- 13 Mart 2022
- 321
- 173
Bence bu ay şansın yüksek değerlendir kan kendi kendini yenileyebilir ara vermeİşte kimyasal oldu ya bunun kanaması dün tamamen bitti bundan sonra bir adet daha geçireyim diyorum çok kan verdim bu ay, herhalde 11 ya da 12 tüp, onları da yerine koyayım diyorum vitamin de alıp kullanacağım
Dün adetin 13.günüydü akıntı başladı canım. Ama akıntı veya belirti olmadan da yumurtlama oluyormuş gayetBen yumurtlama yaklaşırken o akıntı başlıyor diye biliyordum ama seninki de mi daha yeni başladı? Bilen yazsın valla benim kafam karıştı. Doğru düzgün akıntım yok bişeyim yok yine de böyle olsa da yumurtlama olur mu acaba?
Değerlendirdim canım çok teşekkür ederimYumurtlama günü oluyor canım değerlendir mutlaka
Bugün biraz daha geldi hatta baya geldi akıntı, sonra da ağrı başladı. Ben de boş buldukça ev içi volta atıyorum yürüyüş yapıyorum. Hem ağrı azalsın hem stresimi alsın diye. Allahım inşallah buluşma gerçekleşmiştir.Dün adetin 13.günüydü akıntı başladı canım. Ama akıntı veya belirti olmadan da yumurtlama oluyormuş gayet
Kendini bu kadar yorma canım hamile olduğunu bilmiyorlar mı git dinlen evde. Bilmiyorlarsa da kendini iyi hissetmediğini söyle. Zorlama kendiniKızlar ben de yorgunluktan mahvoldum. Hep misafirlikte, ordan oraya gidiyoruz evim gibi rahat değil illa ki. Elim kolum sanki saatlerce spor yapmış gibi ya. 1. Trimester yorgunluğu bu sanırım
Yumurtlama takibi yapmam gerekiyor galiba onun için de adetim 9 gün sürdü çünkü normalde 5 gün sürer bir de tatile gideceğiz iyice çorba oldu yaniBence bu ay şansın yüksek değerlendir kan kendi kendini yenileyebilir ara verme
Ailelerimizin yanına geldik 9 aydır gormuyorduk, bir şimin ailesi bir benim ailem, bayram ziyaretleri yoruldum öyle tatil süremiz de kisaKendini bu kadar yorma canım hamile olduğunu bilmiyorlar mı git dinlen evde. Bilmiyorlarsa da kendini iyi hissetmediğini söyle. Zorlama kendini
Adeti 3gun başladı gonal f igne 6gun vurdum.yumyrta boyutu ulaşırsa çatlatma iğnesi vuruyorMaşallah adetin kaçıncı günü başladınız tedaviye
Y inşallah diyim hiç umudum olmadiği bi ay daha sonra eşim yurtdişina gidiyo iş için üç ayda bi gelcekte ancaBen 2. Fotoda çizgiyi gördüm ilk benim yaptığımda böyleydi sanki bir kaç gün daha tekrarla canım betayı salma olayı hep değişiyor bu bebişlerde kimi erken salıyor kimi geç
Bayram seyran girdi araya ondan galçba bn bile sabah kaynana evinde yaptimKızlar bu ay niye az kişi test yapıyor ya biz 7-8 de başlamıştıkyapın şu testleri artıkkkkk gelin aramıza
Sen de var gibiBayram seyran girdi araya ondan galçba bn bile sabah kaynana evinde yaptim
Olsun canım hiçbiri şu an senin sağlığından önemli değil sen önce kendini düşünmelisinAilelerimizin yanına geldik 9 aydır gormuyorduk, bir şimin ailesi bir benim ailem, bayram ziyaretleri yoruldum öyle tatil süremiz de kisa
Ayın 3ünde test yağacak burayaKızlar bu ay niye az kişi test yapıyor ya biz 7-8 de başlamıştıkyapın şu testleri artıkkkkk gelin aramıza
Aminn inşallahİnşallah canım çok teşekkür ederim. O kadar hayal kırıklığı yasadım kı şu bebiş konusunda varsa da Rabbim kayırsın kucagımıza nasip etsin inşallah hepimizin ❤
Girip girip test var mı diye bakıyorum ben deAyın 3ünde test yağacak buraya
Yaa çok sevindim canım iyileşmeneGirip girip test var mı diye bakıyorum ben deay idrar yolu enfeksiyonum geçmiş bu arada çok şükür, antibiyotik iğne kullanmıştım
Bayram girdi araya canım testde alamadık malum köye geldik büyüklerimizin yanına yarın dönüyoruz pazartesi anca kırmızılar gelmezse 13. Günüm olacakKızlar bu ay niye az kişi test yapıyor ya biz 7-8 de başlamıştıkyapın şu testleri artıkkkkk gelin aramıza