Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sorum yok canım içini rahat tut 12. Günden sonra hızla yükseir inşallah. Aslında doktorun verdiği günü beklemek lazım yoksa hep stres. Ben silik gördüm 6. Gün kan vermeye cesaret edemedim günümü bekliyorm

Sakın verme cunku gercekten cok fazla stres oluyor insan varsa zaten var niye acele ediyorsak iş olsun işte. Birde bu hcg tam olarak be zaman yukseliyor benim normalde adet günüm yarın

Sakın verme cunku gercekten cok fazla stres oluyor insan varsa zaten var niye acele ediyorsak iş olsun işte. Birde bu hcg tam olarak be zaman yukseliyor benim normalde adet günüm yarın
Bende çok merak ettim evde yaptım test silik çıktı kimisi dedi o testler yanlıs sevinemedim bile. En azından negatif çıkmadı diyorum günümü bekliyorum gerçekten çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım benimde silik cıktı kanda da düşük cıktı o yuzden hiç yapıp strese girme

6. Gün 16 7. Gün 22 8. Gün 28 cıktı artışlar iyi değil
Canım benim hiç korkma yükseliş var burdaki kızlar da biliyor benim ilk 6.41 çıktı resmen çöktüm ertesi gün bianda 81.4 oldu sen içini ferah tut sakın stres yapma benim gibi sonra pişman olursun esas değer 10.gün başlıyormuş doktorum öyle dedi

Dualarım sizinle inşallah bizlerde o günlere geliriz de görürüz yarın benimde tekrar kan testim var inşallah düzenli artar

O yüzdenmi acaba hep 10. Guntest yapın diyorlar normalde adet günüm yarın acaba sonramı yukselir

Kızlar Adana’da tüp bebek yapanlar yazabilir mi önerdiğiniz doktor var mı Adana da ?

Kızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galibaher adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…