- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
Teşekkür ederim çiçeğimTebrikler kuzummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çiçeğimTebrikler kuzummmm
Benim de 2 kimyasal var, pıhtılaşma bozukluğu çıktı testlerde, şimdi ecopirin başladım gebelik oluşursa oksapar iğne başlayacağım hepimiz için en hayırlısı olsun, inşallah bu kez sapasağlam bebişler gelsinAmiiin inşallah beta verdim ordan da emin olunca dahiliyeye koşcam troid problemim var 2 kez kimyasal düşük yaşadım daha önce korkuyorum
Ekledim canım muhtemelen kuruma çizgisiFoto at bakalım canımm
Canımm tebrik ederimEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 @bitkin96 bakarmısınız teste kızlar
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yoldaBenim de 2 kimyasal var, pıhtılaşma bozukluğu çıktı testlerde, şimdi ecopirin başladım gebelik oluşursa oksapar iğne başlayacağım hepimiz için en hayırlısı olsun, inşallah bu kez sapasağlam bebişler gelsin
Teşekkür ederim kuşumCanımm tebrik ederim
Sen olmazsan tekrarla testi bence, her ihtimale karşı.Ekledim canım muhtemelen kuruma çizgisi
Aynı anda iki test yapmıştım canım diğerinde böyle bir şey yok sadece bunda oldu ama tekrarlarım tabikiSen olmazsan tekrarla testi bence, her ihtimale karşı.
darısı bizlere hissediyorum bir çok kişi bu gruptan mucizeleri yaşayacakBu da kan sonucum
Bir de sabah mı yapsan canım başka bir test erken gebelik testi olarakEkledim canım muhtemelen kuruma çizgisi
Oooo maşaAllah size sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım tebrik ederimmmEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 @bitkin96 bakarmısınız teste kızlar
Evet bende onu düşünüyorum bazen beraber çatlama beklediğimiz günleri hatırlıyorum inşallah sonu güzel biter beklediğimiz her güzel şey bizi bulurÇok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Ay doğan büyüyor derler ya hamile kalanda hızla büyüyo daha dün gibi ama yolu yarılamışın bile maşaAllah size
Amiin canım benim İnşAllahEvet bende onu düşünüyorum bazen beraber çatlama beklediğimiz günleri hatırlıyorum inşallah sonu güzel biter beklediğimiz her güzel şey bizi bulur
Acaba benim sonucumda böyle mi benimde cumartesi adet olmam gerekti... 70 den iki kat hesaplarsak ancak 3 haziran cumartesiye 2240larda oluyor.Bu da kan sonucum
Teşekkür ederim canımm kızlar sizce kan değerim 5 gün gecikmeye göre düşük mü aklıma takıldıOooo maşaAllah size sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım tebrik ederimmm
İlki geçen yıl nisan ayında olmuştu 2.si de Ocak ayında oldu martta rahim filmi çekildi . Şubatta zaten tsh değerlerimin çok yüksek olduğunu öğrendim düşüklere bunun sebep olduğunu söyledi doktorum. Hap başlayınca bu ay da haberi aldım1fafeyla cnm hayırlısı olsun inşallah
Bnımde ocak ve martta 2 kımyasalım var
Senın 2 kımyasalın ne zamandı?
Bilmiyorum ya acaba düşük mü bu değer gecikmeye göre ben hiç anlamıyorum . Normal mi önemli olan 2 kat artış mıAcaba benim sonucumda böyle mi benimde cumartesi adet olmam gerekti... 70 den iki kat hesaplarsak ancak 3 haziran cumartesiye 2240larda oluyor.
6 hazirana ekledim canımaynurland canım benim bat değişti 5 yada 6 haziran birini eklersen sevinirim