- 28 Mart 2023
- 135
- 81
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilates çok iyi geliyor yumurtalama ve rahim için ben çok verim aldım kesinlikle tavsiye ediyorum Pko var bende ona çok iyi geldiBende adet gecikmesi var canım evlendikten sonra çok düzensizleşti, geçen ay kontrole gittim jinekolojik muayene oldum doktor yumurta sayın çok iyi kist vb bir sorun görünmüyor dedi Hareketsizlikten çok kilo aldım kilo düzensizlik yapıyormuş bana bu şekilde söyledi kilo alma dedi
Yaa gerçekten mi ilk defa duyuyorum bunu, evde kendi imkanlarımla yapabilir miyim acaba pilatesiPilates çok iyi geliyor yumurtalama ve rahim için ben çok verim aldım kesinlikle tavsiye ediyorum Pko var bende ona çok iyi geldi
Foto at bakalım canımmKızlar öğlen yaptığım testte sonradan belirsiz bir çizgi oluştu test artımed 10 dkdan sonra olduğu için dikkate almayayım değil mi
Evet aslında YouTube da mat pilates var evde yapılabilir , doğurganlık için yoga da var YouTube da onları çok yapmıştım..Yaa gerçekten mi ilk defa duyuyorum bunu, evde kendi imkanlarımla yapabilir miyim acaba pilatesi
Evet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar1fafeyla şokta sanırım hala kendide inanamıyor inşallah
Yaaa maşallah maşallahh, sağlıkla gelsinnn bebişinEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar
AAAAYYYY teyzeeee oluyoruzEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar
Ayyy çok sevindim baya yüksek bence beta belirtin varmıydı canımEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar
Aminnn rabbim tüm isteyenlere nasip etsinYaaa maşallah maşallahh, sağlıkla gelsinnn bebişin
Yaaa yiğen geliyor galiba sizeAAAAYYYY teyzeeee oluyoruz
Adet olmam gereken gün cumartesi günü çok kötüydü midem üşüttüm sandım istifa ettim hatta sma gebelik olduğu aklıma gelmedi. Bide adet olcak gibi kasıklarım çok ağrıyo 2 haftadır sadece bu ikisiAyyy çok sevindim baya yüksek bence beta belirtin varmıydı canım
Hayırlı olsun canımEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar
Evet pozitif maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallahEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar
Teşekkür ederim inşallah bu kez sağlıkla tutunur darısı başınızaHayırlı olsun canım
Amiiin inşallah beta verdim ordan da emin olunca dahiliyeye koşcam troid problemim var 2 kez kimyasal düşük yaşadım daha önce korkuyorumEvet pozitif maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Yumurtlamadan beri ağrı varmış işte o yerleşme ağrısı oluyor çoğu kişi de olmuş çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla gelsin minnosumuzzzzAdet olmam gereken gün cumartesi günü çok kötüydü midem üşüttüm sandım istifa ettim hatta sma gebelik olduğu aklıma gelmedi. Bide adet olcak gibi kasıklarım çok ağrıyo 2 haftadır sadece bu ikisi
Teşekkür ederim canım. Subatta klomen martta femara kullandim olmadi. Biraktim ara vereyim dedim dedigim ay hamile olduğumu öğrendim cok hafif mide yanmam oldu ama konduramadim günüm gecincede test yaptımCnm çok sevındım
Sen 2 ay önce falan ovitrelle olmuştun tutmamıştı
Bu ay ne yaptın, belirtilerın nelerdi
Tebrikler kuzummmmEvet şok geçirdim biraz hatta hastaneye gittim kan verdim geldim sonucu bekliyorum artık B Buffalosos melisaa93 Zumruduanka96 bakarmısınız teste kızlar
O kadar adetle birebir ki belirtiler ayırt etmez çok zor oluyor . Yumurtlama takibi bile yapmadım bu ay salmıştım iyice kimyasaldan sonra heleki . Rabbimin hediyesiYumurtlamadan beri ağrı varmış işte o yerleşme ağrısı oluyor çoğu kişi de olmuş çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla gelsin minnosumuzzzz