Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım dikkat etceğimTesti alirken son kullanma tarihine dikkat et ben sabah ilk idrarla yapmadım ona rağmen silik çıktı ikinci cizgi
İnşallah canım çıkcam bugün ilk fırsatta almaya yazarım buraya1fafeyla kız senin 5 gün geçikmiş, varsa hangi testle hangi idrarla yapsan çıkar, hayırlı haberler ılsun beklemedeyiz
Dün yapmıştı sanırım öyle hatırlıyorum silik çizgi vardı diye yanlış hatırlamıyorsam1fafeyla kız senin 5 gün geçikmiş, varsa hangi testle hangi idrarla yapsan çıkar, hayırlı haberler ılsun beklemedeyiz
Tamamdır hepsini not aldım teşekkür ederimBen 5 gün kala yumurtlamadan 10 gün sonra one step ile silik ögrendim. 2 gün sonra da roll Gebelik testiyle netleşti canım. Freely de içinden etrafı mavili çıkarsa iyi. Bunları deneyebilirsin.
Geçmiş olsun canım iyisinizdir İnşAllah Kaç haftalık oldunuzBen mart nisan gruplarına baktım bir kaç kez ama sonra takip edemedim hiç
Hamişlik güzel gidiyor bizim minik biraz yordu beni bu ara riskli diye evdeyim yatıyorum sürekli canım teşekkür ederim
Evet dün ovülasyon vardı elimde onunla yaptım baya belirgindi çizgi , bakalım şimdi gebelik aldım geldim inşallah hayırlı sonuçlar çıkarDün yapmıştı sanırım öyle hatırlıyorum silik çizgi vardı diye yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah canım yaptınmı bakalımEvet dün ovülasyon vardı elimde onunla yaptım baya belirgindi çizgi , bakalım şimdi gebelik aldım geldim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Plesantam rahim ağzında o yüzden devamlı istirahat verildi ağrım çok oluyor 19. Haftamıza girdik canımGeçmiş olsun canım iyisinizdir İnşAllah Kaç haftalık oldunuz
Su sesi aç kendineBu ikisi varmış en yakın eczane de bunları aldım idrar bekliyorum Dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Ay doğan büyüyor derler ya hamile kalanda hızla büyüyo daha dün gibi ama yolu yarılamışın bile maşaAllah sizePlesantam rahim ağzında o yüzden devamlı istirahat verildi ağrım çok oluyor 19. Haftamıza girdik canım
10 gün gecikme çok uzun muayene olmalısın benim böyle gecikmişti 10 gün kadar doktora gittim adetim kendi söküldü sonra o ay hamile kalmıştım streste geciktiriyor olabilir10 gün gecikti canımm
Wallahi burdan öğrendiğim kadarıyla en kaliteli test bence laboquik ve roll gebelik testi der susarımTamamdır hepsini not aldım teşekkür ederim
Olsa çıkardıKızlar merhaba uzun zamandır bebek isteyenlerdenim ama maalesef oluşmadı size sorum şu olacaktı bu ay reglim üç gecekti sabah test yaptım kaset çıkmadı sizce kaset testte çıkmaya bilir mi
Ya ne zaman yapacaksın of ben heyecan yaptım vallaBu ikisi varmış en yakın eczane de bunları aldım idrar bekliyorum Dualarınızı eksik etmeyin
Bende adet gecikmesi var canım evlendikten sonra çok düzensizleşti, geçen ay kontrole gittim jinekolojik muayene oldum doktor yumurta sayın çok iyi kist vb bir sorun görünmüyor dedi Hareketsizlikten çok kilo aldım kilo düzensizlik yapıyormuş bana bu şekilde söyledi kilo alma dedi10 gün gecikme çok uzun muayene olmalısın benim böyle gecikmişti 10 gün kadar doktora gittim adetim kendi söküldü sonra o ay hamile kalmıştım streste geciktiriyor olabilir