Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ocean mummy içiyorum canım içeriğine bak istersen. Ağzına atar atmaz su içersen kokusu gelmiyor mide bulantısı da yapmadı. Doktoruma sordum çok iyi kullanmaya devam edebilirsin dediHangisini verdi doktor tek folik asit mi multivitaminli mi ben regenesis max kullanıyorum omega 3 var içinde biraz mide bulantısı yapıyor değiştirmekte istemiyorum ama :/
İn şa Allah canım.Hep olmayanlara dua ediyorum canım.Hamiş olunca beni etiketleÇok şukur cnm çok sevındım
Çok uğraştın
İnşallah sağlıkla devam eder
Bizede dua et
Taşınma telaşından hal kalmadı aktiviteye bende yumurtlama gibi akıntım geldi ama acaba üşüttüm ondan mı bilmiyorum ovu testi de yapmıyorum bu ay bi doktora gidip takip yaptırayım bari , her ay yumurtlama olmayabiliyormuş boşuna umut etmem taktım yine kafaya akışta kalıcam demiştim olmadı kalamadımiyiyim canım iş güç çalışıyorum bir yandan da sıkılıyorum sen nasılsın :)
ovü testi ile takip ettim yumurtlama oldu görünüyor hatta çatlayalı bugün 6.gün. ama nedense eskisi gibi sabırsız değilim önceden günler geçmezdi şimdi en erken 2 gün kala yapıcam testi. hiç belirti de yok o yüzden pek umudum yok.
sen naptın yumurtlama yakın mı :)
Yaa çok sevindim canım benim çok beklemiştin sevindim adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınOlduğuna inanmıyorum kan verene kadar
Amin canım Amin.Allah sizlerede nasip etsin kolay yollaYaa çok sevindim canım benim çok beklemiştin sevindim adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin canım Amin.Allah sizlerede nasip etsin kolay yollaYaa çok sevindim canım benim çok beklemiştin sevindim adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evet insan çok istediği bir şeyi karşısında görünce ister istemez duygusallaşıyor üstüne birde regl olmuşun tam kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş Sabretmek zor gerçekten istersen 2.ay bitince hormonlarına baktır her şey yolundaysa denemeye başlarsınAminnnnnn, ağzından bal damlıyor. Dün 3 hafta sonra doğum yapacak arkadaşım ve eşini ağırladım. Allahım o kadar güzel bir duygu ki. Çok hüzünlendim. Sonra mutsuz olupçikolataya verdim kendimi. Sonra dedim cemile ne yapıyorsun. Haftalardır diyetti spordu hedefin var. Meğer regl olacakmışım dün o yüzden hormonal bir hassasiyet oluşmuş Neyse yarından itibaren sağlıklı beslnememe devam. Regl dönemleri beni mahvediyor. Doktor 3 ay kullan hapı dedi ama acaba 2. ay kullanıp bıraksam mı diye düşünüyorum. Neyse bakalım.
Neeeeee çok şükür canım çok şükür senin için o kadar çok dua ettim ki bu güzel haberi duymak çok iyi geldi çok mutlu oldummmmm Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah hep huzurlu mutlu olursunuzKızlar nasılsınız?Sizi unutmadım bu müjdeli haberi size vermek istedim.Hamileyim çok şükürGerçi testle öğrendim kan testi 29 vericem..şimdi duam sağ salim kucağıma almak nasip olsun.Tam sevinemiyorum.Allah olmayanlara nasip etsin
Kız pespembe çizgi nasıl inanamazsınOlduğuna inanmıyorum kan verene kadar
YaaaAmin Allah canım Amin. kuzum dualarımda olucaksın hiç unutmadım seni..Hepinize dua edicemNeeeeee çok şükür canım çok şükür senin için o kadar çok dua ettim ki bu güzel haberi duymak çok iyi geldi çok mutlu oldummmmm Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah hep huzurlu mutlu olursunuz
Akışta kalmak çok zor yapabilene helal olsun Aynen en iyisi doktora bir göstermek daha net olur her şey Taşınmanız ne zaman biter ay kaçırma şu günleriTaşınma telaşından hal kalmadı aktiviteye bende yumurtlama gibi akıntım geldi ama acaba üşüttüm ondan mı bilmiyorum ovu testi de yapmıyorum bu ay bi doktora gidip takip yaptırayım bari , her ay yumurtlama olmayabiliyormuş boşuna umut etmem taktım yine kafaya akışta kalıcam demiştim olmadı kalamadım
Bat 18 Haziran benim çok varrr zaman geçmez bana
Çok sağol canım benim Ne zaman kan vereceksin nasıl ilerleyecek süreçYaaaAmin Allah canım Amin. kuzum dualarımda olucaksın hiç unutmadım seni..Hepinize dua edicem
Bilmiyorum dün eşime dedim sanırım olmadı belirtim hiç yok..ufak tefek o da biliyorum ilaçlardan iğnelerden..ondan dedim olmadı kesinKız pespembe çizgi nasıl inanamazsın
Hemşireye yazdım testin resmini istedi sonra dedi 29 kan verin ve sonucu gönderin..sonra artık İn şa Allah her şey iyi olursa ultrasona gidicemÇok sağol canım benim Ne zaman kan vereceksin nasıl ilerleyecek süreç
Yaa eşine söyledin mi şimdiBilmiyorum dün eşime dedim sanırım olmadı belirtim hiç yok..ufak tefek o da biliyorum ilaçlardan iğnelerden..ondan dedim olmadı kesin
Ayın 29unda mı kan vereceksin ay niye bugün değil ben çatlarımHemşireye yazdım testin resmini istedi sonra dedi 29 kan verin ve sonucu gönderin..sonra artık İn şa Allah her şey iyi olursa ultrasona gidicem
Söyledim tabi o da aman diyor bekleyek güzelce ilerlesinYaa eşine söyledin mi şimdi
Amiiin amin inşAllah kimseye söylemeyin lütfenSöyledim tabi o da aman diyor bekleyek güzelce ilerlesin
Yok tüp bebekte öyle ya..gün veriyorlar..mesela bu gün gitsem zaten 29 yine isticek..ama her gün koyuluğu takip edicemAyın 29unda mı kan vereceksin ay niye bugün değil ben çatlarım