- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Kanaman çok mu canım?Halen hastanedeyim canım gözetim altında tutuyorlar çok ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanaman çok mu canım?Halen hastanedeyim canım gözetim altında tutuyorlar çok ağrım var
Evet çok ve çok ağrılıKanaman çok mu canım?
Ağrı kesici vermiyorlar mı Ne olacakmış şimdi canım operasyon mu geçireceksin sadece gözlemliyorlar mı?Evet çok ve çok ağrılı
Veriyolar bu hastanede iyi baktılar vallahı allah razı olsun doktorların geçmesini bekliyorum canım bende bılmıyorum ki ne yapacaklarAğrı kesici vermiyorlar mı Ne olacakmış şimdi canım operasyon mu geçireceksin sadece gözlemliyorlar mı?
Yok hayır bende herhangi bir yan etkisi olmadı, size geçmiş olsunMerhaba bende bugün regenesis max kullanmaya başladım doktorum verdi ama çok afedersiniz ishal yaptı beni sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı acaba 4 aylık hamileyim
canım ben kullandım güzel ama proklatini yükseltti bende çok etkileyecek bir değer değil ama 1 ay elenatal 1 1 ay normal folik asit kullandımKızlar eczacıya gebelik planlıyorum hangi takviyeyi önerirsiniz dedim Elenetal 1 verdi bana. Hamile kaldığında da Elenetal 2’yi vericem dedi ay nası olumlu konuştu ben imom omega kullanıyodum bitmişti bu ondan daha iyi dedi aranızda bilen duyan kullanan var mı
Tamam canım haberdar et bizi de aklım sendeVeriyolar bu hastanede iyi baktılar vallahı allah razı olsun doktorların geçmesini bekliyorum canım bende bılmıyorum ki ne yapacaklar
Gördüm canım İnşAllah vardır Testin hangi markaKizlarrr deliyorum yemin ederimd eliyorum ilk 10 dk icinde cikti nolur bi gercekmi ben mi hayal goruyorum
Bebetime gecikmenin 3 gunu ve hemen cikti daha oncede kullandim hic boyle cikmamistiGördüm canım İnşAllah vardır Testin hangi marka
Fotograflari wlimin titremesinden net cekememisimGördüm canım İnşAllah vardır Testin hangi marka
Aaa çok teşekkür ederim canım söylediğin için dikkat ederim ben de o zamancanım ben kullandım güzel ama proklatini yükseltti bende çok etkileyecek bir değer değil ama 1 ay elenatal 1 1 ay normal folik asit kullandım
Tamam canım haber vericem mutlakaTamam canım haberdar et bizi de aklım sende
Bebeğim wp den Atsana banaBugün bu dualar çocuk isteyenler için önemliymiş
Yok bebeğim vazgeçtim vermekten ateşim düştü bugün baya zaten yumurtlamadan sonraki 11. Günde regl oluyorum ben olmasa da bugün yarın gelir reglim balım o sebepten vermedim yani melegim canMervenur277 bebeğim kan verdin mi
Belki geç döllenmedir normalde gecikmenin 3.günü daha koyu çıkmalıydı Başka marka test ile de kontrol et istersen canım İnşAllah doğrudur bebişin gelmiştir sanaBebetime gecikmenin 3 gunu ve hemen cikti daha oncede kullandim hic boyle cikmamisti
Anladım canım hayırlısı olsun İnşAllahYok bebeğim vazgeçtim vermekten ateşim düştü bugün baya zaten yumurtlamadan sonraki 11. Günde regl oluyorum ben olmasa da bugün yarın gelir reglim balım o sebepten vermedim yani melegim can
Allahim insallah esim yanimda ona hastalandigini soyledim gecistirdim yarin icin kadin doguma randevu aldim allahim insallah vardir cok bekledikBelki geç döllenmedir normalde gecikmenin 3.günü daha koyu çıkmalıydı Başka marka test ile de kontrol et istersen canım İnşAllah doğrudur bebişin gelmiştir sana
Testle birkaç gün takip edip gitsen daha iyi değil mi canım hem emin olursunAllahim insallah esim yanimda ona hastalandigini soyledim gecistirdim yarin icin kadin doguma randevu aldim allahim insallah vardir cok bekledik