İnternetten zararları ile ilgili videolar izle. Canın çok istediğinde başka bir şey yap kafan dağılsın canım. Bebeğine ne yaptığını bilmediğin için içebiliyorsun bilsen yanında içilmesine bile müsade etmezsinKizlar ya biliyosunuz ben de hamileyim 8+5 deyim. Sabahlari bulantim vs sebebiyle canım hic sigara istemiyorum ama aksamlari dayanamiyorum 3-4 tane iciyorum. Napsam nasil biraksam bilemiyorum
Kız benim elimin altında olmasına rağmen almıyorum yapmıyorum bende kendime hayret ediyorumBayram girdi araya canım testde alamadık malum köye geldik büyüklerimizin yanına yarın dönüyoruz pazartesi anca kırmızılar gelmezse 13. Günüm olacakbir ilk yaşıyorum yani
Inan bilmemek ici. Bakmiyorum hata bende. Doktorum gunde en fazla 3 tane icebilirsin dedi ay bir gun icmedim sinir krizlerine girdim baş ağrisindan öldümİnternetten zararları ile ilgili videolar izle. Canın çok istediğinde başka bir şey yap kafan dağılsın canım. Bebeğine ne yaptığını bilmediğin için içebiliyorsun bilsen yanında içilmesine bile müsade etmezsin
Bende bağımlıydım ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. O iradeyi göstermelisin özgürleşmelisin bebeğin içinInan bilmemek ici. Bakmiyorum hata bende. Doktorum gunde en fazla 3 tane icebilirsin dedi ay bir gun icmedim sinir krizlerine girdim baş ağrisindan öldüm
Bende şaşıyorum canım kendime her ay 7. Günden başlardım elimde toplu test oldugunda. Bu ay doktorum dinlen dedi tedaviKız benim elimin altında olmasına rağmen almıyorum yapmıyorum bende kendime hayret ediyorumama evde olsa kesin dayanamaz yaparım
Boşvermenin rahatlığı da başkaymışBende şaşıyorum canım kendime her ay 7. Günden başlardım elimde toplu test oldugunda. Bu ay doktorum dinlen dedi tedavi
Vermedi ya acaba ondan kaynaklı mı bu rahatlıgım
Yok ya zannetmiyorm hiç çizgi göremedim sabahki testimde son olarak bu ayim kaldi eşim iş gereği tayini çikti iki yil yok bu son şansim bu ay bnu iyi değerlendirmem lazmSen de var gibi
Valla canım aynen öyle stressiz olmak çok iyiymiş. Ateş ölçtüm ama düzen bozulmasın diye oda bi beklentim oldugundan degilBoşvermenin rahatlığı da başkaymışİnşAllah güzel bir sürpriz yapar bu bebişler bize
Nasıl gidiyor ateşin pekiValla canım aynen öyle stressiz olmak çok iyiymiş. Ateş ölçtüm ama düzen bozulmasın diye oda bi beklentim oldugundan degil
Oda şaşırtıcıNasıl gidiyor ateşin peki
Ooo müko mükoOda şaşırtıcınormalde benim luteal evrem 10 gün sürer 11 gün adet olurum yada yarın olmam gerek yüksek gidiyor şimdilik
İnşallah canım inşallah şaşırmaya çok ihtiyacımız varOoo müko mükoİnşAllah güzel bir sonuç alırız pazartesi günü
Kacta gormustun ilk pozitifi canimcim sen? Yumurtlama gununu 1.gun sayarsan eger?Kızlar bu ay niye az kişi test yapıyor ya biz 7-8 de başlamıştıkyapın şu testleri artıkkkkk gelin aramıza
bi umut şimdi yaptım ter temiz))) umut fakirin ekmeğidir)))Kızlar bu ay niye az kişi test yapıyor ya biz 7-8 de başlamıştıkyapın şu testleri artıkkkkk gelin aramıza
3 temmuzcumusun canım. Valla bende de olsa yapardım ama korkuyorum yapmaya artıkbi umut şimdi yaptım ter temiz))) umut fakirin ekmeğidir)))
Bu ay değerlendiremedik mi demiştin canım yanlış hatırlıyor da olabilirimbi umut şimdi yaptım ter temiz))) umut fakirin ekmeğidir)))
Ben de böyleydi ama şöyle bir durum var biraz bekleyince böyle belirginleşti çok çok silik evirip çevirince gölge çıkıyordu ilk 15-20 dksındaKacta gormustun ilk pozitifi canimcim sen? Yumurtlama gununu 1.gun sayarsan eger?
evet 3 temmuz ama bellide olmaz, bu ay doktorsuz devam ettiğim için belli diğil yumurtlama günü, uygulama 3ü gosteriyor3 temmuzcumusun canım. Valla bende de olsa yapardım ama korkuyorum yapmaya artık
evet 4-5 mi defa oldu bu ay, onlarda yumurtlamaya düşdü mü düşmedi mi bilemedim, doktorsuz takip kötüymüş pko içinBu ay değerlendiremedik mi demiştin canım yanlış hatırlıyor da olabilirim
Ilk 11.gunde gordun o zaman?Ben de böyleydi ama şöyle bir durum var biraz bekleyince böyle belirginleşti çok çok silik evirip çevirince gölge çıkıyordu ilk 15-20 dksında