Maşallah canım değerin çok güzel sağlıkla artsın inşallahKızlarrrrr 9.gün kan testim 324 güzel mi
Sağol canım sendende güzel haberler bekliyoruzYaa hayırlı olsun çok iyi değer maşallah Rabbim katlanarak artmasıni nasip etsin inşallah
Bende o marka yaptım ama hep kötü yorum okumuştum sonra kandada pozitif gördüm canımKullandığm marka prodoctor erken gebelik testi ilk dakikada çıktı hemen
İnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu biraz Çünkü her adet öncesi ishal olurum yine de Rabbimden ümit kesilmezSağol canım sendende güzel haberler bekliyoruz
Regl ağrısı benimde oldu dün çok ama ara ara sonra geçti sıkıntı yapma az kaldıKızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galibaher adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.
Bence var canım benimde aynıydı kanda pozitifti hayırlı olsunOooo
Çok güzel bir değer iki tane olma ihtimali bence yüksek. 9. Güne göre iyi çıkmış bende normalde yarın 10. Gün yapmam gerekiyor ama korkuyorum yapmaya bugün yapsam mı diye de geçiyor içimden. Test yaptım bugün yine sabah böyle çıktılar üst üste yaptığım testler umarım güzel sonuçlanır
Canım bende hiç sivilce yoktur adet dönemi 1 tane çıkar muhakkak ve bundada çıkınca bende biraz gerilmiştim ama çok şükür pozitif o yüzden bence takılma belirtilereİnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu biraz Çünkü her adet öncesi ishal olurum yine de Rabbimden ümit kesilmez
Tebrikler sağlıkla yükselsin değerlerimizKızlarrrrr 9.gün kan testim 324 güzel mi
İnşallah canım takmamaya çalışıyorum ama elimde değil inşallah beni üzmezCanım bende hiç sivilce yoktur adet dönemi 1 tane çıkar muhakkak ve bundada çıkınca bende biraz gerilmiştim ama çok şükür pozitif o yüzden bence takılma belirtilere
İnşallah canım inşallah benim de pozitif olurRegl ağrısı benimde oldu dün çok ama ara ara sonra geçti sıkıntı yapma az kaldı
4mayısta öğrenicem allahın izni ile anlarsın biz tekede razıyız yeterli sağlıklı olsun ama ikizsede tadından yenmezBenim 9.gun 139 çıktı. Sizinki ikiz gebelik olabilirmi
Anlıyorum canım takmıyorum desen inanmam zaten ama hep seninle olduğunu düşün ozaman biraz olsun için ferahlıyor ve ben inanıyorum sen güzel haberler ile geleceksinİnşallah canım takmamaya çalışıyorum ama elimde değil inşallah beni üzmez