Doğru valla yavalla hep dikkat ettim olmuyorsa olmuyor, bu ay kafam rahat, 2 gün önce 40 kg kedi kumu kaldırdım, rahmime bıçak saplandı, ama takmıyorum artık, olursa olur, olmazsa da yapıcak bir şey yok, dikkat etmekte stres yapıyor, bence sağlıklı embrio için ne yaparsan yap tutuyor
Sonrasında sağlıkla bebişin nasip olur inşAllah canım3 temmuzculardan ben elendim kızlar negatif bu ay ki adetle doktora gidip histeroskopi olacagım artık
Canım naptın belirti var mı hiç sendeSonrasında sağlıkla bebişin nasip olur inşAllah canım
İnşallah hamilesindir canım varsa bir test daha yap mutlaka çıkarKızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 16.günü adet olmadım. 14.gün erken gebelik testi silik cıktı. Bunu yaşayan var mı?
Pazartesı kan vercem ama çok merak ediyorum karnım gurulduyo bel agrısı karın ağrısı var.
Ben 2. Fotoda çizgiyi gördüm ilk benim yaptığımda böyleydi sanki bir kaç gün daha tekrarla canım betayı salma olayı hep değişiyor bu bebişlerde kimi erken salıyor kimi geçİğne hariç 12.günüm bitane erken geb testi diğeri de normal freely test yaptim bakar misiniz kizlar
Nasılsın canım düzeldin mi biraz daha iyimisinBen 2. Fotoda çizgiyi gördüm ilk benim yaptığımda böyleydi sanki bir kaç gün daha tekrarla canım betayı salma olayı hep değişiyor bu bebişlerde kimi erken salıyor kimi geç
Maşallah adetin kaçıncı günü başladınız tedaviyeMerhaba acıma hiç hissetmedim kasmicaksiniz serbest birakicaksinz.adet günü kadar bekleyin . dün doktora gittim 5haftalik 3gun olduğumu soyledi. 2kese var haftaya Perşembe günü tekrar gidecem.
Pek değil canım fiziken de çok hasta gibiyim ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum inşallah zamanla düzelirNasılsın canım düzeldin mi biraz daha iyimisin
İnşallah hamilesindir canım varsa bir test daha yap mutlaka çıkar
İnşallah canım çok teşekkür ederim. O kadar hayal kırıklığı yasadım kı şu bebiş konusunda varsa da Rabbim kayırsın kucagımıza nasip etsin inşallah hepimizin ❤İnşallah hamilesindir canım varsa bir test daha yap mutlaka çıkar
Test yaptım negatifAdet mi oldun canım
Düzelir canım inşallah bebişini görmeye ne zaman gideceksinPek değil canım fiziken de çok hasta gibiyim ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum inşallah zamanla düzelir
Bu hafta içi çağırdı doktor 7 haftalık olacak görünür inşallahDüzelir canım inşallah bebişini görmeye ne zaman gideceksin
Yok meleğim yaCanım naptın belirti var mı hiç sende
Kıyamam bebeğim ya dualarımdasın İnşAllah tamamen toparlarsınPek değil canım fiziken de çok hasta gibiyim ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum inşallah zamanla düzelir
Test yapsan çıkar ya silikYok meleğim yaregl olmadığım için umudum var bugün 11.gün
Aay İnşAllah dua niyetine geçer kabul olurTest yapsan çıkar ya silik
Offf iyi dayanıyorsunAay İnşAllah dua niyetine geçer kabul olurtestim olsa çoktan yapardım bebeğim ama annemlerdeyim testte almıyorum
Eczane çok ama ben biraz daha vakit geçsin net sonuç göreyim istiyorum belirsizlik beni yoruyorOfff iyi dayanıyorsunhiç mi eczane yok alsanız ben catladım da
Geçmiş olsun. Toparlarsınız hemen, yazın d vitamini meyve sebze de çok. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.İşte kimyasal oldu ya bunun kanaması dün tamamen bitti bundan sonra bir adet daha geçireyim diyorum çok kan verdim bu ay, herhalde 11 ya da 12 tüp, onları da yerine koyayım diyorum vitamin de alıp kullanacağım