Tamam canım teşekkür ederim geç yumurtlama oldu6 hazirana ekledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkür ederim geç yumurtlama oldu6 hazirana ekledim canım
6 gün erken olmuş baby, acaba yerleşmemiaynurland ben elendim canım işaretleyebilirsin.
11 Mayıs günü yumurtlama gördüm. 13. Gün bugün adettir diye düşünüyorum.6 gün erken olmuş baby, acaba yerleşmemi
yumurtlamayı erken gördüysen bir şey diyemem11 Mayıs günü yumurtlama gördüm. 13. Gün bugün adettir diye düşünüyorum.
Maalesef gelecek ay olur inşallahyumurtlamayı erken gördüysen bir şey diyemem
Seninle gününümuz ayni doktor bu ayda klomen verdi persembe günü bitecek 15.gun yumurtlama varmi bakacak inşallah bu ay hepimizin olurKızlar ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay suan adetin 9. Günündeyim normalde hep 15. Gün yumurtlama olur bende ama akıntım var bugün ve kasıklarımda hafif ağrı var acaba erken mi yumurtladım ya iltihap vs yok aynı yumurtlama belirtileri yaşıyorum anlamadım
Cnm betan 5 gün gecikmeye göre düşük gbi durabılır ama 2. Kanı vermeden bunu bilemeyizTeşekkür ederim canımm kızlar sizce kan değerim 5 gün gecikmeye göre düşük mü aklıma takıldı
İnşallah çok aminn .. bide pesspembee açık renkte lekelenmem var yerleştiği için mi yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyorCnm betan 5 gün gecikmeye göre düşük gbi durabılır ama 2. Kanı vermeden bunu bilemeyiz
İnşallahh jet gbi artar betan
Gönlünü ferah tut cnm ama olacagın önündede duramayız, rabbim bilirİnşallah çok aminn .. bide pesspembee açık renkte lekelenmem var yerleştiği için mi yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor
2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde yine kan ver canım artışı önemli olan İnşAllah sağlıkla büyüyecek minnoşTeşekkür ederim canımm kızlar sizce kan değerim 5 gün gecikmeye göre düşük mü aklıma takıldı
İnşallah yaaa hafif pespembe kanamam tarzı alıntım vardı geçti çok şükür şimdi sağlıkla tutunsun rabbim kimseye aratmasın2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde yine kan ver canım artışı önemli olan İnşAllah sağlıkla büyüyecek minnoş
Tebrik ederimmmmEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 @bitkin96 bakarmısınız teste kızlar
Teşekkür ederimTebrik ederimmmm