- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Şimdiye çoktann çıkar kuzum7 gün önce negatifti kan testim.sizce biraz daha beklemelimiyim varsa bile yükselmesi için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiye çoktann çıkar kuzum7 gün önce negatifti kan testim.sizce biraz daha beklemelimiyim varsa bile yükselmesi için ?
Umudumu hic yitirmedim ama hayal kirikliginada ugramak istemiyorum iyice heveslenmeden gidip kan vermek daha mantikli geldi en azindan esim yanimda olmaz varsa supriz olur yoksa onuda uzmus olmamTestle birkaç gün takip edip gitsen daha iyi değil mi canım hem emin olursun
Yani bir şey var gibi ama yok da gibi kuzum bilemedim İnşallah bebiştir. HeyecanlandımKizlarrr deliyorum yemin ederimd eliyorum ilk 10 dk icinde cikti nolur bi gercekmi ben mi hayal goruyorum
İnsallah bebistir bugunun hurmetinee allahim bize meleklerimi versin okadar net gorunuyorku heycanimdan cekememisim adetin 3. Gunu bugun silik sekilde ciktiYani bir şey var gibi ama yok da gibi kuzum bilemedim İnşallah bebiştir. Heyecanlandım
Ben senin de üzülmeni istemediğim için söyledim canım İnşAllah bebiş vardır bu mutluluğu doya doya yaşarsınızUmudumu hic yitirmedim ama hayal kirikliginada ugramak istemiyorum iyice heveslenmeden gidip kan vermek daha mantikli geldi en azindan esim yanimda olmaz varsa supriz olur yoksa onuda uzmus olmam
Aminnn gonulden binlerce kez amin rabbim bos koymasim bizide hepimiziBen senin de üzülmeni istemediğim için söyledim canım İnşAllah bebiş vardır bu mutluluğu doya doya yaşarsınız
Ay daha fotoğrafı büyütmeden gördüm. Ay hadi inşallah varsa kanda da çıkar artıkİnsallah bebistir bugunun hurmetinee allahim bize meleklerimi versin okadar net gorunuyorku heycanimdan cekememisim adetin 3. Gunu bugun silik sekilde cikti
Hastalanmazsam yarin hastane yolu gorundu en iyi sonuc orda cikar diye iyice kendimi kaptirmadan kendi yolumu kendim kesiyimAy daha fotoğrafı büyütmeden gördüm. Ay hadi inşallah varsa kanda da çıkar artık
Aminnn cok tesekur ederim insallah bide kanda cikarsa cihanda benden mutlusu yok
Ayy evet bugün 1 İnşAllah yakında pozitif testlerimi atıcammelisaa93 geri sayım başladı, hayırla gelsin paşan takipteyim
Bize heyecan yaptırıyorsun test almayıpKızlar çatlama 11 yumurtlama 13. Günümdeyim yarın ya cuma adet günüm tabi inşallah olmamda. Kasık ağrım ve dolgunluğum var adet olucam diyip hazırlıyımmı kendimi yoksa gebe olanlar böyle bişey hissettimi test alamadım vakit bulup
Vallahi alamadım melisa ya ben çıkınca eczane kapalı oluyor dün evdeydim ama tüm gün müsait olamadım misafir vardı karnım şişince dedim herhalde adet olurum ama bu seferde adet sivilcem çıkmadı vucudumuz bize oyun oynuyrBize heyecan yaptırıyorsun test almayıp
Çatlamanın 11 günü gördüm canım predictor testinde dolgunluktan ziyada benim genital bölgem de ağrı vardı hani böyle adet geleceği zaman sızlar sonra bir anda gelir ya adet o şekilde oldu kasıklarım da değilde genital bölgem ağırlaşmış hissettim inşallah vardır heyecanla bekliyorum sonucuKızlar çatlama 11 yumurtlama 13. Günümdeyim yarın ya cuma adet günüm tabi inşallah olmamda. Kasık ağrım ve dolgunluğum var adet olucam diyip hazırlıyımmı kendimi yoksa gebe olanlar böyle bişey hissettimi test alamadım vakit bulup
maşallah rabbim sağlıkla kuvagınıza almayı nasip etsin 17 yıl dile kolay tüp bebek mi yaptınız kendiliğinden miKızlar bugün kan verdim 5 haftalık hamileyim Allahım tüm bekleyişte olanlara bu yolda olanlara mucizesini versin inşallah benim 17 yıllık mucizem inşallah sağlıklı gebelik olur sağ salım dünyaya gelir mucizem
İnşallah canım o da oldu genitalim battı sızladı. İğne batmasıda yaşadım kasıklarımda 1 hafta önce. Muhtemel varsa çıkar ama test alamadım yoksa da sağlık olsun napalım denemeye devamÇatlamanın 11 günü gördüm canım predictor testinde dolgunluktan ziyada benim genital bölgem de ağrı vardı hani böyle adet geleceği zaman sızlar sonra bir anda gelir ya adet o şekilde oldu kasıklarım da değilde genital bölgem ağırlaşmış hissettim inşallah vardır heyecanla bekliyorum sonucu