Amin amin aminAllah sana sabır seni o eve götüren kocaya da akıl versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin aminAllah sana sabır seni o eve götüren kocaya da akıl versin
Sağlıklı bebeğe naparsan yap bişey olmuyorKızlar bebeğin döllenme ve tutunma sürecinde dikkat edip etmemek (ağır kaldırmak, beli zorlamak vs.) durumu etkiliyor mu yoksa sağlıklı bir embriyoysa illa tutunuyor mu? İlk hamileliğimde adet günüme kadar bilmediğimden ağır bi şey yaptım mı falan hatırlamıyorum ama ikincide hamile kalmış olduğumu anladığım halde önemsemedim kendimi zorlayacak şeyler yaptım, oğlumu kucakladım falan. Bunlar tutunmayı etkileyip kimyasala çevirmiş midir yoksa başından beri sağlıksız olan embriyoyu mu atıyor vücut?
Bi dahaki sefere dikkat etmem gerekiyor mu diye soruyorum aslında, ilk hamileliğimde doktorum sağlıklı bebeğe ne yaparsan yap bir şey olmaz demişti ama tutunma sürecinde de bu geçerli midir acaba kaç gündür kafamı kurcalıyor?
Bence de cok erken.. ama gel de bunu bana anlat bende var erken gebelik testi. Yapayim bakalim neler olacakBenimde yarın 8. Gün bende pazar diye düşünüyordum ama çok erken ya bence 4-5 Temmuz bizim erken gebelik testi de yok bende
Yumurtlama günü oluyor canım değerlendir mutlakaKızlar yumurta akı gibi akıntı geldiğinde yumurtlama günü mü oluyordu yoksa yumurtlama yakın mı demek oluyordu benim bugün geldi
TeşekkürlerSağlıklı bebeğe naparsan yap bişey olmuyor
Yap bakalım inşallah güzel haberler bekliyoruzBence de cok erken.. ama gel de bunu bana anlat bende var erken gebelik testi. Yapayim bakalim neler olacak
valla hep dikkat ettim olmuyorsa olmuyor, bu ay kafam rahat, 2 gün önce 40 kg kedi kumu kaldırdım, rahmime bıçak saplandı, ama takmıyorum artık, olursa olur, olmazsa da yapıcak bir şey yok, dikkat etmekte stres yapıyor, bence sağlıklı embrio için ne yaparsan yap tutuyorKızlar bebeğin döllenme ve tutunma sürecinde dikkat edip etmemek (ağır kaldırmak, beli zorlamak vs.) durumu etkiliyor mu yoksa sağlıklı bir embriyoysa illa tutunuyor mu? İlk hamileliğimde adet günüme kadar bilmediğimden ağır bi şey yaptım mı falan hatırlamıyorum ama ikincide hamile kalmış olduğumu anladığım halde önemsemedim kendimi zorlayacak şeyler yaptım, oğlumu kucakladım falan. Bunlar tutunmayı etkileyip kimyasala çevirmiş midir yoksa başından beri sağlıksız olan embriyoyu mu atıyor vücut?
Bi dahaki sefere dikkat etmem gerekiyor mu diye soruyorum aslında, ilk hamileliğimde doktorum sağlıklı bebeğe ne yaparsan yap bir şey olmaz demişti ama tutunma sürecinde de bu geçerli midir acaba kaç gündür kafamı kurcalıyor?
Kusura bakmayın bende çatlatma iğnesi oldum yarın 14. Günüm fakat 13.sabah test yaptım negatif aşılama dedi doktor ben acıya hiç dayanamam işlem ne kadar acıttı Allah rızası için bana cevap verin lütfenKizlar hamileyim 173.9ciktiaşılamaya oldum 3haziranda.bugn sonucu ogrendim
Merhaba acıma hiç hissetmedim kasmicaksiniz serbest birakicaksinz.adet günü kadar bekleyin . dün doktora gittim 5haftalik 3gun olduğumu soyledi. 2kese var haftaya Perşembe günü tekrar gidecem.Kusura bakmayın bende çatlatma iğnesi oldum yarın 14. Günüm fakat 13.sabah test yaptım negatif aşılama dedi doktor ben acıya hiç dayanamam işlem ne kadar acıttı Allah rızası için bana cevap verin lütfen
Çizgi yok 15gunu kadar bekleyin cnmİğne hariç 12.günüm bitane erken geb testi diğeri de normal freely test yaptim bakar misiniz kizlar
Zaten ümidim yoktu 10aydır olmıyor offfÇizgi yok 15gunu kadar bekleyin cnm
Bekleyeceğim derken bir ay ara mı verdin? Kimyasaldan sonrası hormonlar yüksek oluyormuş iyiymiş aslında ama bilmiyorum.Benim de kimyasal yeni bitti bir adet daha bekleyeceğim temmuza yetişmez herhalde, inşallah nasip olur hepimize
Benim de dün akşam geldi ama tam şeffaf değildi biraz da kıvamlıydı. Yumurtlamışımdır inşallahKızlar yumurta akı gibi akıntı geldiğinde yumurtlama günü mü oluyordu yoksa yumurtlama yakın mı demek oluyordu benim bugün geldi
Akıntı gelmedende yumurtlama oluyor kızlar rahat olun herkesde olmayabiliyormuşBenim de dün akşam geldi ama tam şeffaf değildi biraz da kıvamlıydı. Yumurtlamışımdır inşallah
Bende inanıyorum hiç belirtim olmamasına rağmen İnşAllah nasip olurCanımm, inşallah bu ay güzel haber vereceksin bize, inanıyorum
Ay inşallah Şu son ilişkiyle aradaki mesafe açılmadan yumurtlama olmuş olsunAkıntı gelmedende yumurtlama oluyor kızlar rahat olun herkesde olmayabiliyormuş
Adet mi oldun canım3 temmuzculardan ben elendim kızlar negatif bu ay ki adetle doktora gidip histeroskopi olacagım artık
İşte kimyasal oldu ya bunun kanaması dün tamamen bitti bundan sonra bir adet daha geçireyim diyorum çok kan verdim bu ay, herhalde 11 ya da 12 tüp, onları da yerine koyayım diyorum vitamin de alıp kullanacağımBekleyeceğim derken bir ay ara mı verdin? Kimyasaldan sonrası hormonlar yüksek oluyormuş iyiymiş aslında ama bilmiyorum.